Pinjaman Swasta Blacklisted/Bersih.
Ailoan1malaysia - Sun 19/Sep/2010 8:43am [Last Comment]
SALAM SEJAHTERA KEPADA SEMUA RAKYAT MALAYSIA.

TAWARAN PINJAMAN UNTUK MEREKA YANG MEMERLUKAN.

PAKEJ 1 : BLACKLISTED / CCRIS / CTOS.

- PINJAMAN MAKSIMUM RM30K.
- ANDA MESTI BLACKLISTED.
- PROSES 2 MINGGU BEKERJA.

DOKUMEN DIPERLUKAN :

- PAYSLIP 3 BULAN TERKINI.
- SURAT PENGESAHAN MAJIKAN.
- PENYATA AKAUN 3 / 6 BULAN.
- 2 SALINAN I/C FOTOSTAT.
- 1 SALINAN I/C WARNA.
- BIL API/AIR.
- WANG POS RM50.00 X 3 KEPING.

PAKEJ 2 : PINJAMAN 10K.

- PINJAMAN MAKSIMUM RM10K.
- PROSES 2 MINGGU BEKERJA.
- PENDAPATAN MINIMUM RM900.00 SEBULAN.

DOKUMEN :

- PAYSLIP 3 BULAN TERKINI.
- 2 SALINAN I/C FOTOSTAT.
- 1 SALINAN I/C WARNA.
- PENYATA AKAUN 3 / 6 BULAN.
- WANG POS RM50.00 X 2 KEPING.


PAKEJ 3 : TIDAK BEKERJA / BEKERJA SENDIRI.

- PINJAMAN MAKSIMUM RM10K.
- PROSES 2 MINGGU BEKERJA.
- NAMA MESTI BERSIH.
- WANG POS RM100.00 X 5 KEPING.
- 2 SALINAN I/C FOTOSTAT.
- 1 SALINAN I/C WARNA.
- SALINAN MUKA DEPAN BUKU BANK / PENYATA AKAUN.


PAKEJ 4 : PERNIAGAAN.

- PINJAMAN MINIMUM RM200K.
- PINJAMAN MAKSIMUM RM10m.
- PROSES 3 BULAN.
- SURAT PERJANJIAN URUSAN PINJAMAN DISEDIAKAN.
- CAJ PENDAHULUAN BAGI SETIAP PERMOHONAN RM8K.
- PERATUS KELULUSAN 99.9%.
- TERBUKA KEPADA MEREKA YG MEMPUNYAI AKAUN
SEMASA WALAUPUN MASIH BARU.

DOKUMEN :

- SALINAN SSM.
- PROFAIL SYARIKAT.
- FOTO UKURAN PASPORT X 4 KEPING.
- LAPORAN AUDIT TAHUNAN JIKA ADA.
- PENYATA AKAUN SEMASA 6 BULAN ATAU KURANG.


KEPADA ANDA YANG INGIN MEMOHON , SEDIAKAN DOKUMEN YANG DIPERLUKAN.

SEGALA CAJ PENDAHULUAN DIJAMIN AKAN DIPULANGKAN SEKIRANYA PERMOHONAN ANDA GAGAL.

HUBUNGI SAYA - KHAIRUL : 013 - 653 1355.
010 - 662 7918.

EMAIL : ai.loan.1malaysia@gmail.
aicatio@hotmail.com.

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Aziza Musa - Sun 19/Sep/2010, 12:13pm
Salam,
Sy bergaji bersih hnya $1800 sebulan dan blacklisted.
So sy beminat untuk loan $30K. boleh tolong n nak tau ini loan dr bank mana ye??  
2. Hall 2 - Sun 19/Sep/2010, 1:20pm
ni ah long ke apa?  
3. Ibm2w - Sun 19/Sep/2010, 3:54pm
sy bermnt tlg emailkn sy detailnya IBM@W@yahoo.com.TQ  
4. Ailoan1malaysia - Sun 19/Sep/2010, 4:43pm
salam semua.

personal loan dari bank.

