Pemborong dan Pembekal Alat Ganti Motosikal
Mz Bikers Centre - Thu 10/Nov/2011 11:51am [Last Comment]
Mz Bikers Centre (MBC) adalah pemborong dan pembekal alat ganti motosikal milik bumiputra sepenuhnya.

Kpd pengusaha bengkel atau yg berminat utk mendapatkan bekalan alat ganti motosikal boleh hantarkan email utk mendapatkan senarai harga alat ganti secara borong..

juga dijual utk org perseorangan dgn harga yg rendah..

email:- mz_motorparts@yahoo.com @ mz_bikerscentre@yahoo.com

Niche: Bengkel Motosikal
 
101. Syahrul 43 - Sun 10/Nov/2013, 1:59am
tolong emailkan harga coverset kriss 12o 1set,cam ori kriss2 dengan coil magnet kriss2

syah_raul87@yahoo.com  
102. Sham 443 - Mon 11/Nov/2013, 9:47pm
saya mencari tayar saiz 100/70/17 tolong emailkan jenis dan harga kepada saya
bh9_zth@yahoo.com  
103. Fafiq 3 - Tue 12/Nov/2013, 12:13pm
boleh tak sy nk promote sparepart aksesori motosikal sbb kepakaran sy dlm promote dropship
fafiqkun@gmail.com
wechat id fafiq1111  
104. Aidil 53 - Sat 23/Nov/2013, 5:50am
Boleh kol sye saye.minat.nak jual barangan motosikal yg hot2 kol saye 0173818531 aidil  
105. Fazli 119 - Sun 24/Nov/2013, 7:33am
blh brikn qoutation semea spepart x  
106. Fazli 119 - Sun 24/Nov/2013, 7:52am
tlg emailkn senarai harga alat ganti pd sy  
107. Roslan 151 - Thu 19/Dec/2013, 9:36pm
sy nak cari ekzos modenas elegan second hand pun tak apa,urgent...email sy g09azainab@yahoo.com @ 0189033226 - Roslan  
108. Farhan Syukry - Tue 4/Feb/2014, 3:50pm
tolong emilkan senarai harga alat ganti motosikal .  
109. Fadzil 68 - Sun 9/Feb/2014, 1:32am
salam tuan mz bikers,
saya fadzil dari batu pahat Johor baru mengusahakan kedai alatganti motor dan sedang mencari pembekal,harap tuan dapat emailkan senarai semua harga alatganti pada saya dan no tel untuk dihubungi,terima kasih.
mohdfadzilsamudin@yahoo.com  
110. Musa Bin Mohameed Noor - Sat 22/Feb/2014, 10:35pm
Tolong senarai tayar pasaran sekarang.  
111. Isa 26 - Tue 25/Feb/2014, 9:20pm
tolong emailkan harga borong pd saya utk tayar shj .tq  
112. Fzprof - Tue 18/Mar/2014, 9:07pm
sy sedang dlm proses membuka kedai sparepart motor. boleh emelkan sy quotation smua harga part2 motor yg anda ada.. brp min purchases?  
113. Izuddin 14 - Sun 30/Mar/2014, 5:10pm
salam, tuan. saya sangat berminat dgn bisnes menjual sparepart motosikal seperti tiub,spoket,bering dan tayar motosikal.. diharapkan tuan dapat emailkan details tentang barang dan harga tersebut ke --- dyna_rikimaru@yahoo.com  
114. Muhammad Idzmir Ahsraf B Mohd Rusdi - Fri 4/Apr/2014, 1:11am
emailkan harga borong coverset rxz boss dan catelyzer

idzmirrusdi@gmail.com  
115. Matdin 2 - Fri 16/May/2014, 10:49am
As salam, tuan. saya sangat berminat dgn bisnes menjual sparepart motosikal..terutama nye eksoseri motosikal.. diharapkan tuan dapat emailkan details tentang barang dan harga tersebut ke --- matdin5392@gmail.com  
116. Krel 4 - Sun 22/Jun/2014, 12:26pm
A salam..Saya akan membuka bengkel baik pulih motosikal di kawasan B B Bangi..minta bantuan pihak tuan emailkan senarai harga tayar/minyak pelincir/filter dan alat ganti motosikal yamaha,honda,modenas,suzuki dan kawasaki..kreltune@gmail.com  
117. Amrul Ra id - Wed 2/Jul/2014, 11:42am
saya ingin membuka kedai alat ganti motosikal..sila hantarkan senarai sebut harga bagi mosikal yang tuan boleh bekalkan.terima kasih..
aid_jbs@yahoo.com  
118. Muhammadzaki611 - Thu 10/Jul/2014, 8:58pm
Salam,,, bleh emailkan detail semua alat ganti yg ada ke caterlyzer611@gmail.com.. trima kasih..  
119. Yaqfur - Wed 6/Aug/2014, 5:46pm
tolong emailkan saya harga alatganti honda dash v1..
1.kaverset repsol
2.rimsukan+fox+disc brake
3.kusyen
4.meter
5.lampu depan,signal,lampu belakang
6..arm,ekzos standart..

