Nur Perodua Malaysia

Profile
NameVMC KONSULTAN MALAYSIA
Forum NickNur Perodua Malaysia
RegisteredSat 27/Jul/2019, 12:13pm
Comments by VMC KONSULTAN MALAYSIA
1Berminat nak Bisnes Online - Wed 26/May/2021 10:41pm
hi.. sy mencari ibu2 yg ingin mencari income tambahan...untuk join team MAMASAB..MAMASAB NI DAH GLAMER SANGAT ..KEK DAN KAMBING PERAP DIA MEMANG LARIS LAH! produk mudah juai dan sistem komsyen best tau..nak citer lebih dlm wsp la 0166371460- jomla ibu2 semua kita cuba jana income ..juai kek mudah aja sebab semua rakyat suka makan kek..betui tak? jom...jangan segan ya wsp
2Mencari Pembekal/Pengilang/Roti, Pastry dan Kek (Produk Muslim Halal) - Wed 26/May/2021 10:37pm
hai..pd ibu2 yg berminat nak juai kek MAMASAB yg glamer dan sedap tu..jomla sertai team kami utk dropship MAMASAB..tkde modal apa pun nak masuk reg free..ibu2 boleh bekerja dri umah aja...semua pakai sistem order saja..ada yg boleh jana income 500 rm ade yg cecah 7 k sebulan ..atas rajin kita lah kan..saya akan tunjuk jalan ...jom jangan buang masa..MAMASAB alukan sangat ibu2 untuk join bisnes mantap ni. 0166371460- jangan malu segan pm saya ya...sy akan bantu anda utk bisnes terbaik.
3Ramai Yang Betul-Betul Susah, Tiada Siapa Ke Yang Boleh Bantu Seikhlas Hati - Wed 26/May/2021 10:34pm
salam semua..memang ramai yg terkesan sgt pada tahun covid ni..saya turut simpati..disini sy alukan jika ada ibu2 yg nak keje dri rumah ...bolehla join team utk MAMASAB..MAMASAB ni senang aje kami juai kek dan mcm2 lg..senang sgt utk jana income ..ada yg dpt 500 ..ade dpt 4 k sebulan ..bergantung la pd rajin tu cmne..tapi jalan ada...jom ibu2 dari takde apa nak buat jom sy ajarkan utk menjual kek MAMASAB yg sedap tu...bolehlah beli juga utk famly makan kan?? untung tu...0166371460. kite usaha sama2 ya....
4Mencari Kerja Kosong Area Selangor, Kuala Lumpur - Wed 26/May/2021 10:19pm
hai..jika ada sesiapa yg minat berniaga dan nak join team MAMASAB KAMI..JOM AKAK ALUKAN SANGAT..NO MODAL dan jual kek dan kambing perap pun bole untung sampai 3 k sebulan...bayangkan ada agen MAMASAB jual kek sampai jutaan sebulan...rahsia ni kene join la baru tau...jomla ..kalau tak tau akak boleh ajarkan..jangan segan nak duit lebih kenelah usaha kuat kan? jom 0166371460- kalau akak lambt bls wsp sabar ya maklumla byk keje seharian..peace..
5Syarikat Catering Wedding/Makanan untuk di Lepaskan - Negeri Sembilan - Wed 26/May/2021 10:14pm
hai- musim2 pandemik ramai hilang kerja..jom mulakan langkah baru menjana income dengan bisnes mantap MAMASAB-jualan kek dan kambing perap MAMASAB mencecah jutaan sebulan..nak tau rahsia? dahla masuk agent free aje...tkyah byr apa..jom saya guide ..sama sama kita buat income baru sempena 2021... yg rajin jom pm sy 0166371460 jom..