AH LONG!!! jauh kan...

utk info lanjut , email ke alamat spt diatas.

tq  
5. Ailoan1malaysia - Sun 19/Sep/2010, 5:19pm
ibm2w , saya dah cuba email tp tak lepas.
emailkan ke ai.loan.1malaysia@hotmail.com
tq  
6. Razmi - Sun 19/Sep/2010, 7:35pm
sy minat tlg email kt sy, sy asal penang : razmie2000@yahoo.com  
7. Rafi 2 - Sun 19/Sep/2010, 7:39pm
boleh tak bayar selepas loan lulus  
8. Shawn 2 - Sun 19/Sep/2010, 10:01pm
Bank mana yg bg pinjam kat blacklist tuu...setahu sy, sume bank tertakluk kepada bank negara m'sia punyer guideline...xleh bg loan kat blacklist  
9. Ailoan1malaysia - Sun 19/Sep/2010, 11:08pm
hi shawn.

u nak try ke ? bole....  
10. Mutiaramahkota - Mon 20/Sep/2010, 1:07am
saya minat dgn loan perniagaan,ingat nak buat 200k, tapi mahal sangat wang pendahuluan, kalau lepas dapat loan boleh lah saya bayar..  
11. Ailoan1malaysia - Mon 20/Sep/2010, 2:37am
mutiara bleh email sy terus dialamat diatas.  
12. Fizzi - Mon 20/Sep/2010, 9:23am
email detail pd saya cendawanpayung@yahoo.com.tq  
13. Mzan - Mon 20/Sep/2010, 1:29pm
sy bisnes sendiri dah 4 tahun berniaga..sy berminat nk wat loan emailkan detail pd sy
mzan2501@yahoo.com.tq  
14. Wan Naziha - Mon 20/Sep/2010, 10:04pm
saya berminat nak buat bisnes loan tu..
wanzdabk@yahoo.com  
15. Tangkapgambar - Tue 21/Sep/2010, 9:49am
kenapa kena buat wang pos..klu loan xlulus mcmne? wang pos tu boleh di kembalikan?  
16. Hall 2 - Tue 21/Sep/2010, 11:45am
klu tak lulus kira lebuh la wang pos ko tu...  
17. Aziza Musa - Tue 21/Sep/2010, 12:14pm
Ailoan1Malaysia,
Saya dh send email...please reply ye.  
18. Shah 58 - Tue 21/Sep/2010, 2:36pm
mr shah ,pinjaman peribadi/perniagaaan
saya cuba bantu anda  
19. Shah 58 - Tue 21/Sep/2010, 2:38pm
018-6677768  
20. Ailoan1malaysia - Thu 23/Sep/2010, 1:40pm
loan yg gagal , sya pun tak nak wang pos tu..
dijamin pulang semula.sy pun tak nak makan duit yg bukan HAK saya..  
21. Zaiton - Fri 24/Sep/2010, 12:01am
salam, saya juga brmnat dgn loan ni. nak buka buss TASKA. tlg emailkan saya detail & syarat2nya. zaitonsyariff@yahoo.com. TQ  
22. En Mohd - Fri 24/Sep/2010, 10:23pm
saya ada biz karaoke baru dlm 8 bulan dan dan loan dgn PUNB
boleh wat biz loan lagi x?
email me ke hj_hanafi@yahoo.com  
23. Azizah 9 - Sun 26/Sep/2010, 11:22pm
saya berminat utk apply loan RM30k utk jadikan saving ASB disebabkan nama saya blacklist. Nak apply mana2 bank pun x lpas. rasa2nya boleh lpas x kalau apply loan 1malaysia ni?  
24. Ailoan1malaysia - Thu 30/Sep/2010, 8:59pm
cik azizah 9 boleh email pertanyaan ke email saya atau call saya terus.tq  
25. Ehsan 2 - Fri 1/Oct/2010, 11:04am
Personal loan bank 20x gaji untuk Swasta & kerajaan yang tidak ada panel bank, Tiada Potongan gaji majikan/masalah CTOS/CTRIS/BLACKLIST/BANKRUP/MUFLIS/KAWIN... kami akan menyelesaikan masalah anda... perkhidmatan kami menggunakan orang dalam... loan anda lulus kami tidak mengenakan sebarang komisen.
Sebarang pertanyaan sila emailkan di
insanmulia28@yahoo.com  
26. Fadzly Shop - Fri 1/Oct/2010, 4:06pm
nak buat loan10k mcm na.name blacklist email fadlysky@yahoo.com  
27. Ehsan 2 - Fri 1/Oct/2010, 4:31pm
saya sudah email kat awak fadzly  
28. Encik Beruang - Sun 3/Oct/2010, 2:17am
ade sape2 yg dh dpt silalah update kt sini  
29. Saifulazliey - Sun 3/Oct/2010, 4:08pm
(PINJAMAN BANK) PINJAMAN PERNIAGAAN/PINJAMAN PERIBADI...SEHINGGA RM250K
PINJAMAN PERNIAGAAN (UTK YG TINGGAL DI PERAK UTARA/SELURUH P.PINANG,KEDAH/PERLIS); PINJAMAN PERIBADI (SELURUH MALAYSIA)
JIKA BERMINAT, SMS KE 0125446908
SMS BUTIRAN BERIKUT :-
PINJAMAN PERIBADI (NAMA/NO.IC/JAWATAN/JUMLAH LOAN)
PINJAMAN PERNIAGAAN(NAMA/NO.IC/NAMA SYARIKAT/NO. DAFTAR SYARIKAT/JUMLAH LOAN/LOKASI SYARIKAT)

