Pemborong dan Pembekal Alat Ganti Motosikal
Mz Bikers Centre - Thu 10/Nov/2011 11:51am [Last Comment]
Mz Bikers Centre (MBC) adalah pemborong dan pembekal alat ganti motosikal milik bumiputra sepenuhnya.

Kpd pengusaha bengkel atau yg berminat utk mendapatkan bekalan alat ganti motosikal boleh hantarkan email utk mendapatkan senarai harga alat ganti secara borong..

juga dijual utk org perseorangan dgn harga yg rendah..

email:- mz_motorparts@yahoo.com @ mz_bikerscentre@yahoo.com

Niche: Bengkel Motosikal
 
1. Muhamad Khairul Anuar 2 - Thu 10/Nov/2011, 12:07pm
email kan sya ke artikjaya@yahoo.com  
2. Kamal Ahmad - Thu 10/Nov/2011, 5:22pm
Salam Mr MZ bikers Center,
Saya berminat untuk membuka kedai alatganti motosikal. boleh beritau saya modal minima untuk membuka kedai tersebut. Kos termasuk gaji pekerja(berapa org yg sebaik2nya), api, air, talipon dan tak termasuk sewa kedai. emailkan ke pada saya smahir_eng@yahoo.com  
3. Mieoreo - Thu 10/Nov/2011, 8:35pm
email saya detail.. sy berminat untuk buka kedai sparepart motosikal... mso.oreo@gmail.com  
4. Mz Bikers Centre - Fri 11/Nov/2011, 12:30am
sy dah emailkan semua...tq  
5. Reeezal - Sat 12/Nov/2011, 12:43am
Saya owner sebuah kedai motor di bangi. Boleh quota untuk :-

0) DURO 70/90 X 17
1) DURO 80/90 x 17
2) DURO 90/80 X 17
3) DURO 100/70 x 17
4) DURO 100/80 x 17
5) DURO 110/80 x 17
6) DURO 120/80 X 17
7) Corsa S033 70/90 x 17
8) Corsa S033 80/90 x 17
9) Corsa S033 90/80 x 17
10) DUNLOP TT100 80/90 X 17 TUBELESS
11) DUNLOP TT100 80/90 X 17
12) DUNLOP TT900 90/80 X 17
13) FKR HT200 80/90 X 17 TUBELESS
14) FKR HT200 70/90 X 17 TUBELESS
15) FKR HT200 80/90 X 18 TUBELESS
16) FKR HT200 90/90 X 18 TUBELESS
17) DURO 80/90 X 16
18) DURO 70/90 X 16
19) DURO 80/90 X 14
20) DURO 70/90 X 14  
6. Reeezal - Sat 12/Nov/2011, 12:58am
21) TUBE 2.50 x 17 (biasa)
22) TUBE 3.00 x 17 (biasa)
23) TUBE 2.50 X 17 (baik)
24) TUBE 3.00 X 17 (baik)
25) TUBE 2.75 x 18 (baik)
26) TUBE 3.25 x 18 (baik)
27) TUBE 2.50 x 14
28) TUBE 3.00 x 14
29) TUBE 2.50 x 16
30) TUBE 3.00 X 16
emelkan ke reeezal@gmail.com  
7. Amalina 2 - Sat 12/Nov/2011, 3:53pm
mz biker..emel pd saya jgk.semua details.


