Pengedar Murtabak Mini Kulit Popia (Frozen) Diperlukan.
Mineralwater - Wed 29/Jun/2011 10:01am [Last Comment]
SYA MEMBEKAL MAKANAN SEJUK BEKU SECARA KECIL-KECILAN, DAN MENCARI PENGEDAR YANG SERIUS UNTUK MENJUAL ATAU MEMBORONG PRODUK DARI SYA.
PRODUK: MURTABAK MINI KULIT POPIA, DAN POPIA SARDIN.

Niche: Produk Sejuk Beku | Tempahan Kuih Muih
     
  1. Mineralwater - Wed 29/Jun/2011, 10:13am
    MURTABAK MINI KULIT POPIA-BERMINAT SILA EMAILKAN KEPADA mineralwatertank_007@yahoo.com  
  2. Anne 44 - Wed 29/Jun/2011, 10:59am
    sy memiliki mesin makanan yang diletakkan dikilang sila email sy harga borong dan min.order murtabak dan popia ke annebiz62@yahoo.com  
  3. Norkamaliah Yaacob - Wed 29/Jun/2011, 11:18am
    Saya bminat sila emel produk n harga ke norzulia_696@yahoo.com  
  4. Mineralwater - Wed 29/Jun/2011, 12:46pm
    anne 44 & norkamaliah yaacob : check email ye, sy dah emailkan sebut harga kepada anda, terima kasih :)  
  5. Nany - Wed 29/Jun/2011, 5:37pm
    email sya : uzma.azzahra@gmail.com  
  6. Nika - Thu 30/Jun/2011, 2:01am
    Saya bminat sila emel produk n harga ke nikazaman@gmail.com  
  7. Mineralwater - Thu 30/Jun/2011, 9:06am
    nany & nika : check email ye ;)  
  8. Arman 13 - Thu 30/Jun/2011, 9:38pm
    kalau nak frozen food (seafood)-fishball , fishcake , bebola daging , bebola sotong , bebola udang sila hubungi 0194774181...
    Produk muslim 100%  
  9. Sri Ani - Fri 1/Jul/2011, 10:12am
    Berminat produk kami Roti Boom Berinti Sri Ani, sila hubungi 012358960 - johari  
  10. Satakemaman - Fri 1/Jul/2011, 11:08am
    tumpang iklan.. pada yg berminat nk berniaga sata, otak-otak, sata gulung (frozen food) dari kemaman boleh dapat kan dari kami... call @ sms 019-9545244  
  11. Farhan 29 - Mon 4/Jul/2011, 6:52am
    email nurturex@yahoo.com  
  12. Mohd Shafique - Sun 10/Jul/2011, 1:32pm
    Saya berminat email saya skss_05@yahoo.com  
  13. Idrus 2 - Tue 12/Jul/2011, 12:24am
    Tumpang IKLAN

    Saya Pembekal Murtabak.mamu Maidin(Pelawak tu). bagi kawasan Selangor /KL/N9/Melaka.

    Saya sedang mencari peniaga runcit yg berminat. (Untung Lumayan)

    Murtabak Maidin MEMANG SEDAP (lebih sedap dari kedai mamak buat).

    Lihat Iklan saya di sini
    http://www.mudah.my/murtabak-maidin

    Email saya: mamu.maidin@yahoo.com  
  14. Salmy 2 - Wed 3/Aug/2011, 10:24am
    email sy noorsalmi@gmail.com  
Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)