6Tips Menjana Income Gandakan RM200 ke RM10 Ribu Dengan Program VMC Medisavers Terbukti! - Wed 12/May/2021 11:36am
SERTAI KELAS ZOOM BERSAMA PAKAR MENGGANDAKAN WANG KAMI UNTUK ANDA MENDENGAR LEBIH.. FREE AJE DAFTAR DIRI UNTUK ZOOM SESSION PADA JUN NANTI https://wa.me/60166371460
7Tips Menjana Income Gandakan RM200 ke RM10 Ribu Dengan Program VMC Medisavers Terbukti! - Wed 12/May/2021 11:34am
TEKNIK REFER AND EARN NI IMAGINE JIKA KITA REFER 10 ORANG UNTUK MEMBELI PELAN TAKAFUL (COVERAGE 1000000) ,sudah mencecah komsiyen RM 4 K LEBIH, ITU AKAN DIMASUKKAN KE AKAUN TIAP BULAN YA, DAN TIAP TAHUN SELAGI AHLI KEKAL AKTIF (biasanya mereka akan aktif sebab ini adalah perlindungan perubatan mereka) dan jika lebih? bayangkan berapa komsiyen ? ada ahli MEDISAVER yang telah terlibat selama 5 tahun mencecah income 30k sebulan secara pasif sahaja....mudahkan? nak tau details terus klik https://wa.me/60166371460
8Luahan Rasa - Tue 11/May/2021 1:21pm
syukur tu awak masih ada job..kebanyakan kolej dh tk boleh survive musim covid ni..btw dulu sy mengajar juga almost 7 years dlm education..now dah malas nk mgjr and duk umah sambil menulis (freeelance writer) dan sy wat bisnes VMC medisavers....pernah dgr VMC? dia mcm pelan takaful perubatan sekali pelan bisnes la....memg syok juga sbb keje tkdela penat...letak target sendiri....ujung bulan nengok ada income pasif masuk dlm akaun....dan ia bukan scam...bila anak masuk ward terus dpt claim vmc ...senang sgt...sbbb dia cover 122 hospital seluruh malaysia.....ada nak bljr psl vmc jom la borak 0166371460..sy doakan awak trus strong...dunia makin mencabar kan..huhu
9Mencari Kerja Part Time - Tue 11/May/2021 1:14pm
hai moga dimurahkan rezki..apa kata Join VMC Business Bersistem yg tgh hangat skrg ni.. buat online dirumah aja semua ada apps ..sgtla mudah dengan zaman online je ni.. * REFER & EARN * pada kawan2, FB, Instagram & lain2 untuk join jadi Membership Medisavers VMC itu sahaja 😊😊 bole wsp yang berminat tu..akak explain.. 0166371460 tq
10Cari Kerja Bidang Engineering - Tue 11/May/2021 1:06pm
hai ..jom Join VMC Business Bersistem yg tgh hangat skrg ni.. belajar online bisnes mudah aja duk umah closing aje..group support semua ada...sgtla mudah . Jom sertai kami jadi Usahawan VMC, boleh jana income Passive yang berterusan kerja sekali Income berkali 😮😮.. . . . dengan zaman online je ni.. * REFER & EARN * pada kawan2, FB, Instagram & lain2 untuk join jadi Membership Medisavers VMC itu sahaja 😊😊 contohnya awak refer 10 rakan anda Join Membership Medisavers , komisyen lebih RM 4 k masuk ke akaun bkn sekali tapi bertahun2 komisen akan masuk terus ke akaun anda .itu kalau 10 org..kalau 100 orang? . . jom akak explain 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 0166371460
11Idea untuk Youtube Channel Jika Anda Ingin Membina Pendapatan Pasif Jangka Panjang - Tue 11/May/2021 12:55pm
bagus idea ni..bole pakai .. :) selain utube..kalau buat bisnes VMC MEDISAVER pun bole jana income pasif bertahun tahun juga.. sapa minat nak dengar zoom pasal MEDISAVERS VMC ni jom join esharing kami ..lepas tu bolehla fikir nak join ke tidak..tapi saya nak cakap berbaloi sgt la join sebab bil perubatan dh cover (coverage perubatan dan screening kesihatan percuma) dan dpt income lg jika jadi advisor...memang berbaloi https://wa.me/60166371460 https://wa.me/60166371460 https://wa.me/60166371460 NAK KAYA KENE USAHA CEPAT!
