Permohonan Permit Pekerja Asing & Pembantu Rumah
Aim 3 - Sun 5/Jun/2011 11:41am [Last Comment]
Kami menyediakan perkhidmatan permit pekerja asing dan menguruskan perkhidmatan pembantu rumah
Kami juga terlibat didalam program pemutihan khusus untuk pekerja asing yang telah tamat tempoh permit kerja
hubungi 016-6342144 untuk info lebih lanjut atau email :
aimsuhaimi@gmail.com

Niche: Pembantu Rumah Asing | Pekerja Asing | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Phillips - Mon 6/Jun/2011, 10:24am
berapa harganya dicaj? untuk pemutihan 1 pekerja asing bangla..permitnya tamat 2 tahun  
2. Asmahaziz 2 - Mon 6/Jun/2011, 5:36pm
bagaimana caranya untuk pemutihan pembantu rumah?

Sila email detail ke asmah121@gmail.com  
3. Anuar 38 - Wed 8/Jun/2011, 11:53am
tumpang iklan...........
program pemutihan.....jika berminat sila hubungi sy......0178427456 nuar....tq  
4. Aim 3 - Wed 8/Jun/2011, 11:55pm
philips..boleh dapat email n contact number..sy akan bg info pasal harga..

asmahaziz 2..dah email detail,pls check..tq  
5. Aim 3 - Thu 9/Jun/2011, 10:51pm
Anuar 38..boleh2!! no problem  
6. Aim 3 - Thu 9/Jun/2011, 10:55pm
Majikan atau pekerja yang berminat dengan Program Pemutihan (yang dah tamat tempoh permit atau tiada permit) boleh call saya di talian H/P 0166342144

TQ  
7. Ruzhalman - Thu 9/Jun/2011, 11:52pm
sy perlukan 2 org pekerja asing lelaki..brape chargenya...email sy rzman_drs@yahoo.co.uk  
8. Aim 3 - Fri 10/Jun/2011, 1:00am
Ruzhalman..sy dah email detail pasal caj harga..  
9. Sara3366 - Fri 10/Jun/2011, 10:36am
aim 3: sy punye maid xde pasport n sy berminat nak wt permit utk dy..so mcm mn prosedur nya?email sy,,sara_ryan22@yahoo.com  
10. Aim 3 - Fri 10/Jun/2011, 12:06pm
Sara3366..dh email detail..atau boleh call 0166342144  
11. Awang Noh Ahmad - Sat 11/Jun/2011, 4:23am
saya ada 2 orang indon yang ostay
minggu depan 16/jun.

minta harga berapa nak buat permit
sebelum luput
dan berapa harga,,,
salam

awang noh ahmad
nohinfotech@yahoo.com.my
0139788439  
12. Aim 3 - Sat 11/Jun/2011, 1:48pm
Awang Noh Ahmad...dah sms detail ke H/P encik  
13. Myxpressprinting - Sat 11/Jun/2011, 7:59pm
detail please berkaitan program pemutihan, untuk pekerja bangladesh kosong 5 0rg :
myxpressprinting@gmail.com  
14. Aim 3 - Sat 11/Jun/2011, 11:24pm
salam,myxpressprinting..dh email detail  
15. Aim 3 - Sun 12/Jun/2011, 3:29pm
AwangNohAhmad..dah email,pls cek skali lg..tq  
16. Biznessman - Mon 13/Jun/2011, 12:49pm
tolong emailkan detail charge nye..
tunasjaya.resources@gmail.com  
17. Siti81 - Mon 13/Jun/2011, 6:42pm
Emel ct_am2002@yahoo.com.kalo maid yang hanya ada passport,nk buatkan permitnya  
18. Aim 3 - Tue 14/Jun/2011, 12:03am
Biznessman,,salam nk tau untuk sektor apa tu?  
19. Aim 3 - Tue 14/Jun/2011, 12:05am
dah email..Siti81  
20. Aim 3 - Tue 14/Jun/2011, 12:17am
Biznessman...Sy dah email detail  
21. Redforever - Tue 14/Jun/2011, 12:24am
brapa caj untuk seorg? tolg email ke go.resources@yahoo.com tq  
22. Aim 3 - Tue 14/Jun/2011, 1:27am
Redforever..dah mail Kos atau caj harga..
boleh call 0166342144 unt info lanjut,tq  
23. Airod 2 - Tue 14/Jun/2011, 6:45pm
boleh email cos utk semua sektor ke airod2006@yahoo.com  
24. Aim 3 - Wed 15/Jun/2011, 12:49am
dah email to Airod2...  
25. Rayme - Wed 15/Jun/2011, 1:21pm
sy ada 3 org indon mau kasih legal.bley email sy harga and apa macam mau bikin?ini sykt ada lesen kah.last time itu agen kasi tipu,duit sudah ambik tapi tak dak.skcprogroup@gmail.com  
26. Razif 10 - Wed 15/Jun/2011, 4:35pm
assalam,saya ade kawan bangla .dia selalu minta tolong saya untuk dapat kan permit keje,klu boleh tolong sms num saya 016-3853051 razif.  
27. Aim 3 - Wed 15/Jun/2011, 8:45pm
Rayme..besok ada senang ke jumpa..sy akan bantu...call 0166342144

