Pembekal Jubah Lelaki Branded
Remy Saja - Tue 4/Sep/2012 12:48pm [Last Comment]
Kami membekalkan jubah lelaki berkolar dan tidak berkolar serta jubah untuk kanank-kanak....

Boleh beli secara borong dengan harga istimewa..

Berminat sila email smrkedah@hotmail.com

Niche: Pemborong Pakaian Lelaki | Pemborong Pakaian Kanak2
     
  1. David Jalley - Tue 4/Sep/2012, 1:43pm
    boleh email gambar dan harga dealer kat saya jeffryjalleh@gmail.com  
  2. Remy Saja - Tue 4/Sep/2012, 6:40pm
    OK..dah email  
  3. Snali - Wed 5/Sep/2012, 2:05am
    boleh tolong email gambar dan harga dealer/borong ke snaliso@yahoo.com

    tq  
  4. Shah 603 - Wed 5/Sep/2012, 3:10am
    email juga pada saya,
    shah.alimran85@gmail.com  
  5. Remy Saja - Wed 5/Sep/2012, 11:06am
    OK..dah email  
  6. Sz 2 - Wed 5/Sep/2012, 5:14pm
    boleh email detail kt sy?

    solihin258@yahoo.com  
  7. Iza 122 - Sat 8/Sep/2012, 5:01am
    jubah perempuan takde ke?  
  8. Hamidah Ibrahim - Sun 9/Sep/2012, 12:31am
    email naimulalia@yahoo.com  
  9. Remy Saja - Sun 9/Sep/2012, 12:14pm
    ok sudah email..

    *iza 122- jubah lelaki je yg ada  
  10. Pak Long Zham - Mon 10/Sep/2012, 6:10pm
    boleh email gamba dan harga dealer kat saya igaizz33@gmail.com  
  11. Mohd Hafizal 3 - Tue 11/Sep/2012, 2:54pm
    salam..saya ingin kan maklumat lanjut. gambar berserta harga.
    email kan saya di hafizal_amir99@yahoo.com

    Terima kasih  
  12. Siti Nor Aishah - Thu 20/Sep/2012, 11:55pm
    Saye ingin gambar n quotation.emeilkn kpd sye ecah_ainaisya@yahoo.com  
  13. Aslamiera Enterprise - Fri 21/Sep/2012, 5:02pm
    tolong email harga dan gambar ke aslamcareer@yahoo.com  
  14. Pusat Pakaian Abi - Tue 25/Sep/2012, 11:29am
    kalau sesiapa berminat nak kopiah boleh e-mail ke pusat.pakaian.abi@gmail.com
    Gambar boleh lihat di fb pusat pakaian abi.Harga termurah di online untuk harga runcit dan borong  
  15. Jefry 8 - Sun 30/Sep/2012, 12:29am
    salam..saya ingin kan maklumat lanjut. gambar berserta harga.saya nak beli borong/.
    email kan saya di
    jomlihat@yahoo.com  
  16. Hilmie Kadir 2 - Sun 30/Sep/2012, 5:11pm
    salam..saya ingin kan maklumat lanjut. gambar berserta harga.
    email kan saya di
    hilmiekadir@yahoo.com  
  17. Eejam75 - Thu 4/Oct/2012, 1:11am
    Salam.. Boleh email gbr n harga kat saya syeh? Tq....eejam75@gmail.com  
  18. Aini 118 - Thu 11/Oct/2012, 12:57am
    emailkan gbr jubah dan kualiti serta harga. TQ email: cikgu_syahgombak@yahoo.com  
  19. Hanalim84 - Sun 28/Oct/2012, 12:54am
    emailkan sekali gambar dan brand..hanalim84@yahoo.com  
  20. Namanshor - Thu 22/Nov/2012, 10:53pm
    Salam

    boleh email gambar and harga untuk beli bundle/pukal?

    adila
    namanshor@gmail.com  
  21. Khairil 88 - Mon 26/Nov/2012, 9:33pm
    salam...email detail ke tarikwang30@gmail.com gambar n harga dealer tq  
  22. Fahmy 8 - Sun 6/Jan/2013, 2:10am
    katalog plse

    mydonate@yahoo.com  
  23. Zabidi Abd Lateh - Fri 22/Feb/2013, 9:35am
    Assalam..saya ingin kan maklumat lanjut. gambar berserta senarai harga.
    email kan saya di zabidi19@gmail.com  
  24. Budin - Fri 1/Mar/2013, 5:37pm
    boleh tgk sample n harga
    budin_5245@yahoo.com  
  25. Kerol 20 - Tue 5/Mar/2013, 3:40pm
    berminat utk membeli secara pukal jubah terbaru lelaki...
    sila layari fb http://www.facebook.com/pages/Deabdulcollection/480431555347809  
Page 1   (Total 25 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Umrah Ku 2019 - Enam Hari di Kota Mekah dan..
Umrah di Tanah Suci serta menjejaki tempat-tempat bersejarah di Kota Mekah & Kota Madinah. Semoga perkongsian ini memberi manfaat kepada semua.
Ayam Bakar Station di Blue Lagoon Port Dickson dan Rumah Api Cape Rachado
Kami ke Pantai Tanjung Tuan di Port Dickson untuk menikmati Ayam Bakar Station yang terkenal dengan set ayam bakar madu. Apakah yang membuatkan gerai ini mendapat ulasan paling tinggi dari pengunjung? Mari kita lihat. Kami juga meredah ombak di Pantai Blue Lagoon dan mendaki bukit Rumah Api Cape Rachado.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)