Philips Air Fryer - Menggoreng Tanpa Minyak
Iklan Pelbagai - Mon 1/Oct/2018 12:43pm
Nikmati hidangan goreng tanpa minyak.

Philips Air fryer membolehkan anda menikmati semua hidangan bergoreng dan makanan ringan kegemaran dengan mengekalkan diet yg sihat. Ia mempunyai kapasiti memasak yang besar (XL) dan direka agar mesra pengguna.

Philips Air Fryer Penggoreng Udara dengan teknologi udara yang pantas. Tanpa menggunakan bahan api. Boleh memasak di asrama / homestay , dll.

Ciri-ciri:
- Teknologi 'Rapid air'
- Skrin sentuh digital
- Kapasiti memasak: 1.2 kg

Manfaat:
- Kurang lemak sehingga 80%, kurang bau di dalam rumah/bilik.
- Mudah dibersihkan
- Penggoreng jeluk tanpa minyak

hubungi 013-9972721 atau whatsapp:
www.wasap.my/60139972721

Niche: Diskusi Bisnes | Perkakas Dapur | Perkakas Elektrik
     
  1. Linkman - Tue 2/Oct/2018, 2:37pm
    produk ni memang terbaik.. dulu saya goreng guna dapur gas dan minyak.. memang tension...

    1) cara lama
    - kena panaskan kuali dgn minyak
    - tunggu 3 minit minyak mendidih
    - masukkan nugget/meatball/fries dll
    - goreng 5-10 minit
    - padam api
    - tos kan minyak
    - tunggu 5 minit sejuk baru makan
    - lepas tu dapur habis berminyak2 dan lantai pun sama..
    rugi masa woooo...

    2) cara baru: dengan air frier yg saya baru beli.
    - masukkan nugget/meatball/hotdog/burger patty/fries etc.. dari peti ais
    - setkan 140 degree celcius, setkan 15 minit, tekan on
    - dan lupakan...

    gi tidor.. atau gi mandi ke... atau gi tengok tv.. atau gi buang taik kucing dalam pasir tu... dan topup pasir baru... (ni lah akibat bela kucing dalam umah flat hehe)

    bila dah selesai.. sedar sedar... makanan dah ready... fuuyooo... memang jimat masa betul... dan tak risau... bahagia betul rasa... heaven.. berbanding zaman kuali dan minyak dulu..

    kawin tua pun takpe... selamat dari mala-petaka (yakni.. bakal mak mentua thehehe.. :-)  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)