Awang Noh Ahmad

Profile
Forum NickAwang Noh Ahmad
Handphone0139788439
CompanyPilihan Pintar Engineering Sdn Bhd
WebsiteDaftar Lesen MOF, Upgrade PKK, CIDB
URLwww.majalah.com/?business:pilihan-pintar-engineering-sdn-bhd:C6L005C7KP8
RegisteredMon 28/Feb/2011, 4:51pm
Topics by Awang Noh Ahmad
1Join Kelab Raja Kereta Bersama Saya (1) - Tue 2/Sep/2014 10:45am
2Kasut Bundle Berjenama Untuk Jual Borong (10) - Wed 11/Dec/2013 9:51am
3Pengurusan Permohonan Lesen Kewangan dan CIDB (3) - Thu 14/Feb/2013 8:16am
4Lesen PKK D, Taraf Bumi, CIDB Untuk Dijual Murah Murah (14) - Sat 1/Dec/2012 11:29am
5Anda Berminat nak Lesen MOF dan CIDB (13) - Thu 25/Oct/2012 1:53pm
6Lesen PKK D, CIDB Untuk Jual (6) - Sat 1/Sep/2012 11:49am
7Wow. Trading Forex Profit di Bayar Daily/Weekly/Mothly (12) - Sun 1/Apr/2012 8:26am
8Wow. Trading Forex Profit di Bayar Daily! (19) - Wed 7/Mar/2012 11:09am
9Kami Sedia Memberi Perkhidmatan Seperti Berikut Dengan Harga Murah (1) - Fri 2/Mar/2012 12:54pm
10Anda Memerlukan Lesen Kementerian Kewangan untuk Tender Kerajaan dan Badan Berkanun? (1) - Sun 29/Jan/2012 1:46pm
11PKK C untuk di Nego Murah (Segera) - Lokasi Terengganu (3) - Tue 22/Nov/2011 1:51pm
12Lesen CIDB G7 dan PKK Kelas A untuk di Jual Segera (37) - Tue 1/Nov/2011 1:15pm
13Lesen Bekalan (MOF) Kontraktor Seakan Sama PKK Juga, Kenapa nak Dapatkan Kelas F Sahaja (4) - Sat 22/Oct/2011 2:43pm
14Masalah untuk Dapatkan Lesen Kewangan? - Wed 28/Sep/2011 8:20am
15Ingin Dapatkan Terder Kerajaan? (Bekalan/Perkhidmatan) - Sun 18/Sep/2011 8:36am
16Anda Memerlukan Lesen Kementerian Kewangan untuk Tender Kerajaan dan Badan Berkanun? (27) - Sat 6/Aug/2011 11:28am
17Panduan Khas untuk Daftar Lesen Kewangan (MOF) (2) - Sun 17/Jul/2011 9:16am
18Kami Beli Lesen PKK Kelas D (2) - Sat 2/Jul/2011 1:18pm
19Anda Ingin Menjual atau Membeli PKK Pelbagai Kelas? (13) - Tue 28/Jun/2011 8:00am
20Pekerja Dari China nak Masuk (Pass Professional) - Sektor Perlombongan (4) - Sat 25/Jun/2011 1:42pm
21Kami Menguruskan Perkhidmatan - Lesen Kementerian Kewangan & Lesen PKK (8) - Wed 22/Jun/2011 11:51am
22PKK D, untuk Dijual Segera - Daerah Sungai Buluh (18) - Mon 13/Jun/2011 10:46am
23Kepada Pelabur Dari Negara China (1) - Sat 11/Jun/2011 12:19pm
24Pelbagai Kelas PKK untuk di Nego Segera (16) - Wed 25/May/2011 8:22am
25Lesen Kelas F untuk Dijual Segera - Tanjung Karang Selangor (6) - Tue 24/May/2011 9:54am
26Daftar Lesen Kementeruan Kewangan (MOF) (7) - Sat 21/May/2011 6:41am
27Saya nak Tolong Buat Daftar MOF (12) - Tue 17/May/2011 11:13am
28Cari Kerja Nego, JV dan Sewa - Sat 14/May/2011 9:45am
29Bunyi Macam Nak Tolong Daftar Free (6) - Fri 13/May/2011 7:18am
30Ada Lesen Kelas F Untuk Dijual Murah (32) - Thu 12/May/2011 9:23am
31Kontraktor Awam dan Pembekalan. Membeli, Menjual dan Memproses Lesen - MOF, CIDB & PKK (12) - Wed 4/May/2011 7:37am
32Saya nak Beli dan Jual Lesen PKK (22) - Sun 1/May/2011 10:44am
33Temuduga Terbuka Bersama Job Malaysia Anjuran Pemuda Umno - 23 April 2011, Kota Bharu (2) - Thu 21/Apr/2011 7:26am
34Kami Mampu Menyelesaikan Masalah PKK, CIDB & MOF (10) - Fri 15/Apr/2011 6:30am
