Perfume Jenama Sendiri. Peluang Bisnes Serendah RM55. Income Lumayan
Tyha 2 - Mon 13/Feb/2017 9:45am [Last Comment]
'[MINIMA BORONG 10PCS SAHAJA]''

****FREE STICKER JENAMA SENDIRI*****

Nak berniaga dengan modal rendah tapi repeat sale tinggi dan untung pun tinggi?
Nak buat bisness kecil-kecilan jual kat kawan-kawan?
Nak buat bisness online yg tak perlu simpan stock?
Anda NAK? Jom join sebagai rakan bisnes kami..
WhatsApp LAJU LAJU 011-3933 3771
=================================
APA KELEBIHAN JUAL PEN PERFUME NI??
=================================
(+) Mudah dijual, mudah dibawa, mudah dipasarkan.. memang mudah la senang citer..
(+) Repeat sale tinggi...
(+) Bole bawa solat plak tu..
(+) Orang pun suke wangi wangi ni..
(+) Harga mampu milik plak tu..
(+) Nak order sikit pun boleh.. minima 5pcs jer..
(+) 50 wangian inspirasi antarabangsa.. WOW...Boleh campur-campur
(+) Produk Tempatan, bukan made in China tau..
(+) Tahan lame lagiii.. da basuh baju pun, bole bau lagi.. tak caye?? try ler...senang cakap EDP

=================================
SIAPA YANG BOLEH JOIN??
=================================
(+) Semua yang ade niat dan keazaman nak buat bisnes untuk tambah pendapatan keluarga..
(+) Tak tau nak bisness ape?? Tapi nak buat bisness..
Nak tau lebih clear..
PM @ WASSAP LAJU LAJU 011-3933 3771
(untuk respon segera, terus wassap kat no tu ye)

Niche: Pengedar Perfume | Pakej Perniagaan
 
1. Shaifulanuar Sulaiman - Tue 14/Feb/2017, 11:42am
wasap 0193291967  
2. Tyha 2 - Wed 15/Feb/2017, 1:02am
Terima kasih kerana berminat dengan produk kami. Boleh check wassap nanti ye..  
3. Farhen - Fri 17/Feb/2017, 2:00am
Pm 0102115954wssap  
4. Amy1729 - Sat 18/Feb/2017, 12:27pm
Wassap 0182404129  
5. Brp Hadi - Mon 20/Feb/2017, 11:07am
Produk sudah ada, tapi packaging KOTAK belum ada. Saya adalah pengilang dan pembekal KOTAK untuk produk puan/ tuan dengan design yang menarik serta warna2 yang boleh menimbulkan rasa minat kepada pelanggan untuk membeli. Hubungi saya untuk dapatkan Quotation 0172501202 Hadi. Area KL/ Selangor boleh datang ke ofis kami.  
6. Zwin - Mon 20/Feb/2017, 10:27pm
Wasap 012 5682502  
7. Irme - Tue 21/Feb/2017, 8:54pm
WhatsApp saya 0178888371  
8. Tyha 2 - Wed 22/Feb/2017, 2:45pm
Terima kasih kerana berminat dengan produk kami. Boleh check wassap nanti semua ye..  
9. Nor 147 - Sat 4/Mar/2017, 5:23am
hai..pada yg tercari2 apakah produk nk jual ..khas utk wanita ..boleh borong ngn saya koleksi makeup miss rose, victoria secret perfume.egg mask,24 k gold mask ,koleksi makeup naked and nyx dll..wsp 011-16930576 utk discuss..makin byk borong mkin murah .lawati. https://wordpress.com/post/pemborongkosmetikmissrose.wordpress.com  
10. Farisz 3 - Fri 17/Mar/2017, 3:48am
Pm 0176672905  
11. Azeme - Thu 13/Jul/2017, 12:51pm
emailkan pada saya maklumat tersebut, handsetman@gmail.com  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..