Pemborong dan Pembekal Barang-Barang Taktikal Sekitar Kawasan Selangor/Negeri Sembilan
Razzman @ LYLARAZZ Enterprise - Fri 22/Nov/2013 12:21pm [Last Comment]
Untuk makluman saya adalah pembekal dan pemborong barang2 taktikal seperti kasut/boot, beg, pakaian ala-ala tentera dan barangan 'special force' di kawasan Nilai/Sepang/klia dan kawasan sekitar.

Kepada sesiapa yang berminat untuk mendapatkan barangan taktikal seperti kasut SWAT Original, 5.11, Delta, Magnum, Blackhawk, Oakley, Converse, Adidas GS9 dan lain-lain jenama terkemuka.

Harga yang dijual mengikut harga borong dan jika anda membeli lebih dari 3 pasang. Sebagai contohnya :-

Harga kasut/boot SWAT original jika diambil 3 pasang, saya akan jual RM90.00 sepasang. Begitu juga dengan Kasut boot Delta, 5.11 dan Magnum.

Berminat sila hubungi saya di talian 012-7025352/019-2676787 untuk keterangan lanjut.

Niche: Pemborong Tshirt Dan Uniform | Pemborong Kasut Dan Sandal | Sukan Beladiri
     
  1. Mbhsind - Sat 23/Nov/2013, 5:52pm
    Salam tn, sy ada tear gas spray/pepper spray (rare item) klau tuan nk jual. Sy dh slow buat trading ni. Nk cleart stock. Sms sy 0126326267 klau minat. Tq  
  2. Anuar 219 - Sat 23/Nov/2013, 10:54pm
    email detail harga ke anuarhussine@yahoo.com  
  3. Mack 4 - Sun 24/Nov/2013, 2:07pm
    email detail katalog: nikcyy4@gmail.com  
  4. Razzman - Mon 25/Nov/2013, 1:34am
    To Mr. Anuar and Mr. Mack 4, nnt saya akan send all details to u all ASAP. Tq  
  5. Khairulj - Mon 25/Nov/2013, 8:31am
    email...katalog ..detail
    khairullj@yahoo.com  
  6. Razzman - Mon 25/Nov/2013, 2:30pm
    ok khairulj..... nnt saya sent detail. tq  
  7. Asyraf8816 - Tue 26/Nov/2013, 6:40am
    Email katalog n harga >>>asyraf8816@gmail.com  
  8. Putra0088 - Wed 27/Nov/2013, 10:04am
    email details putra0088@yahoo.com  
  9. Azhar Bin Fauzi - Mon 2/Dec/2013, 12:52am
    emel jex373214@yahoo.com  
  10. Fazli 74 - Fri 6/Dec/2013, 3:44pm
    email detail harga n katalog ke fazli_kaizer89@yahoo.com.my  
  11. Goldlala 2 - Fri 13/Dec/2013, 5:01pm
    emel saya
    abbiezlala@yahoo.com  
  12. Azmi Mohammed Ali 2 - Sun 15/Dec/2013, 11:22am
    minat sila email : azmi.mdali@yahoo.com  
  13. Mohd Abid Mohd Arifin - Sun 29/Dec/2013, 10:35pm
    Encik razman. Please send me your catalog.

    Abid_arifin@yahoo.com  
  14. Mohd Fauzee 5 - Sun 19/Jan/2014, 7:35pm
    salam, sy pembekal segala pakaian tentera Malaysia A to Z, call 012 849 4756  
  15. Shahrolfadzli - Thu 23/Jan/2014, 2:17pm
    mintak send cetalog ke kedaitactical69@gmail.com  
  16. Mohd Fazrin - Tue 11/Feb/2014, 7:00am
    Salam En Razzman.
    Tolong send pd saya Catalog. Tq

    fazrin_mofazr@yahoo.com  
  17. Anuar 219 - Tue 11/Feb/2014, 6:14pm
    email detail catalog kat saya anuarhussine@yahoo.com  
  18. Zulhazmi - Wed 26/Mar/2014, 6:25pm
    email detail kepada zula_pd@yahoo.com  
  19. Zul 692 - Mon 28/Apr/2014, 9:23am
    Sila email pic dn harga semua barangan saya perlukan pembekal utk kedai saya  
  20. Araiz997 - Thu 8/May/2014, 10:41pm
    pm katalog araiz997@gmail.com  
  21. Izzrash10 - Thu 22/May/2014, 12:29am
    9jr58b.. mohon emel pic dan harga semua barangan.. pm katalog to emel izzrash10@gmail.com
    Tq  
  22. Zack 465 - Thu 3/Jul/2014, 6:18am
    Sila email ke Zitroventure@gmail.com gambar dan harga semua barangan  
  23. Max Dan - Fri 11/Jul/2014, 12:26am
    bos,aku tengah cari pengedar!!!urgent
    Sila pm katalog: tacticalspecialiststore@gmail.com  
  24. Razzman - Wed 8/Oct/2014, 10:44am
    Update barangan. Jualan Penghujung tahun.... banyak barangan dengan harga yang menarik. Hubungi saya untuk keterangan lanjut. TQ  
  25. Adeh7977 - Sat 18/Oct/2014, 3:29am
    Aslkm bro. Bole tlg email katalog di adeh7977@gmail.com  
  26. Razzman - Tue 28/Oct/2014, 11:11am
    Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua. Untuk makluman, kami sedang mencari agen tetap atau agen dropship untuk perniagaan kami ini. Tawaran hebat kepada harga barangan dan semestinya agen akan mendapat profit yang tinggi dari jualan. Berminat.....sila hubungi saya Razzman 012-7025352 atau Marketing Manager kami 019-6808890 Laila...  
  27. Mizhar 3 - Fri 2/Jan/2015, 12:39am
    Email katalog miab82@hotmail.com  
  28. Hafiz 937 - Thu 26/Feb/2015, 4:54pm
    sy berminat menjadi agen.....bagi detail......hafiz280879@gmail.com  
  29. Mohd Saidin Sufni - Wed 29/Apr/2015, 11:29am
    Assalamualaikum...sy berminat menjadi agen...pm detail...mohdsaidinsufni@gmail.com  
  30. Zulfadli 22 - Mon 18/May/2015, 8:41pm
    saya berminat..sila email/wasap detail

    email: mohdzulfadli84@hotmail.com
    wassap: 01114811611  
  31. Nazri 313 - Fri 3/Jul/2015, 7:06am
    Assalamualaikum.. Saya berminat. email saya nazri.murni@gmail.com  
  32. Drfareez0573 - Fri 17/Jul/2015, 10:01pm
    Assalammualaikum.. saya berminat..
    Boleh emailkan ke drfareez0573@gmail.com  
  33. Saiful Hisham 4 - Wed 30/Sep/2015, 3:03am
    Assalammualaikum..sy brminat..
    Boleh emailkn katalog dn hrga ke ltsamsniper@yahoo.com.  
  34. Omey81 - Sun 17/Jul/2016, 12:18pm
    Email katalog dan harga ke kkuyut@Yahoo.com.my  
  35. Azman 692 - Sat 24/Dec/2016, 9:17am
    assalamualaikum, saya berminat. keramatsuci@yahoo.com.my
    0132991169  
  36. Razzman - Wed 1/Nov/2017, 11:27pm
    Topik ditutup.  
  37. Razzman - Fri 5/Oct/2018, 11:37pm
    Admin. Topik ditutup. Tq  
Page 1   (Total 37 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)