35Daftar Baru PKK Kelas C Dan B, Pakai Nama Syarikat Sendiri (22) - Fri 1/Apr/2011 12:59pm
36Sape Tahu Nak Daftar Pekerja Asing (10) - Wed 16/Mar/2011 8:04pm
37Daftar Lesen MOF, Upgrade PKK, CIDB (17) - Mon 28/Feb/2011 5:21pm
Comments by Awang Noh Ahmad
1Join Kelab Raja Kereta Bersama Saya - Sat 6/Sep/2014 7:44am
pelan pemasaran yang mudah 1. tak menaja pun dapat 2. pendapatan hari hari jika menaja 4. duduk rumah, hanya whatsap ke kawan2 5. dapat kereta idaman percuma,setelah cukup tadget layari website dibawah www.datonoh.com
2Hari Hari Duit Masuk - Fri 25/Jul/2014 1:02pm
nohinfotech@yahoo.com.my
3Kawasan Bijih Besi dan Galena - Kuala Krai - Thu 29/May/2014 10:22pm
Salam warga majalah Saya ada buat permohonan pas ikhtisas untuk Perlombongan, khusus pekerja tuan sedia ada. Hubungi saya. nohinfotech@yahoo.com.my
4Pemborong Kasut Bundle RM25 - Wed 11/Dec/2013 9:38am
minta lalu tuan tanah 1. saya ada 1500 pasang kasut bundle berbagai jenama adidas, reebox, nike dan lain lain, ingin jual secara borong rm12 sepasang,,, harga boleh dijual dengan kadar harsa 35-rm120 saya beli dengan harga tinggi rm15/pasang pada masa itu, nak tolak kerana tak nak sambung expo,,,, untuk keterangan lanjut minta wasap saya ke 0139788439, kasut bundle dari raja lelong malaysia,,,,
5Work Permit (PLKS) Renewal - Wed 11/Dec/2013 9:19am
saya nak tanya dp10 pas penggajian berapa kos upah dokuman lengkap, telah pohon pas ikhtisas, warga china (geology) serius noh_cmnm@yahoo.com
6Memerlukan Kereta Sambung Bayar Dengan Deposit Berpatutan. Berurusan Hanya Dengan Direct Owner Sahaja. - Mon 28/Jan/2013 1:04pm
saya mencari ven untuk buat coreer service secara sambung bayar, jika ada toyota, kepada yang berhajat boleh hubungi saya 0139788439 nohinfotech@yahoo.com.my
7Honda City 2005 untuk Dijual - Mon 28/Jan/2013 12:57pm
tumpan iklan, 1. saya nak beli ven untuk buat servis coreer, kalau ada toyota, sambung bayar deposit rm10k, jika ada minta hubungi saya 0139788439 nohinfotech@yahoo.com.my
8Anda Berminat nak Lesen MOF dan CIDB - Sat 29/Dec/2012 7:25am
mohd arif 4 saya dah email
9Permohonan AP Dari MITI - Wed 19/Dec/2012 8:29am
boleh terangkan mcm mana nk dapatkn AP kereta/atau sewa atau beli yang sudah ada...email saya di dt.awangkrp@gmail.com 0130788439 dato awang noh ahmad
10Kami Boleh Tunaikan Setiap ^Hajat^ Anda Dengan Izin Allah - Tue 18/Dec/2012 8:53am
bole emailkan caj yang dikenakan?? nohinfotech@yahoo.com.my 0139788439
11Khidmat Pembekal Pekerja Asing di Seluruh Malaysia untuk Sektor Perkilangan/Perladangan/Pertanian/Pembinaan/Perkhidmatan - Mon 17/Dec/2012 7:35am
salam fiq, minta emailkan terma pakej FULLY OUTSOURCING (DIUTAMAKAN) PENGURUSAN TENAGA KERJA SECARA KESELURUHAN MELIBATKAN a) PENYEDIAAN HOSTEL*, PENGANGKUTAN*, PERUBATAN, INSURAN, b) PEMBAYARAN GAJI DAN LAIN-LAIN. (PENYEDIAAN HOSTEL DAN PENGANGKUTAN BOLEH DISEDIAKAN OLEH KILANG/LADANG/PEMBINAAN TETAPI MESTI DIPANTAU OLEH ANDARAYA) dan cara bayaran seberapa segera nohinfotech@yahoo.com.my 0139788439
12Kenderaan Murah untuk Dijual - Mon 17/Dec/2012 7:06am
SALAM WARGA MAJALAH, Saya ada buat pengurusan pendaftaran CIDB, SPKK DAN MOF untuk keterangan lanjut sila layarai Url ini http://my-mg61.mail.yahoo.com/neo/launch#minty
