Perlukan Bantuan untuk Meningkat Pemasaran/Jualan Perniagaan Anda?
Kencana - Thu 3/Jan/2013 2:58pm [Last Comment]
Kepada anda yang berminat untuk meningkatkan pasaran atau jualan perniagaan mereka boleh hubungi saya. Hebat tu tidaklah, tapi alhamdulillah telah berjaya membantu beberapa perniagaan.

Yang penting jangan takut untuk keluarkan modal untuk tujuan pemasaran kerana pemasaran adalah penting dalam meningkatkan jualan perniagaan anda.

012.690.8980
pakej.perniagaan@gmail.com

Niche: Web Media Sosial
 
1. Nazman 7 - Thu 3/Jan/2013, 3:29pm
macam mane tu dan berapa bayarannya  
2. Kuazman 7 - Thu 3/Jan/2013, 4:26pm
Kira menggajikan saya.. dan dari kos (gaji) itu juga saya gunakan untuk pemasaran/pengiklanan.

Kos nya bergantung pada budget tuan. Saya x tentukan. Dan saya buat dari budget itu. Report kerja saya hantar setiap bulan dan perkembangan perniagaan saya perlu tahu supaya saya dapat menilai keberkesanannya.  
3. Ali Idrus - Thu 3/Jan/2013, 9:03pm
Saya ada produk tapi tak pandai pasarkan;boleh bantu ke?

Ali:019 5702061 / 0193586970  
4. Hasmiza Miran - Thu 3/Jan/2013, 9:49pm
berminat nk tahu....tlg email saya wamajikin@yahoo.com  
5. Muhammad 166 - Thu 3/Jan/2013, 10:13pm
berminat da_klausner93@yahoo.com  
6. Puteera - Thu 3/Jan/2013, 11:38pm
tuan email detail kat saya ajputera@hotmail.com  
7. Divadiva - Fri 4/Jan/2013, 12:17am
emailkan kepada saya.. divasweet77@gmail.com  
8. A G 4 - Fri 4/Jan/2013, 7:36am
assalamualaikum..boleh emailkan pada saya..postochubby86@yahoo.com  
9. Airist Management Resources - Fri 4/Jan/2013, 9:42am
salam...

syarikat kami menjadi perunding utk meningkatkan jualan perniagaan anda.. dgn cara advertising dan pemasaran...

perniagaan yg dikehendaki yg diberi keutamaan adalah...

1. kedai runcit
2. kedai makan
3. hotel
4. automotif
5. hartanah

wassalam... airistmr@gmail.com kami akan menilai dl peluang dan penyelesaian sebelum mengenakan bayaran...

tq  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..