Program Pemutihan.
Anuar 38 - Wed 8/Jun/2011 11:40am [Last Comment]
jika berminat ingin membuat pemutihan,sila hubungi sy di 0178427456.......nuar.....

Niche: Pekerja Asing | Pemutihan Pati | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Yiem - Wed 8/Jun/2011, 4:36pm
pemutihan aper nie ????  
2. Phillips - Thu 9/Jun/2011, 12:32pm
program pemutihan pekerja asing...tumpang..siapa berminat boleh email saya...tq..ig_phillipslim@yahoo.com  
3. Alice 9 - Fri 10/Jun/2011, 5:56pm
Program Pemutihan, siapa yang buat pemutihan mungkin anda nak compare harga, boleh email saya aliceapsc@hotmail.my, TQ  
4. Areis - Sat 11/Jun/2011, 7:15am
info terkini..14.6.2011 gov akan announce berkenaan pemutihan..1.7.2011 program ini akan bermula..kpd majikan yg berminat membuat pemutihan untuk pekerja asing anda bolehlah prepare semua dokumen2 yg diperlukan..bg email add anda untuk saya hantar maklumat tambahan dan harga kos pelbagai sektor..anda juga blh hubungi sy ditalian 0166621458 zul..tq..  
5. Steven 7 - Sun 12/Jun/2011, 7:44pm
Aries: sila email saya kat steven2ra@yahoo.com  
6. Asful - Mon 13/Jun/2011, 1:58am
Program ini merupakan program 6P yang diwujudkan oleh kerajaan. Memang betul apa yg dikatakan oleh Aries tu. Tetapi kerajaan melaksanakan program ni secara berperingkat bermula dengan program Pendaftaran Pekerja/Pendatang Asing dan Pemutihan PATI berkonsepkan sistem biometrik.

Tidak semua PATI yg boleh membuat pendaftaran ini. Ianya hanya terbuka kepada semua PATI kecuali orang arab dan negro.

Bayaran bagi setiap PATI adalah munasabah yg telah ditetapkan oleh kerajaan.

Pihak kerajaan telah melantik syarikat yg berwajib untuk menguruskan pelaksanaan konsep ini jadi berhubunglah dengan pihak yg telah dilantik supaya tidak timbul banyak masalah kemudian hari.

Kepada mana-mana majikan yg mempunyai PATI segeralah bertindak atau menguruskan pendaftaran ini supaya tidak berlaku permasalahan kemudian hari.

Sekiranya anda memerlukan apa-apa bantuan dlm hal ini bolehlah berhubung dengan saya untuk menjayakan dasar kerajaan ini.

Talian saya +6019-3560312  
7. Areis - Mon 13/Jun/2011, 12:20pm
steven 7: plzz check ur email..  
8. Nash 8 - Mon 13/Jun/2011, 9:16pm
Saya berminat  
9. Rayme - Tue 14/Jun/2011, 4:52pm
sy ada 3 org pekerja indon utk diputihkan,minta emailkan saya harga2 nya ya..email saja di skcprogroup@gmail.com  
10. Kitaro - Tue 14/Jun/2011, 8:16pm
Saya ada ramai pekerja asing. Sila email kos to beserijaya@yahoo.com tq  
11. En Isa - Tue 14/Jun/2011, 10:42pm
Mana-mana majikan yang ingin membuat pemutihan untuk pekerja anda di negeri Perak bolehlah menghubungi saya terus ditalian dibawah:

012-4580604
En-Isa  
12. Awang Noh Ahmad - Wed 15/Jun/2011, 7:02am
saya nak info tentang pemutihan

1.minta email maklumat dan borang,
2.surat perlantikan untuk saya
3.senarai harga cas untuk majikan yang berminat

dan apa-apa lagi yang perlu

awang noh ahmad
nohinfotech@yahoo.com.my  
13. Kamal 74 - Wed 15/Jun/2011, 8:51pm
Hubungi no ini 0127715442 untuk ketahui proses pemutihan.register dulu.proses pemutihan ini akan start on first of JULAI.  
14. Iskandar 5 - Thu 16/Jun/2011, 9:18pm
email sy juga.
iskandar6776@gmail.com  
15. Redforever - Fri 17/Jun/2011, 1:11am
tolong email saya caj2 dan sgala yg berkaitan untuk pemutihan ni tq... edifice077@yahoo.com  
16. Cik Memi - Fri 17/Jun/2011, 12:35pm
sy nak info berkaitan pemutihan ni oktavia001@yahoo.com  
17. Phillips - Sat 18/Jun/2011, 1:37am
sesiapa yg ada info tentang quotation boleh la email saya...ig_phillipslim@yahoo.com  
18. Olive Scha - Mon 20/Jun/2011, 12:57am
pls email me

olivescha@yahoo.com  
19. Steven 7 - Tue 21/Jun/2011, 12:00pm
Kerajaan pun tak umum apa2. Semua ini conman ambil kesempatan tipu duit. Mana ada kata akan 1hb Julai 2011 start? Kalau tak mula akan putar belit cerita lagi bagi tarikh baru lagi  
20. Roland66 - Thu 21/Jul/2011, 2:31am
Syarikat kami dilantik KDN untuk pemutihan.Bagi Majikan kawasan Johor Bahru dan Pasir gudang, sila hubungi saya di 012-7852609.Roslan.Atau email :rmahfar66@gmail.com. Pra- pendaftaran percuma.Bayaran Rm350 ketika Proses Biometrik.Sila hubungi kami.TQ  
21. Hammy - Sun 4/Sep/2011, 12:42pm
nak tanya betul ke pendaftaran rm 350.00 tapi knapa pekerja bapak saya kna bayar sampai 2800.00
rata2 kata cuma bayar rm350.00 je..
camana nak mengadu tentang penipuan ni..da bayar 1350.00 cuma 350.00 je yang ada resit
pas ni dia kata nak 1800 lagi..please bagi info kat mail dibawah ni
ani.aishah@yahoo.com  

Page 1   (Total 21 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..