Pinjaman Diperlukan Dengan Segera
Sat - Fri 31/Aug/2012 11:19am [Last Comment]
Pinjaman berlesen yang sah sahaja dicari sekitar selangor/KL. saya berkeja di sebuah badan berkanun.gaji bersih 1k melalui bank.mencari pinjaman 15-20k.saya sanggup membuat potongan 1k sebulan kerana memerlukan modal untuk rolling biz.xperlu suruh sy apply biz loan ke,MARA ke,ape ke..semuanya LAMBAT! biz sy hanya kecil2an sahaja. memerlukan modal dengan kadar segera.jika ada syarikat pinjaman berlesen yang sudi memberi pinjaman dengan potongan seperti yang saya nyatakan...pinjaman dijamin LULUS..emel sy kembali ke gmsatria@yahoo.com

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Kancilputih - Sun 2/Sep/2012, 10:12am
tuan tanah... sedangkan yg gaji bersih 3500 pun peminjan berlesen x blh apprvkn 15-20k inikan pula gj bersih 1k.. derang biasa buat short term loan.. mana ada pinjaman berlesen bg sampai 20k dgn byrn balik 1k..interest pun kene kira mnthly bang .  
2. Khairul 448 - Sun 2/Sep/2012, 5:35pm
CREDIT CARD MEMOHON
[BLACKLIST/CCRIS /CTOS DILAYAK MEMOHON]

HUBUGI 010-2566815  
3. Kancilputih - Sun 2/Sep/2012, 7:52pm
khairul 448- ni kad credit dr bank oversea yg diuruskan oleh syrkt pinjaman berlesen ke?  
4. Rumput - Sun 2/Sep/2012, 11:55pm
Kalau dapat dari pinjaman berlesen pun interest lebihkurang 10% sebulan. ATM kad kena pegang. Sanggup ke? Heran, BNM masih kata tak ade pinjaman Wang Berlesen yang langgar peraturan..  
5. Sat - Mon 3/Sep/2012, 7:25pm
kancilputih - gaji 3500 kerja swasta mmg xboleh...tapi kalau kerajaan confirm boleh....sy ade tmpt gaji 1.6k boleh pinjam 20k..tapi gaji sy xckup,sbb tu nak cari kalau2 ade tmpt yg boleh bg pinjam...interest 5%-6% okla...  
6. Gee 17 - Mon 3/Sep/2012, 10:32pm
berminat utk wat pjman wang berlesen boleh hubungi saya 0132196888,area kajang.proses dgn segera .Layak utk selangor dan kuala lumpur shaja.  
7. Hermann - Wed 5/Sep/2012, 9:45am
Gee 17- boleh email me @ hirmanyusof@yahoo.com....  
8. Hengloan1688 - Thu 6/Sep/2012, 12:59pm
PERSONAL LOAN MAX 10K

SILA HUBUNGI 0143831664  
9. Sat - Fri 7/Sep/2012, 8:51pm
bantuan masih dicari..URGENT!!!!!  
10. Salwa Hj Basri - Sat 8/Sep/2012, 1:55pm
SALAM..PERHATIAN KEPADA KAKITANGAN KERAJAAN YANG ADA PTONGN BIRO..ANDA INGIN GUNA WANG DENGAN SEGERA???SAYA BOLEH BANTU PINJAMAN DARIPADA KOPERASI BUKAN dr AH LONG ATAU SEKUTUNYA!!!
-PROSES HANYA 5 HARI BEKERJA DAH DAPAT DUIT
-PINJAMAN SEHINGGA 150K (KELAYAKAN 60%)
-BLACKLIST BAWAH 30K MASIH BOLEH APPLY
-INTEREST SGT BERPATUTAN
-PINJAMAN SEHINGGA 20TAHUN

JOM APPLY SEKARANG!!

012-7957406 salwa @ pinksalwa@gmail.com  
11. Sat - Sun 9/Sep/2012, 11:49pm
bantuan masih diperlukan dengan segera..ESOK!!!!  
12. Sat - Mon 10/Sep/2012, 11:03pm
bantuan diperlukan sebelum khamis ni juga..ade sape2 boleh tlg?  
13. Sat - Thu 13/Sep/2012, 8:25am
sampai arini xde yg dapat membantu lagi...  
14. Sat - Fri 21/Sep/2012, 12:16am
pinjaman 20k masih dicari...sape boleh tolong?  
15. Sat - Sat 22/Sep/2012, 11:45pm
bantuan..help me...  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..