Pengusaha dan Pembekal Pakaian Eksekutif Kini Membuka Peluang Berniaga Tanpa Modal
Mohis Corp - Thu 16/Dec/2021 6:46am [Last Comment]
Best Global Trading giat menjalankan pengedaran dan membekal pelbagai jenis pakaian seperti sut jaket baru yang berkualiti sedia-pakai.

Kami punyai pengalaman lebih sedekat dalam bidang ini dan punyai lebih seribu pelanggan setia di seluruh Negara. Khususnya di pasaran sektor awam.

Kami menyediakan rangkaian pilihan produk terbaik hanya yang bermutu tinggi dengan harga sangat mampu milik untuk semua golonggan pengguna.

Kini kami menjemput syarikat dan individu yang berminat di dalam bidang fasyen dan pakaian untuk berniaga bersama. Amat dialu-alukan peniaga dan pembekal yang aktif berniaga ke pasaran jabatan-jabatan kerajaan khasnya di putrajaya.

Disediakan pilihan produk yang menarik serta rancangan pemasaran yang mudah dan ringkas untuk yang kurang pengalaman.

Saya mengajak sesiapa saja yang sedang aktif berniaga atau yang belum punyai apa-apa perniagaan lagi untuk mengambil peluang perniagaan ini.

Graduan yang tidak bekerja pun boleh mencuba tiada sembarang bayaran dikenakan 100% tanpa modal 'Datang ambil stock just go!'

Info penuh hubungi terus:
01169387238 En. Mohis
https://wa.me/601169387238?text=majalah

Tq.

Niche: Pemborong Tshirt Dan Uniform | Pemborong Pakaian Lelaki | Ingin Berniaga | Program Dropship
 
1. Mohis Corp - Thu 16/Dec/2021, 6:33pm
ps: Pada yang betul-betul berminat, sila call terus jika pesanan anda belum di jawab.  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..