Perniagaan Kereta Sewa utk Pelajar (Unisel, UITM, Dll)
Kereta Sewa 2 - Wed 30/Nov/2011 1:35pm [Last Comment]
As-salam,

Sy pelajar dr Unisel ingin menjalan perniagaan kereta sewa. Buat masa ni sy ada 1 kereta sj. Permintaan berkemungkinan lbh dr yg dijangka.

Kepada sesiapa pemilik kereta yg pajak kereta atau nak join dalam bisnes ni..bole email sy keretasewa88@gmail.com

*segala urusan perniagaan sy uruskan...
*Kalau bole nak kereta (Kancil/Viva/Kelisa/Myvi)
jenis kereta yg lain pun ok..ikot permintaan.

Niche: Sewa Kereta Teksi Limo | Kereta Terpakai
 
1. Rizlan B Nordin - Wed 30/Nov/2011, 2:01pm
kalau pajak mcm mana kira.lan3396@yahoo.com  
2. Restu Bonda Catering - Wed 30/Nov/2011, 2:06pm
berminat boleh emel detail

canang.enterprise@yahoo.com  
3. Kereta Sewa 2 - Thu 1/Dec/2011, 11:32am
Rizal B Nordin & Restu Bonda Catering,

saya dah email kan..kalau berminat kita bole bincang lebih lanjut....  
4. Rol - Fri 2/Dec/2011, 10:31am
Sy juga pengusaha kereta sewa dan pembekal GPS tracker untuk kesan lokasi kereta yg disewa. GPS Amat penting, jika berminat cal 0194716152  
5. Kereta Sewa 2 - Fri 2/Dec/2011, 11:17am
Rol, stakat ni sy masih belum perlu kan GPS..tp kalau memerlukan sy akn contact En.Rol.

Terima kasih atas cadangan.  
6. One 17 - Fri 2/Dec/2011, 12:54pm
emel me:one_bundle@yahoo.com  
7. Kereta Sewa 2 - Fri 2/Dec/2011, 2:40pm
one 17, saya dah emel kn...

kalau berminat call sy...untuk perbincangan lanjut.  
8. Nisya 3 - Fri 2/Dec/2011, 5:47pm
saya ada kenari n viva....
klu pajak awak nak ambik brape
email pada saya
nisya777@yahoo.com  
9. Kereta Sewa 2 - Fri 2/Dec/2011, 7:20pm
nisya 3, saya da email kan...
pape contact sy....bayaran kita bole bincang lg... =)  
10. Kapt Fidot B - Fri 2/Dec/2011, 10:20pm
We provides a wide selection of quality vehicles
for your leisure or business car rental needs in
your area from economy and compact car models to
minivans as well as specialty cars rent. We brings
exceptional rental car rates and takes pride in
its exceptional service.

Available on daily, weekly ,monthly and leasing basis.
New Car, good conditions , Good prices
Vehicle Delivery only to working office / home.
(Terms & Conditions apply)
Documents required:
1)Photocopy ID / Passport & valid driving license.
2)Business card / Company registration.
3)Home utility bill.

KERETA SEWA UNTUK KESELESAAN ANDA
Perkhidmatan serendah RM60

LOKASI: Bangi, Serdang, Cheras, Sungai Besi, Bandar Tasik Selatan, Kajang, Semenyih dan seluruh kawasan KL dan Selangor.

(Operasi 0800 pg - 1000 mlm, Setiap Hari)

KERETA: Pelbagai Kereta Proton dan Perodua yang pasti selesa,diservis danterbaik (Automatik/Manual)
- Vios TRD......(rm280)
- Gen 2............(RM 150)
- Waja..............(RM 160)
- Waja Campro Exe (RM 180)
- Saga BLM....... (RM 140)
- Saga BLM Facelift...(RM 150)
- MyVi...............(RM 140)
- Kelisa..............(RM 90)
- Kancil..............(RM 80)
- MPV Nissan Serena.....(RM 200)
- MPV Naza Kia Citra.....(RM 240)
- MPV Toyota Innova.....(RM 280)
- Van Kia Pergio.............(RM 300)
- Van Toyota Hiace........(RM 400)

TERBARU: Tempah segera dengan harga istimewa (permintaan tinggi di waktu hujung minggu, cuti sekolah dan musim perayaan)
-MPV (Avanza, Innova, Naza Ria)-Van (Hiace, Perodua Rusa, Nissan Vanette)
SEWAAN: Dapatkan harga istimewa untuk sewaan hari, minggu atau bulan. Diskaun kepada student ipta @ ipts (kad pelajar)

PERKHIDMATAN:
- Penghantaran disediakan.
- Servis hantar dan jemput ke

KLIA, PUDURAYA, Semua Pusat Naik Bas Ekspress dan Keretapi.
- Ke tempat kerja (pergi balik) untuk Syarikat,Sekolah, agensi Awam dan Swasta.