12Jom Buat Duit. Saya Ajar Sampai ^Kaya^ . - Tue 11/May/2021 12:36pm
BIASA DENGAR VMC MEDISAVERS? APE TU? KALAU NAK TAU LEBIH APA TU PROGRAM JANA GANDAKAN INCOME PASIF DGN VMC MEDISAVERS PLAN JOM WSP SY DAN JOIN SHARING MELALUI ZOOM SUPAYA ANDA LEBIH MEMAHAMI PELUANG PASIF INCOME BERTAHUN NI.. https://wa.me/60166371460
13Insurans Yg Cover Hospital & Saving - Sun 9/May/2021 10:28pm
hai..sekarang ni makin ramai menyukai pelan senang claim VMC membership- kami menyediakan pelan perubatan yang mesra claim ,senang dan mudah tanpa banyak birokrasi, dan ada percuma health screening test tiap tahun cover 126 hospital dan 36 jenis penyakit..boleh claim juga jika di luar negara .... PELAN PERUBATAN MEMBERSHIP VMC MUDAH DIGUNAKAN DAN AMAT MURAH SEBULAN TIDAK LEBIH RM 80...YANG BERMINAT SILA TERUS WSP 0166371460- JIKA ADA NAK JADI ADVISOR UTK MENJANA INCOME DARI 200 KE 10 K ..JOM WSP SY ..TQ
14Anda Berminat Membuat Produk Jenama Sendiri? Kami Ingin Tambah Rangkaian Usahawan Membuat Produk Susu Kambing Jenama Sendiri Dari Kilang Kami. - Sun 9/May/2021 10:22pm
salam..disini ada tak sesiapa yang mungkin ingin menjana income pasif dan income besar dengan program VMC GROUP MALAYSIA? VMC merupakan satu program pelan perubatan dan kesihatan yang kian meningkat naik.. Dengan coverage perubatan sehingga 100k,hanya 68 sebulan ...mampu dimiliki oleh semua dan coverage 126 hospital seluruh malaysia. saya alukan utk sesiapa nak jadi advisor members , pelan yg mudah sangat hanya sistem refer dan boleh menjana income hingga 10 k sebulan..nak tau lebih? 0166371460...JOM SAYA BIMBING..
15Perkhidmatan Sewa Lori dan Membekal Batu Bata/Pasir - Selangor/N9 - Sun 25/Aug/2019 10:12am
hai..ade ke yg nak beli kete axia?myv ke? alza?saya sue sales advisor perodua sudi membantu,, boleh wsp sy utk sebarang pertanyaan-atau set appointment di showrrom selangor. utk mereka yg bekerja-gaji 1800 ke ats tu bole cuba..utk yg bisnes .sales dlm 4 k sebulan tu boleh aply dah.. ade freegift special juga..wsp la ..tq
16Ingin Mencari Rakan Kongsi untuk Berniaga - Sun 25/Aug/2019 9:36am
hai..selit ya ade ke nak beli kereta perodua terbaru ? saya sue sales advisor produa selaangor-apa saja pertanyaan bolehla wsp 011-16930576 axia masih ade rebate RM 800 tu..jika anda bekerja gomen/swasta doc diperlukan -ic dan lesen -3 bulan payslip -3 bulan penyata bank jika anda wat bisnes-perlukan SSM copy dan 6 bulan bank sttmt. utk sebarang info promo perodua terbaru-wsp la-jika ade masalah sy bantu..tq
17Semua Boleh Pakai Kereta Baru 2019! Jom Beli Kete Perodua! Axia Diskaun Terbaik! (Selangor) - Tue 20/Aug/2019 10:18am
hai..ade ke yg bisnes sini nak beli kereta perodua?AXIA ade rebate tu rm800.. saya sue sales advisor perodua selangor-wsp 011-16930576 jika profit dlm 4 k keats sebulan-ade ssm dan 6 bulan bank penayata-bolehla cuba submit loan tu yg mana bekerja pun boleh je hubungi saya bantu..tq
18Mencari Pemborong Bantal, Toto, Selimut, Cadar - Tue 20/Aug/2019 10:14am
hai..ade ke peniaga nak beli kereta perodua? saya puan sue sales advisor perodua-011-16930576 utk info yg bisnes tu-bole jer aply-janji ada SSM copy dan 6bulan bank sttmt..tu jer nak dan PROFIT SALES DLM 4 K KEATAS -jika memenuhi syarat bolehla ambil myv ke..jom wsp sy bantu-saya diselangor
19Kami Bantu Selesaikan Masalah Anda - Tue 20/Aug/2019 10:09am
hai..selit jap ade ke nak beli kereta perodua? saya puan sue sales advisor perodua -wsp 011-16930576 takde masa nak tgok kete tp nak beli lekaih?wsp la..kite setel submit loan segera dn sy uruskan delivery kete ke tempat anda..jgn sushkan yg mudah.. doc dan info?wsp terus k.
