Perlukan Personal Loan Dengan Segera
Kakno - Sat 26/Jan/2013 12:52pm [Last Comment]
assalamualaikum & selamat kpd smua warga MC..
sy nk mintak tlg kpd ssiapa yg blh tlg sy untuk dapatkan personal loan,sy bkerja tapi gaji dapat cash,nama x clear sbb ada hutang loan kereta yg masih tertunggak.. x mau yg mintak upfront,sy tau agak mustahil sbb nama sy x clear,tapi sy sgt2 perlukan loan ni..mintak kat bank dah kena reject..tapi lepas loan lulus sy blh bg %. harap sgt ssapa yg dapat tlg sy,blh hubungi sy. saya tinggal kat kedah. 0194097801 @ n.yati.abdullah@gmail.com

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Nini Mat Yusof - Sat 26/Jan/2013, 1:37pm
Boleh hubungi saya..dengan syarat dlm tempoh 40 hari bayar balik dan jujur ya sms 0133233035  
2. Muhammad 166 - Sat 26/Jan/2013, 11:10pm
saya boleh bantu
tolong mesej nama penuh, no ic, pekerjaan dan jumlah pinjaman yang disenaraihitamkan ke no 0162102854 untuk saya bantu buat semakan. tq  
3. Michael 6 - Sun 27/Jan/2013, 2:30am
kalau nama dah blacklist, xpyah nak mengharap nak buat loan dgn bank. kalau nak cuba boleh make sure jgn bg upfront kt penipu upfront.,

klau u dah xde ikhtiar lain boleh cagar kereta pada saya untuk dapatkan duit sementara.. call sy 0173560107  
4. Loan Easy - Sun 27/Jan/2013, 3:39pm
hubungi sy 0126779241 razi dari company pinjaman berlesen puchong jaya bandar putri  
5. Taska Maju Iq - Mon 28/Jan/2013, 11:53am
saya amat perlukan duit sekarang dalam 4k. sy akan membuat bayaran penuh dan interest (kalau ada) pada bulan ogos 2013. boleh email pada saya ainur_afidz@yahoo.com. atau sms 017-2369051  
6. Upfront Resources Loan - Mon 4/Oct/2021, 11:17am
Pinjaman Wang Berlesen
Area KL,Selangor,N.9 dan Melaka
🌹Trusted ❌No Deposit ❌ No Upfront
Hari ini Apply ✔Hari ini proceed✔ Hari ini dapat Cash 💰💰

Syarat syarat syarikat kita :
- pekerja kilang
- pekerja swasta
- golongan pencen dan pekeso
- kaki tangan kerja kerajaan
- loan bank tiada lulus
- blacklist bank ctos, criss pun dapat layak memohon
- settle hutang bank / ptptn dan selainnya

#REKEMEN MEMBER APPLY LOAN DGN KITA BLH DPT COMMISSION 10%
TANPA PENJAMIN!!!
CONTOH:
DIA PINJAM 10K BLH DPT RM1000 COMMISSION
DIA PINJAM 15K BLH DPT RM1500 COMMISSION
DIA PINJAM 25K BLH DPT RM2500 COMMISSION

CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA
CALL/WASAP:012-933 0322*JANNA

Semak KELAYAKAN PERCUMA Tekan link ni ⬇⬇
http://www.wassap.my/60129330322/PMR
http://www.wassap.my/60129330322/PMR
http://www.wassap.my/60129330322/PMR  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..