Produk Tengah Laku Keras. Jom Buat Produk Hand Sanitizer Sendiri
Airis 28 - Thu 20/Feb/2020 2:53pm
Bayangkan, ''production'' kilang kami habis 10 tan dalam masa 1 bulan. Semuanya Hand Sanitizer semata-mata.

Salah seorang founder yang buat produk dengan kilang kami order 60,000 botol Hand Sanitizer habis jual dalam sebulan. Sampai Ejen-Ejen beliau marah sebab tak cukup stok.

Ini realiti..

Saya faham, mungkin anda sekarang tengah stuck sebab semua jenis bisnes sekarang tengah stuck pasal Covid 19.

Apa kata, kita tinggal kan sekejap bisnes sedia ada dan fokus bisnes yang tengah ada permintaan tinggi ni. Walaupun kes ni akan reda dalam tempoh sebulan dua mungkin, tapi saya yakin ramai yang akan berjaga-jaga sampai hujung tahun ni.

Stok Hand Sanitizer habis dimana-mana tempat. Memang laku keras.

Saya akan guide anda kat mana nak jual & tempat mana yang masih tak cukup stok.

Siapa tak tahu nak bisnes apa sekarang dan waktu puasa nanti, boleh stanby produk Hand Sanitizer ni siap-siap.

Ini masa yang sangat-sangat tepat. Tak ambil peluang rugi lah.

Mengenai kami :
- kilang bertaraf GMP, Mesti & Halal
- kemudahan Fasiliti & Teknologi Moden
- proses pengeluaran cepat & bersistematik
- memiliki pasukan R&D produk

Buat keputusan sekarang sebelum ''Total Lockdown''

Hubungi sekarang :
018 577 5000

Website :
www.binajenama.com

Niche: Pengedar Produk Kesihatan | Konsultan Perniagaan | Diskusi Bisnes
     
  1. Zulfikar Mohd 2 - Sat 28/Mar/2020, 9:54pm
    PM saya Zul 012-691 5696  
  2. Fadhli Omar 2 - Sun 29/Mar/2020, 3:31am
    0129752708  
  3. Rani 14 - Sat 4/Apr/2020, 10:06pm
    PM 01121058220  
Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)