DOKUMEN: Bawa bersama
- Salinan IC/Bat C 10
- Kad Pelajar (IPTA/IPTS)
- Salinan Lesen Memandu
- Salinan Bil Air/Elektrik/Astro terbaru
- Salinan IC penjamin

NEW ITEM : (GLOBAL POSITIONING SYSTEM : GPS )
- Sewaan:

1-2day : RM 20
3-5day : RM 30
5-1week : RM 40
1 week onwards : RM50

HUBUNGI SEGERA:

***KAPTEN RENTAL ENTERPRISE***
FIRDAUS
017-390 7022

Saya ade Tapak KIOSK tmpt berniaga..

mencari peniaga yg komitmen tinggi..
leyh jual pilihan menu mcm satay,western,steambot,yong tau fu..ape saje la..

call sy..Kapten Firdaus (B)
Bersebelahan Lokasi di Stesen Komuter KTM Kajang
0173907022

**sewa included api dan air RM 550**
**ade OPEN KARAOKE dh kt sini**
**BAKERY HOUSE pun ade**
**MINI MARKET pun ade**


**Kapten Rental Enterprise**

Perkhidmatan Kereta Sewa, Sambung Bayar, Pajak kereta utk disewakan..

call sy utk lebih lanjut
Kapten Firdaus (B)
0173907022  
11. Kereta Sewa 2 - Sat 3/Dec/2011, 3:01am
salam kapten pidot, sy ngah cr org yg nk pajak kereta...utk buat kereta sewa... ada tak?? bayaran secara bulanan...  
12. Naim Zaini - Sat 3/Dec/2011, 11:19am
Saya ada sebuah kereta yang tidak digunakan.

Buatan - Perodua
Jenis - Viva
Tahun - 2009
Warna - Silver
CC - 660EX

Kereta ni masih banyak lagi hutang dengan pihak bank. Sudahlah tak pakai, nak kena tanggung bulan-bulan pulak tu. Saya memang bercadang nak sewakan kereta tu pada sesiapa yang memerlukan seperti yang kita tahu golongan itu lebih kepada pelajar-pelajar. Saya tinggal di pantai dalam kawasan bangsar. Jadi pelanggan potensi saya di kalangan pelajar UM. Saya tahu prosedur sewa kereta tapi takut nak ambil risiko. Bukan senang hati nak tenang kalau orang lain pakai kereta kita.

Apa-apa pun hubungi saya untuk perbincangan lebih lanjut atau boleh datang bangsar kita lepak kena teh tarik segelas kat pelita sambil dengar saya membebel pasal kereta.
hahahahaha

NAIM ZAINI
017 321 5630
naimbinzaini@gmail.com  
13. Kereta Sewa 2 - Sat 3/Dec/2011, 12:51pm
Naim Zaini...mekaseh sbb sudi baca iklan saya ni...

ok xda hal, sng2 sy dtg sane...pekena teh tarik...yang penting en.naim blanje la..hahah

nanti sy call..  
14. Blossom 3 - Mon 5/Dec/2011, 12:44am
saya ada kereta saga auto model 1996.
Boleh email kepada saya harga pajak.
pink.blossom332@gmail.com  
15. Sham 121 - Mon 12/Dec/2011, 12:21am
salam saya ada 1 viva elite auto 2011 dan 1 viva auto 2011...saya nak pajak,boleh email detail sshmaju@yahoo.com (sham)  
16. Izat 3 - Mon 12/Dec/2011, 7:39pm
salam saya nak pajak wira se (m) 2004. atau nak beli pun boleh. email saya detail genkey_88@hotmail.com atau call saya kalau nak beli wira se 2004, red colour dashboard,4 disc break,1.6 break pad, 1.6 fly wheel. location subang 0149301704  
17. Sym200 - Wed 14/Dec/2011, 10:28pm
saya ada kancil 850 auto nak kira macamana, sewa atau share, bagi cadangan  
18. Sym200 - Wed 14/Dec/2011, 10:30pm
lupa lak nak bagi emil saya azmansbsb@yahoo.com  
19. Kereta Sewa 2 - Wed 14/Dec/2011, 10:39pm
maaf semua sebab lmbt reply...

minggu ni sy sibuk skit...sbb baru start sem...

