Pengedar Diperlukan Untuk Power Rempeyek di Johor
Yanto 3 - Mon 3/Feb/2014 11:46am [Last Comment]
Produk kami telah 2 tahun lebih di pasarkan ke Singapura. Kini kami ingin menembusi pasaran Malaysia, bermula dengan negeri Johor.

Senarai produk kami:
Rempeyek Kacang Ikan Bilis
Rempeyek Kacang Hijau Ikan Bilis
Rempeyek Gajus Ikan Bilis
Rempeyek Badam Ikan Bilis
Krepek Bayam
Rempeyek/krepek di atas beserta cili padi
Kuih Rose

Rempeyek/krepek kami dibuat menggunakan resepi asli dari jawa. Semestinya rasa dan rupa nya berbeza dari rempeyek yang sedia ada di pasaran. Rasa sedap power! Dijamin bermutu tinggi!

Untuk keterangan lanjut:
sila email taszdevil@yahoo.com
lawat lelaman facebook.com/powerrempeyek
whatsapp +6583075478

Terima Kasih

Niche: Pembekal Kerepek
 
1. Fmnauto - Mon 3/Feb/2014, 3:23pm
wsap gambar ke 012-2080515  
2. Alieza 2 - Mon 3/Feb/2014, 3:37pm
boleh bagi katalog dan harga borong kalau luar negeri johor boleh poske email aliezaliza@gmail.com  
3. Yanto 3 - Mon 3/Feb/2014, 7:38pm
Kami bertempat di Taman Mount Austin, Johor Bahru  
4. Ym 2 - Tue 4/Feb/2014, 7:03pm
Saya di Johor Bahru. Email details ke ymtffo2000@yahoo.com . Tkasih.  
5. Lynnsani - Thu 6/Feb/2014, 5:34pm
sent detail ke chomelaje@gmail.com ... t.q  
6. Zaid 6 - Sat 1/Mar/2014, 2:01pm
salam yanto3

email details dan address di tmn mount austin ke mzayed_27@yahoo.com  
7. Rosa Wira 2 - Fri 12/Dec/2014, 3:23pm
mohon maaf , saya membekal rempeyek segar, kacang bawang,bukan ready stock, produk di buat sebaik sahaja ditempah, email:Kriuksegarsihat@gmail.com.
fb:diniamelia(ros)
timekaseh..area kota tinggi johor...  
8. Azrul 256 - Sat 10/Jan/2015, 1:48am
Salam.. Tumpang iklan.. Saya adalah pembekal ikan bilis siap kopek dengan harga RM250 bagi 10kg... Jika berminat bolehlah wassap saya di talian 0192023356 atau email saya azrulismi@gmail.com  
9. Saleh Manaf - Tue 10/Nov/2015, 9:52am
Pembekal Kerepek..

Majukan gambar dan nyatakan harga borong.. Saya di Johor Bahru

Washapp : 01112700417 Mr Saleh  
10. Sue78 4 - Thu 13/Apr/2017, 12:32pm
Tlong hubungi saya.. 0134388948  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..