Perniagaan untuk Dijual - Kedai Percetakan dan Sulaman Pakaian dan Cendermata
Nasrul Hakim - Tue 11/Dec/2018 2:06pm [Last Comment]
Assalam dan Salam Sejahtera warga Majalah.com

Saya di sini dengan rasa rendah diri ingin menukarmilik perniagaan saya yang berpotensi tinggi ini dengan usahawan atau bakal usahawan yang berminat

Perniagaan sulaman (embroidery) dan percetakan pakaian serta cenderamata korporat saya ini telah beroperasi selama 5 tahun dan mempunyai rangkaian pelanggan tetap yang tersendiri. Lokasi kedai sangat strategik dan terletak berhampiran dengan TESCO, Village Mall, pejabat pejabat kerajaan, sekolah dan juga kawasan perumahan yang padat.

Harga yang ditawarkan adalah RM80,000 (boleh Nego sampai jadi) kepada yang benar benar berminat.

Item yang terdapat dalam pakej tukar milik ini adalah :

1) Mesin Sulaman 6 Head jenama Ricoma (harga semasa belian adalah RM150,000)

2) Mesin Heat Press 6 in 1

3) Stok Pakaian

4) Stok Alat Tulis

5) Stok Cenderamata Korporat (Medal, Piala dan Trofi)

6) Rak rak display

7) Mesin Fotostat

Di samping itu kedai saya ini juga mengambil tempahan untuk printing banner, bunting, name card, name tag, rubber stamp dan juga bahan bahan pengiklanan. Potensi memang sangat tinggi dan lumayan Insha Allah.

Pemilik yang baru akan boleh terus meneruskan perniagaan kerana semua barang dan perlatan telah tersedia dan tinggal untuk run bisnes sahaja.

Kepada Tuan tuan yang berminat sila hubungi saya Show contact number (Nasrul).. Saya akan hantar butiran lebih lanjut kepada Tuan Tuan. Boleh hubungi saya untuk set appointment tengok kedai.

Sebab untuk dijual :
Saya ingin menumpukan kepada perniagaan lain (pembinaan) dan juga kerap outstation ke Lembah Klang.

Terima Kasih

Sila call/whatsapp saya 0195760211 (Nasrul) untuk yang benar benar berminat

Niche: Bisnes Untuk Dijual | Kedai Fotostat Dan Cetakan | Kedai Cenderahati Dan Kraf
 
1. Forum Moderator - Tue 11/Dec/2018, 2:09pm
lokasi kedai dekat tesco village mall di Puchong?  
2. Hanis 191 - Tue 11/Dec/2018, 4:43pm
tumpang lalu, ambil alih kedai serbaneka rm16k di cheras selangor, kedai bawah apartment, termasuk stok barang, rak dan cctv 6unit. hubungi 0107933105.  
3. Baha 13 - Tue 11/Dec/2018, 6:53pm
Tumpang Iklan
Sever Topup Untuk dijual

Saya pemilik sebenar Ezitopup,ingin menjual syarikat ini (mneyediakan segala jeisni topu up di Mlaysia)
kerana memerlukan wang dengan segegra. Harga berpatutan. Janji ada orang lain yang inginkan bisnes jual top up melalui hpnone ini.

Sesiapa yg berminat untuk ambik alih, segera m saya
hjk baha 0193681195 .
Janji siapa cepat dia dapat...  
4. Nasrul Hakim - Sun 16/Dec/2018, 1:11pm
Lokasi kedai yang saya nak jual ni terletak di Sungai Petani Kedah...  

Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..