SYARAT PEKERJA SEKTOR SWASTA : GAJI + OT + ELAUN =RM2000 KE ATAS, ADA PAYSLIP, & TIDAK BOLEH BLACKLIST

SYARAT PEKERJA SEKTOR AWAM : YG ADA MASALAH BLACKLIST/CTOS/CCRIS JUGA LAYAK MEMOHON  
30. Zack9676 - Wed 15/Dec/2010, 4:58pm
wujud lagi ke ni  
32. Amirtalib - Sun 23/Oct/2011, 12:17pm
untuk dok malaysia ekonomi gawat pun byk orang nak bg loan bg aku sama amirmohdtalib@yahoo.com.my  
33. Norhayati Loan - Mon 2/Jul/2018, 4:44pm
PROMOSI LOAN RAYA MUDAH LULUS CALL 0184623550 (AISYAH) 0123361885 (FARA)

PINJAMAN PERIBADI 2018

*MUDAH LULUS
*DOKUMEN RINGKAS
*SEMAK KELAYAKAN 30MINIT

DOKUMEN YANG DIPERLUKAN :

*PAYSLIP
*STATEMENTBANK
*IC
*BIL UTILITY

DAN HANTAR KE :

0184623550 (AISYAH)
0123361885 (FARA)

24JAM/7HARI SEMINGGU

KAMI COVER AREA :

*SELANGOR*
*KUALA LUMPUR*
*NEGERI SEMBILAN*
*MELAKA*

***** 018-4623550 AISYAH*****
***** 018-4623550 AISYAH*****
***** 018-4623550 AISYAH*****
***** 018-4623550 AISYAH*****
***** 018-4623550 AISYAH*****

***** 012-3361885 FARA*****
***** 012-3361885 FARA*****
***** 012-3361885 FARA*****
***** 012-3361885 FARA*****
***** 012-3361885 FARA*****

Wujud sekumpulan ‘SINDIKET PENIPUAN’ menyamar sebagai PEKERJA kami untuk meminta peminjam membuat pembayaran (PROCESSING FEE/WANG PENDAHULUAN) dengan alasan proses pinjaman.

Ciri-ciri syarikat yang sah:
** mempunyai label / papan tanda Nama Syarikat.
*..  

Page 1   (Total 33 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..