Razif 10..kalau dapat jumpa petang esok sy akan cuba bantu...  
28. Linda 48 - Thu 16/Jun/2011, 3:01pm
mesyazlinda@yahoo.com  
29. Aim 3 - Fri 17/Jun/2011, 12:18am
Linda48...salam, dah email info..atau boleh call 0166342144  
30. Cik Memi - Fri 17/Jun/2011, 12:33pm
emailkan info oktavia001@yahoo.com  
31. Aim 3 - Fri 17/Jun/2011, 10:48pm
dah email to Cik Memi...  
32. Phillips - Sat 18/Jun/2011, 1:40am
tlg email quotation ...kepada sesiapa yg ada info tentang proses pemutihan pati....ig_phillipslim@yahoo.com  
33. Aim 3 - Sat 18/Jun/2011, 11:17am
Phillips,dah email...pls check  
34. Akash - Sun 19/Jun/2011, 5:23pm
berapa ya proses pemulihan untuk 2 org pakistan, email saya di mohdazlinikhan.hasankhan@prometric.com  
35. Aim 3 - Mon 20/Jun/2011, 1:00am
Akash..dh email  
36. Aim 3 - Wed 22/Jun/2011, 8:19pm
salam warga majalah.com..Program pemutihan pati dah confirm bermula 11hb jul 2011
majikan atau pekerja yang ingin mendaftar boleh hubungi sy di talian
016 6342144...tq  
37. Mamaizz - Wed 22/Jun/2011, 10:16pm
tolong email kan kos ke norizati.rani@cimb.com  
38. Aim 3 - Thu 23/Jun/2011, 1:15am
Mamaizz...dah email info berkenaan kos & caj harga  
39. Nhazlinj - Thu 23/Jun/2011, 4:53pm
Tolong emelkan saya maklumat jugak.. passpot hidup lagi, masuk guna visa pelancong..tapi visa dah mati.. nak dapatkan permit untuk pati ni... tolong emel ye..  
40. Aim 3 - Thu 23/Jun/2011, 9:54pm
Nhazlinj..boleh dapatkan email addressnya...tq  
41. Aim 3 - Thu 23/Jun/2011, 11:21pm
Nhazlinj...dh email pls check  
42. Phillips - Sat 25/Jun/2011, 1:14pm
boleh emailkan quotation....ig_phillipslim@yahoo.com  
43. Aim 3 - Sat 25/Jun/2011, 11:20pm
Phillips... u nak quotation untuk sektor apa tu?
Boleh jumpa u isnin,sy akan terangkan lebih detail lagi....
Pls call 0166342144 for appointment,tks  
44. Siti Zuraidah Mahmud - Wed 29/Jun/2011, 4:18pm
aim 3, bagi quotation utk pemutihan pembantu rumah
sitizuraidah@rocketmail.com  
45. Aim 3 - Thu 30/Jun/2011, 12:59am
CT..sy dah email info  
46. Roland66 - Fri 8/Jul/2011, 12:44pm
Salam. Syarikat kami sedang mendaftarkan maklumat Pati untuk program pemutihan.Bagi mereka yang berminat sila email ke : rmahfar66@gmail.com. Bayaran sebanyak Rm300 pada masa proses Biometrik. Daftar sekarang PERCUMA..  
47. Kimz 3 - Sat 16/Jul/2011, 11:20am
MEMERLUKAN KHIDMAT NASIHAT MENGENAI PROGRAM PEMUTIHAN PATI 2011 & KOS-KOSNYA, SILA HUBUNGI KAMI DI kimzrealpoint@yahoo.com  
48. Anak Dagang 2 - Mon 18/Jul/2011, 2:44pm
slm sejhtera...encik aim..tlg bgi details utk dftar pembantu rumah seorg (indon)ter masuk kos seluruhan..tq...fa_51@yahoo.com  
49. Aim 3 - Wed 20/Jul/2011, 7:26pm
dah email detail..tq  
50. Roland66 - Fri 29/Jul/2011, 1:25pm
Kami ialah syarikat outsourcing,di lantik KDN untuk program 6P, Majikan yang memerlukan pekerja asing dalam semua bidang, sila hubungi saya 012-7852609 atau :rmahfar66@gmail.com.Roslan.Kami bersedia untuk Fulloutsourcing, Semioutsourcing atau one time supply manpower. Hubungi kami.TQ  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 65 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..