20Carpet Modern Design High Quality - Tue 20/Aug/2019 10:04am
hai all-selit jap ade ke sini nak beli kete perodua ?jom sy bantu-sy sales advisor perodua selangor 011-16930576 utk AXIA rebate masih onn rm 800 dan ade freegift menarik menanti utk doc-yg mana bekerja-IC DAN LESEN/3 BULAN PAYSLIP DAN 3 BULAN BANK SSMT JIKA BERNIAGA-SSM COPY DAN 6 BULAN BANK STTMENT ade masalah>?jomla wsp kite bncg.
21Mencari Pembekal Barangan Hello Kitty Thailand - Tue 20/Aug/2019 10:01am
hai selit ya.. saya sales perodua-ade ke nak beli kereta tahun ni? axia/alza/bezza/myv/aruz-jom la wsp sy bantu 011-16930576 jika ada mslh bank/rekod/lesen ka-wspla kite bncg cmne jika bekeja-doc diperlukan-IC DAN LESEN/3 BULAN PAYSLIP/3 BULAN BANK PENYATA jika niaga-SSM COPY/6 BULAN BANK STTMENT jom la wsp sy bantu
22Mencari Sebut Harga untuk Kerja-Kerja Memotong Rumput Seluas 5 Ekar - Tue 20/Aug/2019 9:42am
HAI-SELIT YA ADA NAK BELI KERETA BARU PERODUA?? jom wsp akak sales perodua selangor 011-16930576 ada freegift menarik menanti!! AXIA sekarang ni rebate RM 800!! JOM WSP -ADE MASALAH REKOD BANK?TKDE LESEN?WSPJERLA 011-16930576 UTK BEKERJA-DOC DIPERLUKAN -IC DAN LESEN/3 BULAN PAYSLIP/3 BULAN BANK PENYATA JIKA BERNIAGA -IC DAN LESEN/SSM COPY DAN 6 BULAN BANK SSTMT
23Anda Berminat untuk Belajar/Pengalaman Meniaga Dlm Bidang F&B? (Bisnes Waffle, Kayaball, Ice Blended) - Ipoh Perak - Tue 20/Aug/2019 9:39am
salam.selit ya..ade nak beli kete perodua?akak sales perodua selangor sudi bantu.. AXIA ade rebate rm800 sehingga end aug! jom dptkan info terbaruuu- wsp 011-16930576 jika bekerja-doc nak IC dan lesen/3 bulan payslip/3 bulan bank sttmt jika bisnes-SSMcopy dan 6 bulan penyata bank-profit dlm 4 k sebulan dh bole cuba .. tkde lesen?ade rekod buruk lama>cubejerla wsp akak k..
