Perhatian Kepada Usahawan Muslim Sahaja!
Amir 804 - Wed 3/Jun/2020 2:44pm [Last Comment]
Anda peniaga??
Kehilangan kerja dan baru bermula berniaga?
Sales jatuh teruk tak seperti sebelum PKP?
Hutang banyak dan perniagaan merosot?
Anda pejuang ekonomi muslim?

Jika anda adalah salah satu kategori di atas, seruan ini adalah untuk anda. Mari bergabung di dalam projek Kempen Kuasa Beli Muslim di mana kami sediakan kepada peniaga segala platform yang diperlukan bagi menaikkan semula perniagaan anda. Antaranya :

1) kami sediakan marketplace khusus untuk usahawan muslim pasarkan produk-produk mereka.

2) anda mahu perniagaan anda muncul di dalam google maps? kami sediakan apps khusus untuk bantu anda letakkan direktori perniagaan anda. xkisah anda freelance atau mempunyai premis sendiri.

3) bimbingan perniagaan disediakan dan terdapat pelbagai jenis kursus perniagaan disediakan untuk anda tanpa perlu keluar duit ribuan ringgit.

4) anda nak lagi? kembangkan sumber pendapatan anda dengan menjadi agen dropship kepada produk-produk usahawan muslim yang lain. Nk jual topup pon boleh boh.

5) yang ini paling best. Tahukah anda! penyertaan kepada kempen ini sudah 180,000 orang di seluruh negara. inilah pelanggan-pelanggan anda yang anda pejam mata je tapi dah dapat pelanggan. Mereka menanti produk-produk dari anda.

Habis sampai di sini je ke? tak.. ada banyak manfaat-manfaat yang lagi bombastik untuk anda. pening kepala anda sebab banyak sangat manfaat yang padu-padu nanti. Tak payah tunggu dah nanti lagi pening mcm mana nak selesaikan masalah. pm sekarang

Pm ws amir :
017-2799140

Niche: Web Media Sosial | Ingin Berniaga
 
1. Jamali - Wed 3/Jun/2020, 2:54pm
mana website atau fb page tuan.
kita dah masuk tahun 2020  
2. Azman 738 - Wed 3/Jun/2020, 4:35pm
Kami Pembekal Lokcing Produk Muslim Area Lembah Klang.Berminat Whapps 0183653389  
3. Zueraina - Wed 3/Jun/2020, 5:02pm
Sesiapa yang ingin menambahkan pendapatan tetap bulanan atau pun family untuk tahunan berikutnya .
Kami adalah syarikat pertanian dan perladangan kelapa sawit malaysia menawarkan kepada individu2 yg mungkin risau tentang pendapatan tahunan anda sepanjang Covid19 ni kan.
Dengan itu ,syarikat kami akan meluaskan penanaman kelapa sawit untuk menjadi komuniti utama dalam membantu ekonomi malaysia.
Hanya perladangan tidak mempunyai masalah semasa musim covid19 ini.
Pelaburan jangka panjang...
Rm50,000 ribu modal permulaan.
Anda akan mendapat pulangan Rm500 setiap bulan selamanya 20tahun.
Kalau makan gaji.kenaikan gaji tidak mungkin setinggi ini.

Berminat
01129167370
Untuk penerangan selanjutnya..  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..