13Permit Warga Asing - Sun 16/Dec/2012 7:17am
boleh bantu tak buatkan permit kerja utk 100 orang pekerja binaan indonesia,kalo boleh buat braper chargenya,urgent Email saya dt.awangkrp@gmail.com, nohinfotech@yahoo.com,my
14Anda Berminat nak Lesen MOF dan CIDB - Sat 8/Dec/2012 8:32am
terima kasih kepada 3 kompeny yang dah apply g1, g5 dan juga lagi g5 2 minggu lagi sijil siap
15Anda Berminat nak Lesen MOF dan CIDB - Sat 8/Dec/2012 8:29am
Melvin Jesu minta email , saya emailkan terma
16Anda Berminat nak Lesen MOF dan CIDB - Sat 8/Dec/2012 8:26am
sj6, saya dah email
17Full Time Trader Berkumpul - Bandar Seri Putra, Kajang/Bangi - Sun 2/Dec/2012 7:31am
saya berminat , tiada yang terlewat kerana baru terjumpa yagi ini, saya selalu rugi dalam forex, tapi masih mencari, group yang pandai bantu saya, minta emailkan saya apa yang patut nohinfotech@yahoo.com.my 0139788439 salam awang noh bin ahmad
18Askum, Saya Sedang Mencari & Dapat Kan Sijil Kursus Asas Kontraktor - Thu 29/Nov/2012 3:22pm
kalau semua nak, buat cidb je, minta hubungi saya, 1. saya daftar kad green 1. janji dapat sijil cidb 3. syarat photostat ic dan gambar1 keping 4. ssm 5. cidb g2-g7 saya buat 6. sebelum 15/12/12 harga terendah minta hubungi saya 0139788439 nohinfotech@yahoo.com.my
19Lesen Kelas D atau G4 Untuk Disewa Alamat Sel - Thu 29/Nov/2012 3:17pm
saya ada 2 pkk kelas D untuk dijual, dan saya akan up date kepada CIDB Harga 60k boleh kurang hubungi 0139788439
20Lesen PKK Kelas F Untuk Dijual - Mon 26/Nov/2012 7:44pm
salam, pkk dah jadi cidb saya buat permohonan g2-g7 hanya 2 pemana /ic potostat dam kompeny, kalau tiada compeny saya buat juga 5 kali lebih murah 0139788439
21Proton Persona Untuk di Sewa Secara Harian dan Mingguan - Sat 17/Nov/2012 2:21pm
sya sentiasa pergi kajang, jadi dalam seminggu 2 hari kat sana, dimana lokasi tuan, atau tuan boleh hantar kereta di hentian kajang jika saya nak sewa 0139788439 noh
22Nego Projek Kelas A - Mesti Mempunyai LA - Sat 17/Nov/2012 2:00pm
salam warga majalah.com 1. lesen PKK Kelas A dah tiada , sekarang yang ada CIDB G7, yang mengganti status tersebut salam
23Pembiayaan/Pembiayaan Semula Hartanah - Sat 10/Nov/2012 8:58am
salam, 1. saya nak jual tanah berpotensi tinggi di bandar baru tunjung, tanah ini berdekatan dengan maidin yang sedang dalam pembinaan
24Lesen PKK Kelas C CIDB G5 Untuk dijual - Terengganu - Sat 10/Nov/2012 8:44am
salam pkk C sudah jadi cidb, g5 saya buat pendaftaran untuk ini berminat sms saya 0139788439 saya juga buat pendaftaran baru g1 hingga g7, harga cantik 10 kali lebih murah jika beli yang sedia ada, dokuman saya saport,,,,, segera sebelum ianya jadi susah kembali. ,,,,,,,,,saya buat daftar kad hijau sekali, tak perlu datang seminar
25Membuat Permit Profesional Warga Asing (DB10) - Sat 27/Oct/2012 8:20am
berapa kos untuk DP10 minta sms 0139788439
26Tanah Emas untuk JV - Kelantan - Thu 25/Oct/2012 2:00pm
Salam, emailkan detail pada saya. nohinfotech@yahoo.com.my
27Lesen Kelas F Untuk di Jual. - Fri 28/Sep/2012 8:03am
pkk c untuk dijual murah rm80k je hubungi 0139788439
28Lesen PKK Untuk Dijual - Fri 28/Sep/2012 7:59am