berjayamind@yahoo.com  
8. Suhaimi 100 - Sat 12/Nov/2011, 10:06pm
saya berminat sila emailkan saya senarai barangan  
9. Suhaimi 100 - Sat 12/Nov/2011, 10:09pm
suhaimi 100 email
suhaimilawas@yahoo.com.my  
10. Fitri 58 - Sun 13/Nov/2011, 10:03am
salam mr bikerz..sy berminat nak buka kedai alatganti motosikal kat jitra kedah.Pls email details kat fit2881@hotmail.my@ call017-5537767 Fitri  
11. Ahmad Albab 7 - Sun 13/Nov/2011, 10:07pm
saya berminat utk tahu katalog motor yamaha 135lc dan lagenda ..sila emailkan detail pada saya, inteam_boys@yahoo.com  
12. Nurul Ashrahtul Nashrah Saidin - Tue 15/Nov/2011, 7:04pm
Salam...sya ingin berkongsi tntang pelaburan emas antrabgnsa kepada smua pembaca majalah.com,sepertimana yg kita thu pasaran emas merupakn pasaran yg paling kukuh didunia,pelaburan ini tidak sama dgn pelaburan2 yg lain dan pelaburan ini bukan skim cepat kaya syarikat kita berdaftar...pelaburan ini mungkin merupakn salah satu pelaburan yg boleh menmbah pndapatan anda pada setiap bulan...kepada sesiapa yg berminat n ingin thu lanjut tntang pelaburan ini boleh SMS atau CALL sya di nombor 0133266800(NURUL)...trima kc... .  
13. Jatt 2 - Wed 16/Nov/2011, 9:38am
ekzos klx,side mirror asal klx
rm 150
0123924210
cod KL only
maybank no 156066124644  
14. Mohd Faizal Abd Rahim - Thu 17/Nov/2011, 1:04pm
boleh bagi alamat sy nk pegi kedai,ni area klang atau shah alam kan?atau bagi no fon lagi senang nak berurusan.
saya dapat loan punb tp xberani lg nk wt ape2 duit tu,huhu simpan asb dulu.tpkedai lum bukak.terimakasih tuan 0126530684  
15. Yan 57 - Fri 18/Nov/2011, 3:55pm
MBC,tlng email kan senarai barang serta harga dan alamat>>  
16. Boii - Sat 19/Nov/2011, 11:46pm
Saya berminat untuk membuka kedai alatganti motosikal. boleh beritau saya modal minima untuk membuka kedai tersebut. Kos termasuk gaji pekerja(berapa org yg sebaik2nya), api, air, talipon dan tak termasuk sewa kedai = peria16@yahoo.com.my  
17. Ciput 2 - Thu 24/Nov/2011, 2:18pm
saya berminat sila emailkn sy abdulhuzaifah@yahoo.com  
18. Eja 17 - Fri 25/Nov/2011, 4:25pm
berape ye modal permulaan buka kedai alatganti motosikal secara kecilan..blh email sy mycaliff@gmail.com.  
19. Nik Azlan 3 - Sun 27/Nov/2011, 1:13am
nak cari ekzos modenas elegan...yg second hand pun ok,janji ok lg..email kat sy brapa rega..nik_virtuoso@yahoo.com  
20. Pidoz - Sun 4/Dec/2011, 11:09pm
boleh e-mel kan detail2 ???
pidoz89@yahoo.com  
21. Nan Fz - Fri 9/Dec/2011, 6:13pm
salam...saya perlukan list sparepart motor cub yang familiar kat malaysia ni sbb saya baru saja memohon utk buka kedai sparepart dan repair motor di melaka...hope tuan bleh bantu sy...tq
hasnan_fz@yahoo.com  
22. Hamirel - Mon 12/Dec/2011, 10:16pm
Salam Mr MZ bikers Center,
Saya berminat untuk membuka kedai alatganti motosikal. boleh beritau saya modal minima untuk membuka kedai tersebut. Kos termasuk gaji pekerja(berapa org yg sebaik2nya), api, air, talipon dan tak termasuk sewa kedai. emailkan ke pada saya hamirel.hamid@yahoo.com  
23. Ndrik - Tue 13/Dec/2011, 9:08pm
Sya nak katalog brangan spare parts utk Honda ex5,wave,rxz,kris.email kat r.bulls@rocketmail.com  
24. Huzaifah 3 - Mon 19/Dec/2011, 11:24pm
email saya detail.. sy berminat untuk buka kedai sparepart motosikal... huzaifah46@gmail.com  
25. Uda 3 - Wed 21/Dec/2011, 8:12pm
boleh e mail kat saya detail.
saya berminat untuk untuk membuka kedai spare part motosikal

email saya .mizanrazali@hotmail.com  
26. Abu Talib 4 - Thu 22/Dec/2011, 4:08pm
Sya nak katalog brangan spare parts utk Honda ex5,wave,rxz,kris

pls email abutalibsulaiman@yahoo.com  
27. Norhan 2 - Mon 26/Dec/2011, 4:03am
tlg email kt sy
noekhan_017@yahoo.com  
28. Ahmad Albab 7 - Thu 19/Jan/2012, 7:20pm
salam, tuan. saya sangat berminat dgn bisnes menjual sparepart motosikal..terutama nye eksoseri motosikal.. diharapkan tuan dapat emailkan details tentang barang dan harga tersebut ke --- inteam_boys@yahoo.com