24Catering Ice Cream, Cendol, Abc, Ice Blended - Tue 20/Aug/2019 9:36am
selit ckit..mana mana nak beli kete perodua baru-jom wsp akak 011-16930576 sales advisor perodua selangor-ade fregift hebat menanti jika kerja-doc nak ic dan lesen/3 bulan payslip/3 bulan penyata bank jika niaga- lesen dan ic/6bulan bank penyata dan SSM copy.. ade rekod lama ?tkde lesen baru nk ambik?jomla wsp kite cube ejas
25Pengedar Bawang Merah Kisar, Bawang Putih Kisar dan Cili Kisar Asli Tanpa Pengawet - Thu 8/Aug/2019 10:16am
hai..selit jap saya puan sue sales advisor perodua-jika ada nak beli kete perodua mcm myv .aruz ke..mehla wsp 011-16930576 ade freegift menarik...fyi..ARUZ 7 seater 1.5 suv tu ready stok so bole masuk booking cpt tau.. doc diperlukan -ic dan lesen -3 bulan payslip -3 bulan bank stement awak ade bisnes? -ssm copy -6 bulan bnk sttmt. terimakasih
26Permohonan Lesen Petronas/TNB Berhad (Vendor/Supplier/Servis/Produk/Tender) - Thu 8/Aug/2019 10:11am
hai lalu kejap akak sales advisor perodua selangor-011-16930576 mana mana nak beli kete perodua mcm myv ke..alza ke..etc.bolehla akak bantu-ade freegift menarik juga tauuu.. utk aply loan-doc diperlukan- -ic dan lesen -3 bulan bank sttmt -3 bulan payslip utk yg berniaga -ssm copy -6 bulan bnk stmt.. jangan tak tau ya...ade pakej graduan-utk yg baru grad dah dapt offer leter keje-bole je submit loan..jom la wsp kak..mana ade ccris ke..blcklist tu kite try yee..
27Mencari Kedai untuk Disewa Sekitar KL dan Selangor - Perniagaan Runcit - Thu 8/Aug/2019 9:54am
hai tumpg lalu jap ade ke yg nak beli kete perodua?myv or axia ke? meh wsp akak -sales advisor perodua..ade freegift best nk kasi nak doc - -ic dan lesen -3 bulan payslip -3 bulan bank sttmt yg mana baru grad tu ade offer letter bole je try aply yg berniaga nak doc -ic dan lesen -ssm copy -6 bulan bnk sttnmt, jadi yg brbisnes ni..meh lekaih kite beli kete axia ade diskaun skrgg..wsp 011-16930576
28Pakej Pelamin Perkahwinan Termurah - Thu 8/Aug/2019 9:39am
hai..ade tak yg nak plan beli kereta ?jom wsp akak..akak sales advisor perodua selangor-- jika nak tye apa pasal myv ke..alza ke..wsp la..doc utk submit loan bole try wsp akak bantu -doc aply loan utk gomen/swsta -ic dan lesen -3 bulan payslip( kalau yg baru grad tu..dh dpt offer letter bole try aply loan..janji dh dpt offer letter dan dh kje 1 mgu pun bole..grad dip dan dgree ya..) -3 bulan bank sttmnt jika berniaga -ssm copy -6 bulan bnk sttmt apa apa wsp ler....s bantu
29Group Whatsapp Khidmat Sosial Malaysia - Thu 8/Aug/2019 9:34am
hello semua..moga rezki anda trus mashuk ade ke nak beli kereta perodua?saya puan sue sudi bantu..wsp aje 011-16930576 jika nak try submit loan kete-wsp aje doc -ic dan lesen -3 bulan payslip (jika anda baru grad dan dpt offer letter kerje dah-bole je submit loan tk prlu tggu 3 bulan-asalkan ade offer letter dan sijil dip/dgree) -3 bulan bank sttmnt utk org bisness -ssm copy -6 bulan bank sttmnt tenkiu..nak tye apa wsp la..