saya ada pkk c untuk dijual nego rm80k hubungi saya 0139788439
29Lesen PKK Untuk Dijual - Fri 28/Sep/2012 7:52am
lesen yang luput 3 bulan dari tarikh sahaja layak buat pembaharuan,,, kalau 2006 tu rasanya terlalu lama dan tak dapat buat apa apa,,,,, ikhlas dari saya
30Bagaimana nak Dapatkan Lesen PKK - Fri 28/Sep/2012 7:47am
pkk sudah tutup, kecuaki ilitrek. jadi kalau nak ,, kena beli,
31Lesen PKK D, CIDB Untuk Jual - Wed 12/Sep/2012 7:10am
TUAN KOPERASI, 1. MENASIHATI ORANG ADALAH BAIK, TAPI TUAN DERMINAT DENGAN RIBA, SAYA PETIK AYAT DIBAWAH DALAM LAMAN AKAUN MAJALAH.COM TUAN. Koperasi Bina Usahawan Utara Bhd - 07 Sep 2012, 10:03am salam... berminat..mcm mana nak bersahabat dgn tuan/?? wassalam...018-9475 996 kobuub@gmail.com
32Lesen PKK D, CIDB Untuk Jual - Mon 10/Sep/2012 8:30am
minta tinggal no phone, saya nak call
33Quota Eksport CPO For Use - Sat 1/Sep/2012 12:04pm
Tuan,, perkara; permohonan tawaran harga dan sebut harga membekal mintak sawit 1.saya awang noh bin ahmad, adalah wakil dari pembeli minyak sawit dari hong kong pelbagai gred, 2. pelabur ini sanggup membeli berapa banyak minyak yang ada 3. tentang pemunggahan minyak, pelabur ada kapal sendiri datang ambil di pelabuhan malaysia 4. ikhlas, saya tidak faham mana tentang perdagangan ini tapi demi permitaan dari pelabur dari hong kong minta saya carikan pembekal dari malaysia 5. untuk memindekkan cerita saya minta tuan buatkan sebut harga dan kapasiti minyak, 6. surat tawaran ini hendaklah di tuju kepada saya DATO' AWANG NOH BIN AHMAD LOT 1778, KAMPUNG TOK JAAFAR BATU 3, JALAN KUALA KRAI 15100 KOTA BHARU KELANTAN 7. surat tawaran adalah dalam bahasa malaysia 8. surat tawaran boleh di hantar melalui email 9. minta jawapan seberapa segera kerjasama tuan memudahkan saya sampaikan kepada pelabur dan meningkatkan lagi pendapatan keduadua belah pihak sekian awang noh bin ahmad 0139788439 nohinfotech@yahoo.com.my
34Mencari Lesen PKK Kelas D Untuk Dibeli - Sat 1/Sep/2012 11:32am
saya ada pkk d untuk dijual 1. saya boleh masukan nama tuan terus 2. saya minta juga tuan sediakan compeny yang tuan punya 3. selepas itu lesen secara sah milik tuan 4. apa apa pertanyaan call 0139788439
35Membekalkan Rbd Palm Olein CP8 Antara Termurah Dlm Dunia Untuk Pasaran Tempatan Dan Eksport, Diskaun 5% - 10% Dari Harga Mpob - Sat 1/Sep/2012 11:15am
saya dah lawati blog, saya dah hantar minat minta buat perlantikan sebagaimana dalam email
36Lesen Kelas D Untuk Dijual Segera! - Sun 1/Jul/2012 12:55am
mahal, ini adalah teguran membina, harga semasa adalah separuh dari tawaran
37Tanah untuk Dijual di Kepala Batas P, Pinang - Fri 15/Jun/2012 2:46pm
razak ada lesen pkk f untuk dijual kelantan rm50k
38Wow. Trading Forex Profit di Bayar Daily/Weekly/Mothly - Tue 24/Apr/2012 4:37pm
iklan ini ditutup,, seketika, kerana sambutan yang hebat saya akan buka pakej yang lain, mungkin akan datang income tidak sehebat, yang lalu,,,,,,
39Kami Boleh Tunaikan Setiap ^Hajat^ Anda Dengan Izin Allah - Fri 20/Apr/2012 3:43pm
saya ingin tahu mengenai caj perkhidmatan yg diberikan. Sila emel butiran nya ke nohinfotech@yahoo.com.my Terima kasih.
