Pengedar Bawang Merah Kisar, Bawang Putih Kisar dan Cili Kisar Asli Tanpa Pengawet
Elizar Halim @ Disha Hussain Enterprise - Thu 6/Sep/2018 1:47pm
Kami pengedar sah produk Bawang Kisar, Bawang Putih Kisar dan Cili Kisar Asli Segar Tiada Langsung Pengawet.

Khusus utk individu bekerja, peniaga kecil dan kilang pembuat makanan yg menggunakan produk kisar. Kenduri kendara pon boleh. Supply dlm bentuk sejuk beku. Kapasiti boleh supply dari pack 300g-6tan.

Hubungi eliza 017 444 8809.

FB: Bawang Kisar Asli Tanpa Pengawet
Insta: @bawangstory

Niche: Pembekal Rempah Dan Perencah | Pembekal Kicap Dan Sos | Pasar Basah | Produk Sejuk Beku
     
  1. Dr Love - Fri 7/Sep/2018, 12:12pm
    lokasi di kl/selangor/putrajaya?  
  2. Sobri 28 - Fri 7/Sep/2018, 1:15pm
    Salam puan, saya ada membuat perkhidmatan sewa lori sejuk beku 3 tan.
    Jika berminat boleh call saya.
    013-6612749 (Sobri)
    016-2968582 (Deen)
    Terima kasih.  
  3. Elizar Halim - Sat 8/Sep/2018, 11:10pm
    Lokasi saya di putrajaya. Boleh hantar area putrajaya, cyberjaya.
    Luar dari putrajaya cyberjaya yg berdekatan dengannya tmasuk shah alam masih boleh delivery with minimum charge (RM6 shj).
    Area KL boleh delivery with minimum buy of 3kg atau 10 boxes(300g each).
    Hubungi saya elizar di 0174448809  
  4. Elizar Halim - Thu 13/Sep/2018, 10:57am
    Assalamualaikum dan selamat pagi ❤️❤️❤️...

    Penghantaran percuma Putrajaya dan Cyberjaya kawan2...

    Jom masak dengan cepat dan mudah.
    Tak payah kupas bawang lagi
    Tak payah buang masa
    Tak payah rebus cili lagi
    Tak payah nak susah-susah blend
    Cili ni asli takde pengawet dan takde biji
    Bawang kisar pulak bersih dan suci
    Murah pulak tu, tengok harga kat situ.
    Wasap cepat ye
    0174448809 eliza ❤️❤️❤️  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.