30Group Whatsapp Business Hartanah - Thu 8/Aug/2019 9:22am
salam semua org bisnes moga terus berjaya ade ke yg nak beli kete perodua?MYV.AXIA.ALZA.BEZZA.ARUS?? JOM SAYA BANTU-PUAN SUE SALES ADVISOR PERODUA SELANGOR saya bantu anda membeli kereta pilihan hati-mana ade mslh budget ke bole discuss nt kite cri jalan..yg blacklist tu nt wsp la kite cuba cari idea yer.. 011-16930576 (kalau korg ade kete perodua nak trade in bgtau la)
31(Peluang Perniagaan & Tender Projek Seluruh Malaysia) Group Facebook, Whatsapp & Telegram ^Pemilik Perniagaan, Pembekal & Kontraktor Islam^ Seluruh Malaysia.. - Thu 8/Aug/2019 9:06am
hai semua..semoga anda terus berjaya dunia akhirat. jika ada nak survey kete perodua..myv .axia.bezza..alza atau aruz..saya sales advisor perodua selangor sudi bantu.. pertanyaan wsp kan aje ke 011-16930576 jika nak try submit loan utk beli-wsp saja sy doc -ic dan lesen -3 bulan payslip -3 bulan bank sttnmt yg aktif utk org berniaga -ssm 3 muka surat -6 bulan sttmt bank bsisnes utk info harga kete semua-silakan wsp..saya boleh hantarkan kereta sehingga ke kelantan(tnc) jadi urusan order semua bole dilakukan on9..jangan susah hati jika tak tau pilih model apa..sy bg nasihat free aje.. utk yg gaji rendah.bole ade penjamin-suami/parents..jom la wsp
32Group Whatsapp Main Kontraktor/Subcon/Develepor/Wakil Kontraktor/Pekerja Kontraktor/Buyer/Funder/Seller - Property Whatsapp Group Konsortium - Wed 7/Aug/2019 1:44pm
add 011-16930576
33Group Whatsapp Saham (Bursa Malaysia) - Wed 7/Aug/2019 1:41pm
011-16930576
34Mencari Sharepartner Bidang Perabot - Penang/Kedah - Wed 7/Aug/2019 1:03pm
sapa sapa minat nak beli kete perodua-saya puan sue sudi bantu...simple je..utk yg ade mslh ctos ka..ptptn tu..bole je submit cuba aply loan.. wsp la 011-16930576-axia skrg diskaun 800..yg manual tu sebulan dlm 290 jee...bezza pulak sebulan dpt 450 ..tnc...jom la wsp bantu..tq
35Mencari Pelabur/Sleeping Partner untuk Biz Gaming Studio - Selangor - Wed 7/Aug/2019 12:59pm
hai..ade ke yg nak beli kete perodua? saya sue sale advisor perodua selangor-bole ajukan pertanyaan anda..awak ade mslh?mcm ctos ke?bole je try.. 011-16930576 .jomla test drive aruz baru..wsp la..tq
36Mencari Pelabur Biz Gaming Studios - Selangor - Wed 7/Aug/2019 12:58pm
hai..saya puan sue sales advisor perodua jika perlukan bantuan utk membeli kete perodua(axia,bezza.myv ka.silakan wsp sy atau dtgla ke showroom selangor..wsp 011-16930576 jika awak ada mslh ctos ke..ptptn ke..nak pakai penjamin ka..bole cuba wsp kite usahalah bncg..axia skrg murah sgt..jom beli kereta..ade hadiah menarik juga..
37Mencari Pembeli Botol Susu Secara Borong - Wed 7/Aug/2019 12:54pm
salam..saya puan sue sales advisor perodua. jika ada nak beli kete perodua(axia.alza.myv.bezza.aruz ka)dialukan wsp sy atau dtgla ke shpwrrom jumpa..saya ade freegift sgt menarik utk success buyer.. wsp 011-16930576 jika anda ade smslh ctos ke..ptptn ke..nak pakai penjamin ke..bole wsp kite cuba usahakan ya..moga dapat beli kete utk mudahkan life anda.:)
38Penghias Majlis Perkahwinan/Wedding Decorator - KL/Selangor - Fri 2/Aug/2019 10:55am
salam.hai .selit jap.. zaman ni kete penting kan?dapat pakai axia pun ok sgt dah kan?murah dan jimat minyak juga..saya puan sue sales advisor perodua selangor -jika nak beli meh wsp la 011-16930576..AXIA now ada diskaun rm800! ade yg ade mslh busget?ptptn?ctos ka?mehla wsp.sy tolg...janji awak dpt beli kete idaman awak tu...
39Mencari Distributor untuk Air Mineral dan RO - Fri 2/Aug/2019 10:52am
hai semua..saya puan sue-sales advisor perodua selangor ade ke plan nak beli axia?myv?alza?aruz ke? sekarang ade diskaun utk axia rm 800...jom wsp..011-16930576 zaman ni kete pentingkan?mana mana pun kene gak beli kete..pakai axia pun ok sgt dah jimat bulanan dan save minyak sgt.. ade yg ade masalah ctos?ptptn?lesen ka?bolehla hubungi kite ejas la cmne..asalkan awak dpt pakai kete idaman awak tu...