harga ori kilang berapa..email kepada saya.
yaqfur@gmail.com 0125665678  
120. Zairul Azalan Bin Mohd Saad - Fri 8/Aug/2014, 9:20am
SLM...MANA2 YANG BERMINAT UNTUK MODIFIED PERALATAN MOTOSIKAL BOLEH HBNG 013-9642464  
121. Kamarul Hisham 5 - Mon 18/Aug/2014, 4:39am
assalamualaikum. saya ingin membeli tiub dalam motosikal semua jenis saiz dengan jumlah yang banyak. doleh dapatkan saya saiz dan harga untuk satu unit.  
122. Malek 20 - Mon 18/Aug/2014, 2:19pm
Assalamualaikum...boleh emailkan pada sy quotation utk alat ganti motosikal modenas kriss 1.. juga kriss 1 racing spare part..email kepada sheikh_malek@ymail.com  
123. Haranica - Sat 22/Nov/2014, 8:38pm
Boleh saya dapat kan harga semua tayar..dan boleh x saya dapat harga untuk spare one way baring stater untuk mz 125
tolong email kat saya
dyn.mrblur@gmail.com  
124. Dialoque - Wed 17/Dec/2014, 10:16am
Boleh emailkan saya senarai harga alat ganti utk motorsikal bawah 250 cc..saya nak bukak kedai menjual alat ganti sahaja.. ni email saya tullha.yunus@yahoo.com  
125. Mohd Halizi Hassan - Thu 1/Jan/2015, 12:43am
Emailkn saya sama semua yg diminta oleh kawan kawan seperti diatas.saya mahu buka kedai alat ganti tulin motosikal.tolong ya.sungguh  
126. Mohd Halizi Hassan - Thu 1/Jan/2015, 12:47am
mohdhalizihassan@yahoo.com  
127. Haikim Dualam Kuntom - Thu 1/Jan/2015, 7:03pm
Sila email senarai harga part ke haikimdualam@gmail.com  
128. Firdaus 683 - Tue 3/Feb/2015, 11:48am
Tolong email kan harga tube motor yg pling murah yg korang boleh offer.. nk bli borong ni.. emailkn kt fird.aus93@yahoo.com.my  
129. Sharo 2 - Thu 26/Feb/2015, 3:16pm
emelkan saya sharomanizam@yahoo.com  
130. Sharo 2 - Thu 26/Feb/2015, 4:15pm
salam mz bikers, sy baru bukak bengkel. leh dok emailkan jenis barang2 yg sy perlukan dan harganya...  
131. Muhammad Raffey Disim - Wed 4/Mar/2015, 1:54pm
assalamualaikun saya berminat membuka kedai menjual motosikal jenama Yamaha dan alat ganti motosikal di lahad datu sabah,kat mana saya boleh dapatkan alat ganti dan Motosikal yamah?call saya di talian 016-8485581,012-5314231 atau emali:muhammadraffeybindisim@yahoo.com  
132. Zamutara - Fri 20/Mar/2015, 11:04am
email kan senarai harga seperti tayar dan alat2 ganti yang lain ke zaharin@mmsis.com  
133. Amin 419 - Tue 15/Mar/2016, 1:23pm
Mr Bikers
Pls email quotation spart part motor
aminlala5672@gmail.com

saya dalam proses nak bukak kedai motor.
terima kasih  
134. Hafiz Azim - Thu 28/Jul/2016, 1:34am
Salam Mr MZ bikers Center,
Saya berminat untuk membuka kedai alatganti motosikal. boleh beritau saya modal minima untuk membuka kedai tersebut. emailkan kepada saya apek2612@gmail.com  
135. Halim 263 - Tue 3/Jul/2018, 12:29pm
mhn email saya sebutharga barang-barang spare part motorsikal...kalau boleh harga saya beli dan harga jual kepada customer...tqvm .... mdisa.halim@gmail.com  
136. Nor Sarinah - Sun 5/Aug/2018, 9:13am
boleh email kepada saya untuk harga borang alat ganti

nasrinah@yahoo.com.my  
137. Nor Sarinah - Sun 5/Aug/2018, 9:21am
email yang tuan bagi x dapat hantarlah harap tuan dapat email kepada saya nasrinah@yahoo.com.my  
138. Muhd Fahmi 6 - Tue 18/Jun/2019, 1:26am
Mz Biker Centre.
Blh hantar quoation bagi harga sparepart yamaha 125z, RXZ, 135LC.
fahmifaisal206@gmail.com  
139. Bancik 3 - Sun 21/Jul/2019, 12:12am
Boleh emailkan kepada saya harga barang Kawasaki KLX 150s?  
140. Mohd Fauzi 76 - Mon 9/Sep/2019, 12:32am
Sy brminat, sy nak cr pmbekal sparepat moto, wsp 0177422842, mohdfauzinorahmad@gmail.com, tq...  
141. Kingblank - Sun 19/Jan/2020, 8:15pm
saya mencari sparepart motosikal
sila kepada saya tuan
blank960121@gmail.com  
142. Suhairi Kamal Basri - Tue 19/May/2020, 10:55pm
Saya berminat nak tahu harga alat GANTI motosikal.
1. Tayar
2. Miyak 4T  
143. Subri Mohamad Akhir - Fri 5/Mar/2021, 6:40pm
Salam, saya pemilik kedai alat ganti motosikal. Sila e-mail senarai harga. Terima kasih  
144. Abe Pa Amy - Thu 25/Mar/2021, 6:17am
Hi contact sy tuk detail barangan.sy baru membuka bengkel motosikal dan sedag mencari suplier alat ganti motosikal
Tayar
Tiub tayar
Getah rim
Minyak 4t
Minyak 2t
Oil filter
Spoket
Rantai motor
Plug motor
01137795774 pn amy
toniamilyna@gmail.com.my  

< Prev | Page 3 | End >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 144 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..