40Wow. Trading Forex Profit di Bayar Daily/Weekly/Mothly - Wed 18/Apr/2012 6:35pm
yanzani minta sms email anda program ini adalah terhad, dan ramai yang call, jadi saya tak perlu buat website,,, untuk makluman mulai 25 april profit di bayar 25%,,,, sekarang ini 30%,, semua pakej weekly dibuka, akan stop bila cukup taget,,,, kami sudah update akaun, sekarang dak ok,,,
41Wow. Trading Forex Profit di Bayar Daily/Weekly/Mothly - Mon 9/Apr/2012 7:25pm
nampaknya kami tidak menghampakan untuk 2 orang yang minat untuk weekly 1. pakej rendah rm2,000 2. mingguan dapat rm380 3. 10 minggu dapat rm3,800 4. profit 90% bagi yang memahami, labur tambah hanya 2 pelabur sahaja
42Wow. Trading Forex Profit di Bayar Daily/Weekly/Mothly - Sun 8/Apr/2012 11:57am
terima kasih kepada yang cal saya,, berminat buat pelaburan 1. pakej weekly dah habis,,,, tunggu ada 3 invester nak masuk,, saya nak 1 orang tercepat je,, maaf kepada yang, belum dapat, kalau berminat ambil mothly,,, pakej bayar balik modal tuan,,, 2. pakej mothly ada 5 lagi sehingga hari ini jam 11.57 pagi
43Memerlukan Pinjaman Peribadi untuk Menampung Yuran Tertangguh - Thu 5/Apr/2012 11:47am
minta bagi no matrik dan tenpat ipt mana ,, sebab nak bantu kena ada pengesahan dari ipt berkenaan,,, jika kami ada rasa nak tolong,, kami bayar terus ke ipt tersebut,,, salam
44Wow. Trading Forex Profit di Bayar Daily/Weekly/Mothly - Thu 5/Apr/2012 11:27am
terima kasih kepada yang cal saya,, berminat buat pelaburan 1. pakej weekly ada 1 lagi 2. pakej mothly ada 5 lagi sehingga hari ini jam 11.30 pagi
45Daftar MOF - Kadar Murah, Kelulusan Segera - Tue 3/Apr/2012 4:45pm
saya minat nak apply, rm900 termasuk sijil taraf bumi ke,, minta email maklumat,
46Pelaburan Emas yang Sangat Untung! - Tue 3/Apr/2012 11:25am
zul863 3 jangan tumpang iklan yang sama,,,, di laman orang,,,,, itu tak ikhlas namanya
47Wow. Trading Forex Profit di Bayar Daily/Weekly/Mothly - Tue 3/Apr/2012 10:45am
terima kasih kepada yang cal saya,, berminat buat pelaburan 1. pakej weekly ada 2 lagi 2. pakej mothly ada 5 lagi sehingga hari ini jam 10.45 pagi
48Gandakan Simpanan Anda Dengan Emas (14.285% Setiap Minggu) Min Hnya RM350. - Sun 1/Apr/2012 9:48pm
berminat,, emailkan saya nohinfotech@yahoo.com.my
49Wow. Trading Forex Profit di Bayar Daily/Weekly/Mothly - Sun 1/Apr/2012 9:30pm
terima kasih kepada yang cal saya,, nampaknya invester orang yang sama ,, yang telah masuk pakaj daily, berminat tambah pelaburan 1. pakej weekly ada 5 lagi 2. pakej mothly ada 12 lagi sehingga jam 9.30 malam
50Wow. Trading Forex Profit di Bayar Daily/Weekly/Mothly - Sun 1/Apr/2012 1:33pm
terima kasih kepada yang hubungi saya 1. pakej weekly ada 13 lagi 2. pakej mothly ada 19 lagi sehingga 1.30 1 april 12