40Pembekal Tenaga Pekerja Asing Indonesia Lelaki/Perempuan - Fri 2/Aug/2019 10:43am
salam ..selit jap! pengumuman!! AXIA perodua ade diskaun rm 800!!!! SAPA SAPA NAK BELI KETE ..JOM WSP SY-PUAN SURIA SALES ADVISOR PERODUA SELANGOR-JIKA ANDA ADA MASALAH mcm CTOS KE/PTPTN KA/LESEN KA//ETC HUBUNGI SAYA KITE TGOK LA CMNE... nak beli axia.myv .alza.aruz ke...jom wsp...ambik axia pun ok dah bole gerak sana sini kan..murah pun murah dah.save minyak sgt.. 011-16930576 nak booking kete color apa?mehla saya tolong.ade hadiah menarik juga....
41Pakej Dobi Layan Diri yang Mudah dan Menjimatkan Bersama Mudah Dobi! - Fri 2/Aug/2019 10:38am
hai semua..selit jap.. ade nak beli kereta perodua? zaman ni ksemua org kene pakai kete kan? jadi ambil axia or myv pun ok..bulanan murah dan sangat jimat minyak tau....sbb tu perodua ramai org pakai kt jalan..betui dak? sy sales advisor perodua selangor puan sue-wsp la 011-16930576 jika anda ada mslh ctos ka/ptptn /lesen ka/apa apa je lah bole wsp sy kite tgok cmne nak ejas... nak bookg kete warna apa? aug ni aAXIA ade diskaun rm 800!! wsp doc - ic dan lesen/3 bulan payslip/3 bulan bank sttement..utk bisnes sndiri nak salinan SSM dan 6 bulan bank sttment ya...l
42Semua Boleh Pakai Kereta Baru 2019! Jom Beli Kete Perodua! Axia Diskaun Terbaik! (Selangor) - Fri 2/Aug/2019 10:33am
salam semua..selit ya kot ada nak beli kereta saya sue sales advisor perodua selangor-ada plan ke nak beli MYV?AXIA KE?ALZA? jika ada masalah ctos ke/ptptn ke/lesen tkde ke-bole lah hubungi saya bantu.dpt axia pun ok kan senang nak gerak sana sini...murah punya..skrg ade diskaun 800! wsp 011-16930576 wsp or emel saya -ic dan lesen doc -3 bulan payslip -3 bulan bank statement jika anda bisnes - ic dan lesen dan 6 bulan bank sttment dan SSM sijil juga ya.. kite usahalah beli kete idaman anda tu...wsp k..ade hadiah menarik jugaaaa.
43Semua Boleh Pakai Kereta Baru 2019! Jom Beli Kete Perodua! Axia Diskaun Terbaik! (Selangor) - Fri 2/Aug/2019 9:31am
moga murah rezki semua saya puan sue sales advisor perodua- ADA NAK BELI AXIA?MYV?ARUZ?ALZA? boleh contact sy bantu-mana ada masalah ctos/ptptn/tkde lesen ka-dan masalah lain tu wsp la dlu kite tolg ejas cmne..atleast bole ambik axia kan..murah dan ade diskaun 800 !! wsp 011-16930576 doc tu bole wsp je - -ic dan lesen -3 bulan payslip -3 bulan bank stetemnt anda berniaga? -ic dan lesen -6 bulan bank stmt -SSM copy
44Vacancy: Optometrist Needed at Bandar Baru Bangi - Urgent! - Fri 2/Aug/2019 9:27am
hai semua..saya puan sue sales advisor PERODUA ..jika ada nak beli kereta MYV?AXIA?ARUZ?ALZA KE? BOLEH WSP - SAYA BANTU- YG MANA ADA MASALAH CTOS/PTPTN/TKDE LESENKA/MASALAH LAIN BOLE BERHUBUNG NT KITE EJAS CMNE.. at least boleh juga ambik axia kan..murah dan sekarang ni diskaun rm 800!! hadiah menarik menanti-jom wsp 011-16930576 doc wsp je kat akak - -ic dan lesen -3 bulan bank stetemnt -3 bulan payslip - offer letter majikan bagi graduan yg baru dpt keje..