tq  
29. Saudagar Fx - Sat 21/Jan/2012, 10:00pm
Email sy sebut harga tube motosikal
solleh_fx@yahoo.com  
30. Boss 2 - Sun 22/Jan/2012, 6:19pm
sape ade ninja 250 lama tahun 97 nak let go..leh gitau saya...bayar ansuran bleh la..lumpsum lom mampu lagi..019-6031650 syakir  
31. Mizi 28 - Mon 30/Jan/2012, 10:06am
Saya berminat untuk membuka kedai alatganti motosikal. boleh beritau saya modal minima untuk membuka kedai tersebut  
32. Mustaffa Isaac - Fri 3/Feb/2012, 11:41pm
saya berminat_ katalog alatganti motosikal kriss@modenas. tq

mustaffaisaac@facebook.com  
33. Aquan - Sun 19/Feb/2012, 12:20pm
bminat send katalog yamaha rxz, 125  
34. As 45 - Sun 26/Feb/2012, 5:44pm
send detail semua quation sparepart yg ader!
tq
Asmida1976@yahoo.com  
35. Umiesara - Wed 29/Feb/2012, 11:01pm
Sy bru jer bukak bengkel motor di nilai jd sy amat memerlukan sparepart, bleh x emailkan kepada saya quotation untuk semua senarai brg yg ader tq-
0196742406 - sara
umiesara@gmail.com  
36. Are Riff - Tue 6/Mar/2012, 4:29pm
sya baru bukak kedai motor di shah alam .sya amat memerlukan spare part motor.bleh x emailkan kepada saya quotation untuk semua barang yang ada
fahmi
areriff88@yahoo.com  
37. Hafiz 263 - Tue 6/Mar/2012, 10:33pm
emeil pd sy senarai brg moto pd sy.. heppi_teddy82@yahoo.com  
38. Hazrul 9 - Mon 12/Mar/2012, 11:55am
tlg email pd sy> hazrul_pkdk@yahoo.com  
39. Fadirul - Fri 23/Mar/2012, 11:48am
Salam Mr MZ bikers Center,
Saya berminat untuk membuka kedai alatganti motosikal. boleh beritau saya modal minima untuk membuka kedai tersebut. emailkan kepada saya escudo07@yahoo.co.uk  
40. Az 37 - Mon 26/Mar/2012, 3:53pm
salam..tolong email kn senarai harga sparepart motor ex5,wave 100 dan wave 125 di triple_a_motor@yahoo.com  
41. Hafizan 10 - Wed 28/Mar/2012, 2:12am
sila emelkan kepada saya semua quato senarai spare part dan harga ye secepat mungkin
ke

happy_hafizan@yahoo.com

terimakasih  
42. Redzuan 24 - Mon 2/Apr/2012, 1:53pm
salam.. alat ganti tuk suzuki ts 100 er
rayban_lb@yahoo.com  
43. Redzuan 24 - Mon 2/Apr/2012, 1:57pm
rayban_lb@yahoo.com  
44. Fiza 141 - Fri 13/Apr/2012, 8:52am
saya berminat untuk senarai harga alat ganti motosikal model yamaha RXZ,yamaha 125,honda ex5,honda icon,dan honda waves

fizaafasz@gmail.com  
45. Razi 39 - Mon 16/Apr/2012, 12:10am
salam tuan..minta emailkan quotation ke mfkhrulrazi@yahoo.com or direct call 0122935451..tq  
46. Suhaimi Bin Hj saleh - Fri 4/May/2012, 12:12pm
Email kepada saya..
memory98@gmail.com  
47. Amy 180 - Wed 9/May/2012, 4:08pm
emailkan kt sye emizul_myra@yahoo.com  
48. Shamree - Wed 23/May/2012, 3:46pm
saya berminat ingin membuka kedai aksesori motosikal ni kepada tuan harapan saya tuan boleh tunjukkan selok belok perniagaan ni termasuk modal minimum jikalau saya nak bukak kat sabah
email saya shamree84@yahoo.com  
49. Zack 221 - Sat 26/May/2012, 8:50am
saya tengah mencari alat ganti harga yang terbaik..untuk memulakan perniagaan kedai motor saya di selayang....tolonng emailkan senarai harga kepada saya.... satu lagi... nak beli compressor dan spanar untuk membaiki motor n i nakcari kat mana yang murah  
50. Zack 221 - Sat 26/May/2012, 8:52am
minta senarai harga alat ganti motor dan berapakah modal asas nak buka bengkel motor ni... dan kalau boleh emailkan cara bagaimana nak mulakan bisnes ini .tlg emailkan kepada saya zerrych@yahoo.co.uk  

Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 144 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..