saya akan email scpt mgkin...  
20. Nan83 - Thu 15/Dec/2011, 9:06am
saya ada wira SE. tolong email saya raz_nan@yahoo.com  
21. Kitto Katsu - Fri 16/Dec/2011, 2:59pm
Sy ada sebuah kereta kancil 850 (a) baru dbeli utk dipajakkn.sy amat berminat dgn biz ni n berpengalaman slma lbhkrg 6 bln memajakkan 2 buah kereta pd sebuah syarikat utk dsewakn pd student2. sy dh meraih keuntungan serta tiada masalah selama pajakan d sana cme masalahnya sykt tersebut tidak menerima lbh 2 buah kereta dari seorang pemilik. sy sedia menghantar kereta sy secpt mgkn jika kena dgn prosedur perjlanan perniagaan anda. boleh email detail di sinar8888@yahoo.com  
22. Aim 3 - Sat 17/Dec/2011, 10:30am
Kancil 660Manual berapa pajak sebulan..pls email to aimsuhaimi@gmail.com  
23. Amiiir - Mon 19/Dec/2011, 3:31am
berminat juger.... tlg emelkan sya termn contiditionnyer. tq
xpdc_mersing79@yahoo.com  
24. Kereta Sewa 2 - Tue 20/Dec/2011, 12:20pm
salam semua,

buat masa ni sy dah ambil 2-3 buah kereta... insyaallah kalau biz ni makin berkembang sy akn cr kereta lg... sy akan simpan contact no. semua..

terima kasih  
25. Ezywebsolution - Wed 4/Jan/2012, 10:04pm
encik kereta sewa 2,saya student kt uiam.berminat nk run bisnes mcm awak.blh share pengalaman dlm bis ni x?

emel saya:sapentah88@gmail.com  
26. Zarina 50 - Tue 17/Jan/2012, 9:35am
wira amekx? kancil n viva berapa bayar sebulan kt owner?  
27. Yaakob Bin Hamzah - Sun 5/Feb/2012, 9:04pm
saya ada kancil 850 dan saga 2007 1.3 aero untuk di pajakan buat sewa sila email saya untuk perbincangan selanjut nya yaakob999@gmail.com  
28. Izwan Shah - Tue 10/Apr/2012, 1:21am
hye kereta sewa..ada kenal dgn
supplier bju band bundle ker?
klu ada hubungi saya di talian
012-5378955 wan  
29. Suharty - Fri 4/May/2012, 3:51pm
saya ada kereta pesona untuk disewakan HARGA PROMOSI 1 BULAN RM1500 @ 1 HARI RM120 berminat hubungi nombor 019-3788819  
30. Tokwan Kmtj - Thu 14/Jun/2012, 2:22am
Masih dibuka lagi ker bizz ni... Email tokwan_kmtj@yahoo.com  
31. Mohd Azmee Rashid - Tue 26/Jun/2012, 4:11pm
Salam, Sy ada Nazaria 2005 milage 65k, tip top condition. nak dipajak atau di sewakan.. berminat call 017-3759157  
32. Mamasita Ell - Fri 6/Jul/2012, 3:59am
Masih baut ke kereta sewa. Saya tgh cari pelajar uia atau sekitar selangor utk sewa kereta saya; savvy amt 2007.

email kt elrida@yahoo.com. tq  
33. Nuralip - Fri 13/Jul/2012, 4:47pm
Saya ada waja auto..sape nak sewa boleh call saya 0192115761..area..kajang  
34. Hilaluddin - Sat 28/Jul/2012, 12:37am
Harap call 0192698264 din. Ada gen2 auto Dan Kia spectra untuk sewa  
35. Amir Ddin1982 - Fri 25/Jan/2013, 6:04pm
ade sapa nk pakai teksi x area balakong, serdang ke pasar borong ke,pakai meter je. minat call la 0193639679  
36. Tiger 4 - Wed 10/Apr/2013, 4:43pm
saya ade waja 1.6 auto,bape pajak?  
37. Ieja 26 - Thu 14/Aug/2014, 1:34pm
Saya ada persona auto... medium line.. black color... bape kalo saya pajak...

email : mijasya@ymail.com
sms : 011 234 08524  
38. Isna - Sat 23/Aug/2014, 1:54pm
sy dri shah alam..sy mncari kereta kelisa (auto) utk disewa selama 2 bulan (september-0ktober) kerana jarak kampus dari rumah perlukan transportation..berapa bayaran utk tempoh 2 bulan sekali gus..dan boleh tak setiap sebulan renew contract..if let say sy nk continue utk buln2 akan dtg..tq..spe2 yg tau and murah harge sewanya berpatutan pada student sila email waka91iesna@rocketmail.com  

Page 1   (Total 38 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..