Perlukan Guru Al-Quran @ Guru Tuisyen B. Arab? (Melaka)
Sarah 142 - Mon 9/Jul/2012 12:10pm [Last Comment]
Assalamualaikum semua.. sy merupakan seorg student yg sdg cuti sem..sy blh mengjr al-Quran untuk suri rumah @ anak2.. insyaAllah, blh jg mengajar subjek b.arab untuk sekolah rendah..masa blh di bncgkan lg...blh emel sy - ct_sarah1501@yahoo.com

Niche: Pusat Mengaji Agama
     
  1. Azmi 212 - Tue 10/Jul/2012, 12:41am
    salam sy menguruskan home tuisyen dari rumah ke rumah. kalau berminat untuk menjadi salah seorang dari barisan guru kami dan menjana pendapatan secara part time blh send resume ke geniushometuitionmy@yahoo.com  
  2. Nur Rizqah Wafri - Tue 10/Jul/2012, 5:45pm
    area mana?  
  3. Sarah 142 - Fri 13/Jul/2012, 8:21am
    Sy berada di Melaka.....km semua skrg sdg bercuti sem dan telah pulang ke kampung msg2..sy jg ade shbt2 di selangor... Jika berminat, blh bgtau tempat dan emel sy spt di atas..Terima kasih..  
  4. Noraini 45 - Fri 20/Jul/2012, 1:05pm
    saya berminat, boleh email kat saya, atau call 016 6268040. Saya tinggal di Kg Bukit BAru, Melaka  
  5. Yati 8 - Sat 4/Aug/2012, 7:44am
    Sarah 142, sy berminat. boleh call sy 012-9318578 utk tuisyen bahasa arab sklh rendah (upkk)  
  6. Syifa 20 - Sun 23/Feb/2014, 12:50am
    Assalamualaikum, saya syifa', dari telok emas melaka, juga adalah guru tuisyen bahasa arab dan mengaji bagi semua peringkat, rendah dan menengah.tuisyen di rumah saya.jika berminat boleh lah hubungi di talian 013-7184134@ 06-2616887 :)  
  7. Syifa 20 - Mon 21/Dec/2015, 10:27pm
    Assalamualaikum w.b.t
    saya Muhammad Zaki dari Bangi. jika ada sesiapa yang berminat dan mencari guru tuisyen bahasa arab atau guru mengaji. boleh lah hubungi saya di talian 019-3730765 ☺😊  
Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia