Perkhidmatan Membina Laman Web E-Commerce Seperti Lazada, Shopee Pada Harga Berpatutan!
Kedaionlinez Com @ KedaiOnlinez.com - Wed 17/Feb/2021 2:50pm [Last Comment]
Assalammualaikum

Anda perlukan laman web ecommerce seperti Lazada, Shopee?

Web seperti ini dikenali sebagai Multivendor Marketplace website. Lihat detail di laman web kami di https://www.kedaionlinez.com/v4/multivendor-marketplace/

Kami menawarkan perkhidmatan membina laman web ecommerce Multivendor Marketplace pada harga berpatutan

➖➖➖➖➖➖➖
Ciri-ciri Multi-Vendor Marketplace
➖➖➖➖➖➖➖

👉 Setiap penjual mempunyai halaman profil yang berbeza dan boleh mengubah/edit halaman profil mereka sendiri
👉 Penjual boleh menambah banner, logo kedai, teks HTML berbeza dan mengubahsuai kedai online mereka mengikut warna tertentu
👉 Sistem maklum balas dan review menggunakan ‘bintang’ sebagai penanda aras yang interaktif
👉 Koleksi produk penjual yang berlainan
👉 Admin boleh menambah komisyen berdasarkan kategori
👉 Penjual boleh melakukan proses penghantaran mengikut kadar mereka
👉 Kelulusan automatik terhadap produk-produk dan tetapan rakan pada bahagian admin
👉 Penjual akan memperolehi dashboard mereka sendiri untuk memproses pesanan
👉 Penjual boleh menambah produk biasa dan produk yang boleh dimuat turun (downloaad)
👉 Admin boleh menghadkan pilihan menu akaun dan turutan
👉 Admin boleh memilih status pesanan kepada penjual. Hanya status pesanan yang dipilih akan digunakan oleh penjual untuk mengubah status pesanan produk mereka
👉 Bahagian tertentu – penjual boleh menambah bahagian tertentu menggunakan modul Marketplace pelbagai vendor dan bahagian tertentu ini boleh dilihat di halaman maklumat produk
👉 Admin boleh boleh mencari jumlah jualan dari setiap penjual dan pendapatan admin dari mana-mana penjual di bawah bahagian ‘Marketplace Income’
👉 Admin boleh memeriksa pendapatan penjual, jumlah keseluruhan pesanan, jumlah keseluruhan pembeli dan pesanan terkini menggunakan bahagian papan muka di bawah edit halaman pengguna.
👉 Admin/penjual boleh mengubah status pesanan setiap produk
👉 Admin/penjual boleh memasukkan ‘tracking number’ bagi setiap pesanan
👉 Pelanggan boleh ‘checkout’ menggunakan produk dari pelbagai penjual pada masa yang sama

Pengurusan Komisyen
Multi-Vendor Marketplace menyediakan pengurusan komisyen kepada pemilik kedai. Pada modul ‘base marketplace’, pemilik kedai boleh menetapkan komisyen pada aras global seperti juga pada aras vendor/penjual. Anda juga boleh memilih komisyen berdasarkan kategori

👉 Pengurusan Komisyen Global untuk semua penjual
👉 Pengurusan komisyen berdasarkan kategori tertentu
👉 Komisyen berdasarkan nilai tetap dan peratus

Pengurusan Dashboard Penjual
Dashboard Multi-Vendor Marketplace membenarkan penjual untuk menjejaki jumlah keseluruhan pesanan mereka, jualan, pembeli dan peta dunia merangkumi matrik keseluruhan jualan. Penjual juga boleh melihat pesanan terkini. Dashboard penjual mempunyai cirri-ciri berikut:

👉 Jumlah keseluruhan pesanan penjual
👉 Jumlah keseluruhan jualan penjual
👉 Jumlah keseluruhan pembeli
👉 Pesanan terkini

➖➖➖➖➖➖➖
Marketplace Income
➖➖➖➖➖➖➖
Dengan menggunakan module Marketplace, pemilik kedai boleh mengetahui jumlah jualan setiap penjual, komisyen, jumlah admin, dan baki yang perlu dibayar. Admin kedai juga boleh membayar penjual.

👉 Admin boleh bayar kepada penjual
👉 Pemilik kedai boleh mencari nama penjual, komisyen penjual dan jumlah keseluruhan penjual
👉 Admin boleh mengetahui jumlah baki akhir

➖➖➖➖➖➖➖
Marketplace Income
➖➖➖➖➖➖➖
Dengan menggunakan module Marketplace, pemilik kedai boleh mengetahui jumlah jualan setiap penjual, komisyen, jumlah admin, dan baki yang perlu dibayar. Admin kedai juga boleh membayar penjual.

👉 Admin boleh bayar kepada penjual
👉 Pemilik kedai boleh mencari nama penjual, komisyen penjual dan jumlah keseluruhan penjual
👉 Admin boleh mengetahui jumlah baki akhir

➖➖➖➖➖➖➖
Notifikasi Marketplace
➖➖➖➖➖➖➖
Penjual boleh melihat setiap notifikasi mereka dari ‘frontend’. Berikut adalah beberapa jenis notifikasi yang dapat dilihat oleh kedua-dua admin dan penjual:

👉 Tempahan terkini
👉 Status tempahan.
👉 Order return.
👉 Produk yang diluluskan.
👉 Produk out of stock.
👉 Product review
👉 Seller review

➖➖➖➖➖➖➖
Multi-Vendor Marketplace - Ulasan Penjual
➖➖➖➖➖➖➖
Pelanggan boleh memberikan ulasan dan rating kepada penjual dengan cara login ke dalam akaun. Manakala admin pula boleh menguruskan ulasan ini dari dashboard. Pilihan berikut boleh didapati untuk admin:

👉 Mengaktifkan atau disable status ulasan.
👉 Buat medan semakan penjual.
👉 Tambah, edit atau padamkan ulasan.

➖➖➖➖➖➖➖
Pengurusan Pesanan Penjual
➖➖➖➖➖➖➖
Admin boleh membenarkan penjual menguruskan pesanan mereka. Penjual boleh melihat butiran pesanan lengkap tentang pelanggan, produk, alamat penghantaran. Pilihan berikut tersedia untuk pengurusan pesanan pasaran:

👉 Penjual boleh mencetak invois.
👉 Penjual boleh membatalkan pesanan.
👉 Penjual boleh menambah komen dalam pesanan.
👉 Penjual boleh menukar status pesanan.
👉 Admin dimaklumkan apabila perubahan status pesanan.
👉 Admin boleh memilih status pesanan untuk penjual.
👉 Admin boleh menetapkan urutan pesanan.
👉 Nilai minimum untuk checkout boleh ditetapkan.
👉 Sekatan kuantiti produk untuk produk diskaun

➖➖➖➖➖➖➖
Pengurusan SEO Penjual
➖➖➖➖➖➖➖
Multi-Vendor Marketplace menyediakan ‘meta data’ seperti meta tag, maklumat meta tag dan kata kunci meta tag untuk penjual. Buat URL mesra enjin carian yang bermakna kepada pengguna dan enjin carian.

👉 Tambah tajuk meta, deskripsi, kata kunci untuk produk.
👉 Gunakan kata kunci SEF untuk kedai (nama skrin).
👉 Buat URL SEF pelbagai halaman kedai.
👉 Sesuaikan format URL SEF produk.
👉 Tambah sebarang sambungan dengan URL SEO.

➖➖➖➖➖➖➖
Siapa Kami, KedaiOnlinez?
➖➖➖➖➖➖➖

Kami merupakan penyedia perkhidmatan membina laman web Ecommerce. Kami mempunyai pengalaman dalam bidang ini sejak tahun 2006 dan telah membantu ramai usahawan, agensi, kerajaan dan syarikat swasta bagi meningkatkan jualan mereka

Nama Syarikat: Mazlie Nadzri Smart Network (KC0036555 - X)
Lokasi Syarikat: Sungai Petani, Kedah.
Laman Web Rasmi: https://www.kedaionlinez.com

➖➖➖➖➖➖➖
Hubungi Kami
➖➖➖➖➖➖➖

Ada sebarang pertanyaan atau kemuskilan? Jangan malu atau segan, hubungi kami segera menerusi salah satu channel di bawah:

👉 WhatsApp: https://wa.me/601113264325
👉 Email: https://kedaionlinez.com/billing/contact.php
👉 Website: https://kedaionlinez.com
👉 Phone: 011 1326 4325

➖➖➖➖➖➖➖
Follow & Subscribe Kami
➖➖➖➖➖➖➖

👍 Facebook: https://www.facebook.com/KedaiOnlinez

Terima kasih!

Niche: Web Media Sosial
 
1. Vincent - Fri 19/Feb/2021, 10:50am
MEMERLUKAN PINJAMAN ? ? ?
ADA MASALAH KEWANGAN ? ? ?

NAK SETTLE HUTANG² ATAU BAYAR BILLS TERTUNGGAK... JANGAN RISAU...
NAK CARI LOAN APPROVED TANPA PEGANG KAD ATM (BAYARAN AUTO DEBIT) Tekan link ni ⬇⬇
https://www.wasap.my/60166063644/mjlloan
https://www.wasap.my/60166063644/mjlloan

➡Tanpa Pegang Kad ATM (Bayaran Auto Debit)
➡Faedah Serendah 1.5% Sebulan
➡Blacklist/Ctos/Ccris LAYAK MEMOHON
➡Pinjaman Lebih Dari MAX Dari Gaji Bersih
➡Boleh Settle pinjaman kat tempat lain, dan dapat cash atas tangan
➡Tempoh Bayaran Dari 6 – 36BLN @ Flexible Bayaran
➡Kelulusan 30 Minit dg dokumen complete
➡Kelulusan hingga 80%
➡Dokumen ringkas dan mudah

YNS Resources Sdn Bhd
NO 99 TINGKAT 1
PERSIARAN RAJA MUDA MUSA
42000 PELABUHAN KLANG
SELANGOR

Waktu Urusan :
Isnin - Sabtu
9.30am - 6.30pm

Untuk pertanyaan yang lebih lanjut boleh berhubungi saya ditalian
Vincent 016 606 3644 (Call / Whatsapp / Telegram)  
2. Airist Communication Event Services - Sat 20/Mar/2021, 10:02am
Kepada yg berminat nk promosikan produk anda boleh mendaftar di mainiaga..yuran cuma rm50 shj...

https://daftar.mainiaga.com/airist.html  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..