Pembekal dan Pemborong Barang Runcit dan Juga Sejuk Beku
Daichiayie 2 @ DS MOTOR PARTS TRADING
Wed 9/Jan/2013 1:36pm [Last Comment]
Salam 1 malysia kepada semua wrga majalah.com sy mecari pembekal yg sudi bekalkan brngan runcit dan juga sejuk beku dan lain2 ssperti di bawah.


1- Gula
2- Gandum
3- minyak masak
3- daging import , dn etc
4- bawang besar , merah kecil , putih
5- Potato
6- plastic kmpit , etc

sekiranya tuan berminat boleh bagi terperinci jenis byran,
cr byran , pcking saiz , minimun order pnhntran sekali kwsan pntai timur. bt pngetahuan sy akn mnjalan perniagaan pmborong dan pngedar di kwsan pntai timur

sila bg detail ker mail - ndb11.trading@gmail.com

Tq
wan

Niche: Produk Sejuk Beku | Pembekal Barang Runcit
 
1. Azmi Halim - Wed 9/Jan/2013, 4:59pm
slm..utk menyewa segala jenis lori..frozen n bonded..sila email utk lebih lanjut ke skrisya@yahoo.com..atau call ke 0133513324..penghantaran 1 malaysia  
2. Mohd Yazid 8 - Sun 13/Jan/2013, 12:45pm
salam..daging itik sejuk beku boleh ke?  
3. Noorul 4 - Fri 18/Jan/2013, 2:14pm
salam.... saya pembekal daun pisang.
Harga boleh runding. Tel: 019-2228776  
4. Mohd Shaiful Osman - Mon 21/Jan/2013, 4:19pm
Salam
Saya pembekal kerang kupang kerang frozen berminat sila hubungi saya utk details 013 303 9008  
5. Raihan - Tue 22/Jan/2013, 9:19am
As'Salam. di mana kedai tuan? sy berminat menghantar produk frozen sy. htr detail kpd sy..... ratatuimice@yahoo.com  
6. Mahadir 4 - Tue 22/Jan/2013, 4:12pm
Salam

Saya Pembekal Susu kambing Segar Sejuk Beku.

Pengedar diperlukan. Hubungi saya @ 012-6735106
www.susukambingsaanen.blogspot.com  
7. Daichiayie 2 - Fri 25/Jan/2013, 2:15am
Slm semua....

kepada sesiapa yg perlukan brgan runcit dan sejuk beku kwsan kelantan dan juga pntai timur.... seperti di bawah bolehlah hubungi sy...

* Kacang soya non gmo - 30 kg
* kacang soya gmo - 30 kg
* kacang hijau - 5kg
* kacang hijau - 7kg
* Gula merah - 5kg
* Gula merah - 7kg
* garam - 30 kg
* Bawang besar - 5kg
* Potato - 5kg
* Gula 50 kg
* Gula 1kg paket x 24 paket bag
* Tepung Gandum 1kg paket x 24 paket @ box
* Tepung Gandum 50 kg
* Minyak masak 1,2,5,17kg... or jerrycan..


pnhntaran di bt kwsan kelantan di utamkan..
dan kwsan pntai timur... cr byran tt or cdm 50% blance cod , setlh bt po 3 kali... bru boleh rnding pyment term..... pengusaha kedai runcit, catering, peniaga psr malam, dan juga uswan iks... di alukan
sila bg brg apa perlukan kuantiti
alamat, no tpn , details ker

* ndb11.trading@gmail.com

* Terima Kasih...
* wan  
8. Zaiful 5 - Sun 27/Jan/2013, 1:59am
Produk frozen satay grill. mencari usahawan 3k dan stokis 10k seluruh negara bagi menjual dan memasarkan produk kami. Salinan sijil halal disertakan, kursus percuma. Maklumat lanjut di page facebook KIOSK SATAY GRILL. satu daerah satu stokis.  
9. Hanim 17 - Sun 3/Feb/2013, 12:50am
Assalam tuan. Saya dari Niena Marketing Services, Kuala Lumpur, kami ada membekalkan produk sejuk beku makanan western (ready to eat dan ready to cook) serta makanan2 kering. Sila tuan layari blog kami : http://nienahalalmart.blogspot.com dan hubungi kami, En. ALI 010-3428199 & PN. HANIM 012-9105672, untuk maklumat lanjut serta temujanji. T ksh. Semoga dipermudah segala urusan tuan. amin...  
10. Azry 13 - Wed 6/Feb/2013, 11:39am
salam .kami adalah pengeluar produk rempah giling nurin yg kendalikan 100% bumiputra mendapat sijil halal kami ada produk rempah kari giling ikan .r.kari giling daging/ayam.r.sup, r.kurma dan cili giling original produk adalah konsep resepi org dulu2. berminat hubungi 0124562544 email . azniaga@yahoo.com. youtube rempah giling nurin.tq  
11. Ridzuan 113 - Sun 17/Feb/2013, 10:16pm
sy pengeluar kopi tongkat ali raudhah. jual dlm bentuk papan (20 sechet) boleh bg harga special pd tuan. 012-3930660.
sedang mencari pemborong di seluruh malaysia.  
12. Nurul 1089 - Mon 4/Mar/2013, 3:40pm
Syarikat kami adalah syarikat Import & Export yang membekalkan barangan kering seperti bawang merah, cili kering, ubi kentang, beras, halia dan lain-lain. Syarikat kami berkomunikasi direct dengan negara luar seperti India, China, Pakistan dan negara-negara lain. Sekiranya Tuan/Puan berminat bolehlah emailkan kepada kami di info@srimpex.com dan sebarang pertanyaan boleh hubungi saya Nurul di 03-40112786. Barang kami adalah barang yang fresh,bermutu dan turun dari ladang. Harga dan cara pembayaran boleh di runding. Kami hanya mengambil melalui kontena sahaja. Terima Kasih.  
13. Shaifful Anwar 2 - Wed 19/Jun/2013, 1:57pm
Cili Kering & Cili Giling :

0176202429 Shaifful Anwar
shaiffulanwar@gmail.com  
14. Murtabak Raja Pok Nik - Wed 4/Dec/2013, 5:23pm
Assalamu'alaikum tuan..

Kami adalah pengeluar dan pembekal Murtabak Raja sejuk beku yang tersohor di Negeri Kelantan.
Pelanggan yang ingin menjadi agen atau pengedar amatlah dialu-alukan.
Kami menerima tempahan dari seluruh Malaysia.

Call/SMS/Whatsapp: 0129606793 (Pok Nik)
Facebook Page: http://www.facebook.com/murtabakraja1
Blog: http://www.murtabakrajapoknik.blogspot.com
Website: http://www.murtabakrajapoknik.com
E-mail: murtabakrajapoknik@gmail.com  

Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..