Pembekal Botol Plastik Pelbagai Saiz
Rizam Malek - Sun 15/May/2011 2:46pm [Last Comment]
Salam..
kepada anda yang mencari bekalan botol plastik pelbagai saiz syarikat kami ada bekalannya. berminat sila hubungi rizam000@gmail.com

Niche: Pembuat Plastik Kotak Botol | Bisnes Air Mineral
 
51. Ejat 276 - Thu 10/Oct/2013, 12:04am
hi sy perlukn botol 10ml nk amek byk ape2 contact 0102100165  
52. Mr Rain - Sun 27/Oct/2013, 9:46pm
Saya Nak Botol 10L terpakai 100 pcs
Lokasi Kedah
please contact 016-4835859 or Email rainraj1912@gmail.com
thanks  
53. Mohd Alias 7 - Mon 28/Oct/2013, 1:55pm
salam saya adalah agen yang sah untuk mengedar mesin ezeelink.mesin ini boleh buat duit untuk kita 10 dalam 1
mesin ini boleh buat topup celcom untung 3%,celcom eload 4%,maxis eload 4%,dg 2%,umobile 5%,italk 13%,tune talk 4%,pulsa 9%,xox 6%,dan banyak lagi
mesin ini juga boleh dijadikan pusat setempat untuk pembayaran bill air,api,astro,telco,tm,tmnet dengan keuntungan rm 80sen per bill
mesin ini juga boleh membuat kiriman wang keindonesia
sekali penghantaran pekedai untung rm 10- 20 memang berbaloi-baloi kan
mesin ini juga boleh untuk pembelian tiket bas untuk kesemua destinasi dimalaysia
selepas ini sykt akan upgrade untuk tiket air asia plak
boleh beli online gamers
boleh beli insuran rm 30 setahun cover rm 50k insuran ace jerneh
slepas ini sykt akan upgrade untuk penghantaran wang ke negara spt bangladesh,nepal,myanmar,vietnam dan banyak lagi akan ada selepas sykt upgrade system
syaratx2 untuk memiliki mesin ini
kena ada ssm daftar perniagaan
fotostat ic depan blakang
fotostat statement bank or muka dpan buku bank
call me or whatsapp 01122002171 or emaill cpattt alias.mdyusof@yahoo.com  
54. Zuraida 36 - Tue 5/Nov/2013, 3:43pm
Salam...
Emailkan gmbr botol saiz 1liter.2 liter dan 5 liter.sy nk isi bhn pencuci.. hrga borong.  
55. Zulfikar 6 - Tue 19/Nov/2013, 2:46am
email zulfikarzakaria13@gmail.com  
56. Aktshayas - Mon 13/Jan/2014, 12:39am
saya nak shaker botol 400ml , boleh saya tahu harganya? saya perlu 500 botol .
cal saya 0125381404
terima kasih  
57. Ayu 178 - Mon 20/Jan/2014, 11:16am
Tolong email saya jenis botol yang dijual suhanamanja_80@yahoo.com  
58. Nisa 180 - Mon 10/Feb/2014, 10:21pm
Saya nak borong shaker 300pcs ke atas. Dpt best price sy tambah order to 500-700pcs

Email: anysyazed@gmail.com  
59. Nadia 137 - Wed 12/Feb/2014, 3:25pm
berminat untuk dapatkan botol 10 liter dalam kuantiti banyak. boleh beri detail?  
60. Yusri 62 - Mon 17/Feb/2014, 3:44pm
SY PERLUKAN BOTOL UNTUK MENGISI SABUN PENCUCI PAKAIAN.TLG EMAIL HARGA dan gambar...1 LTR,3LTR,5LTR.10 liter

yusrich83@gmail.com
0192378746-yusri  
61. Siti Nur Maisarah Binti Akaria - Thu 13/Mar/2014, 9:13pm
Emeil kat sy jugak myself_april@yahoo.com.  
62. Nancy George Jomol - Thu 20/Mar/2014, 3:41pm
Hai. Saya nak botol plastik berukuran 340ml. Brapa harga? Saya dari Kunak, Sabah. Berapa kos penghantaran?  
63. Yusri 62 - Mon 24/Mar/2014, 10:49pm
saya di area klang..nak cari botol 3l dan 5liter (mcm botol dynamo)..bole email harga ke yusrich83@gmail.com @ hubungi yusri 0192378746  
64. Mohammad Amirul Bin Ahmad - Wed 26/Mar/2014, 4:09am
Email kpada saya mieon8788@gmail.com..memerlukan botol 2.7liter..  
65. Siti Baizura 5 - Thu 24/Apr/2014, 11:45am
Emel sy hrga botol utk 10liter yg ada pnutup berwarna biru..kuning...ungu...ijau..watsap saya 01126202053 zura  
66. Eda 51 - Wed 2/Jul/2014, 3:41pm
plzzz emeil ke saya gambar botol dan harga botol ke eda.combi93@gmail.com  
67. Ismail 155 - Fri 4/Jul/2014, 9:41am
siapa boleh supply botol plastik air mineral 500ml harga paling murah sila hubungi saya  
68. Mark 30 - Mon 7/Jul/2014, 10:35pm
adakah anda masih membekal botol plastic 1.5 litre? berapakah harganya sebotol plastic dan bagaimana boleh mendapatkannya  
69. Mark 30 - Mon 7/Jul/2014, 10:37pm
emailkan gambar botol tersebut di lord_ofpraise@yahoo.com  
70. Farahanim 2 - Tue 8/Jul/2014, 11:50am
saya ada jual botol plastik 500ml, 1liter, 5kg dan jerrycan(kuning) 5liter & 20liter. Harga murah je. Nak clear stok. Kalau berminat, call 0163380884 (Pn.Hanim)  
71. Farahanim 2 - Tue 8/Jul/2014, 11:56am
Harga botol plastik
500ml = rm0.45/unit
1liter = rm0.50/unit
5kg = 1.20/unit

Harga jerrycan(kuning)
5liter = rm1.60/unit
20liter = rm5.00/unit

Harga boleh runding jika serius nak beli dan ikut kuantiti anda.
Berminat, call sy 016-3380884  
72. Matlans - Sat 2/Aug/2014, 11:18pm
saya mencari botol 1000ml bersesuaian untuk bahan pencuci. emailkan quatation harga berserta gambar ke hijrahmrmz@gmail.com terima kasih  
73. Pipitsea - Thu 28/Aug/2014, 6:18pm
saya nak quatition hrga bg 1 botol minuman plastik skali penutup....
500ml - 10000 nos
1.5L - 10000 nos

pipitsea87@yahoo.com  
74. Ftt Trading - Fri 6/Nov/2015, 1:44am
salam

tolong emel kan kpd saya harga bgi botol sabun pncuci pinggan 1000 ml,brapa moq,dan harga terbaik dari kilang.need urgent..

emel fatah.tajrid@gmail.com  
75. Ahmad Zawari Ramli - Thu 24/Dec/2020, 7:01pm
Salam... saya ingin mencari botol plastik berkapasiti 350ml utk air minuman..
Call 019-339 4207  

< Prev | Page 2 | End >                     (Total 75 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..