45Ice-Cream Supplier & Hiring Agent - Fri 2/Aug/2019 9:24am
salam saya puan sue sales advisor perodua-ada nak beli MYV ?AXIA?ALZA KE? BOLE HUBUNGI - ANDA ADA MASALAH CTOS/TTPTN/TKDE LESEN/MSLH LAIN SAYA BANTU CMNE..A LEAST BOLEHLA AMBIK AXIA KAN MURAH DAH DAN SEKARANG DISKAUN RM800!! jom hubungi akak-ada juga freegift menarik 011-16930576 wsp copy ic dan lesen-3 bulan payslip dan bank stetemnt - cepat submit doc cepat la kete anda dapat..jom wsp sekarang!!sis bantu..
46Roti Halal - Roti Burger, Roti Sosej, Roti Oblong, Roti John, Roti Manis - Fri 2/Aug/2019 9:19am
salam.. ade ke nakbeli kereta MYV?AXIA KE?ALZA? SAYA SALES ADVISOR PERODUA SELANGOR PUAN SUE-011-16930576 JIKA ADA MASALAH CTOS/PTPTN/TKDE LESEN KA/DLL MASALAH WSP LA KITE EJAS CMNE NT..JANJI AT LEAST ANDA BOLE BELI AXIA KE KAN..AXIA MURAH DAN SKRG ADE DISKAUN 800!! WSP AKAK- 011-16930576 -ic dan lesen(if tkde lesen lg wsp je) -bank stement 3 bulan - 3 bulan payslip jika bisnes sndiri -6 bulan bank stmnt -ssm copy -ic dan lesen
47Peluang Perniagaan! - Fri 2/Aug/2019 9:14am
HAI mana yang nak beli kereta perodua-meh wsp saya sales advisor perodua puan sue 011-16930576 -ada masalah budget?ctos?ptptn?tkde lesen?jom kite bincg cmne nak setelkan... axia ade diskaun rm 800 sekarang!! nak beli myv atau alza ke..meh la pm..tq wsp doc -ic dan lesen -3bulan payslip -3bulan bank statement.. kite ejas cmne dgn bank nt..ade freegift menarik juga ..
48Daftar Syarikat, MOF, Akaun, Audit dan Cukai - Tue 30/Jul/2019 8:07pm
hai semua..selit iklan ya. ade tak yg nak beli kereta baru perodua?axia?myv?alza ke?atau yg trbaru ARUZ 1.5 suv ni? saya puan sue sales advisor perodua selangor sudi membantu anda ada masalah rekod ctos?ptptn?atau apa apa saja bole diusahakan..saya akan cuba bantu.. utk info dan nk test drive wsp 011-16930576
49Perkhidmatan Penubuhan Syarikat Sdn Bhd - Tue 30/Jul/2019 7:49pm
salam semua..jika ada nak cari/beli kereta perodua-myv/axia/alza/bezza/aruz-silakan hubungi saya puan sue sales advisor perodua s.buloh -wsp 011-16930576 ygmana ada rekod ctos,ptptn.masalah ke..kite cari jalanla nak beli kereta semampu anda..nak dtg test drive call saya k..utk graduan pun ade skim graduan -tk perlu tggu 3 bulan keje-asalkan ada offer letter dan gaji mengikut tnc dia..boledh aply beli myv ka...sekian.
50Pakej Perniagaan Takoyaki Mampu Milik - Tue 30/Jul/2019 12:01pm
hai semua..selit iklan jap ya ada yg nak beli kete baru? saya puan sue sales advisor perodua s.buloh-bole wsp 011-16930576 sy bantu.. ade promo best nt..baik cpt booking ya..alza tu bolela wat grab jugakan..kete perodua ni skrg engin toyota dn sgt jimat petrol sbb ade EEV sistem tu..nak kete axia.myv ke..cptla wsp...yg mana baru dpt kje...ade mslah ctos ke..bole cuba..tq