Pembekal Botol Plastik Pelbagai Saiz
Rizam Malek - Sun 15/May/2011 2:46pm [Last Comment]
Salam..
kepada anda yang mencari bekalan botol plastik pelbagai saiz syarikat kami ada bekalannya. berminat sila hubungi rizam000@gmail.com

Niche: Pembuat Plastik Kotak Botol | Bisnes Air Mineral
 
1. Nazem - Sun 15/May/2011, 3:30pm
sila email kepada sy di khadinaz.entp@gmail.com  
2. Fiza 15 - Sun 15/May/2011, 5:44pm
email saye gambar botol2 tu..
utk sabun ade?
haffiza1001@yahoo.com  
3. Shafie Ariffin - Sun 15/May/2011, 6:17pm
Saya memerlukan botol2 minuman bersaiz 1.5 liter dan 5 liter. Sila bagi sebutharga bagi quantiti 100unit.

email ke> shafie_intancare@yahoo.com  
4. Rijal 3 - Sun 15/May/2011, 7:53pm
email kat sy contohnya
arijalbiz@yahoo.com  
5. Jihad30 - Sun 15/May/2011, 10:15pm
botol utk air 5 liter 100unit brape?  
6. Citra Biz Ent - Mon 16/May/2011, 12:14am
emel sy saiz2 yg ade utk botol sos.tq.
citra.biz.ent@gmail.com  
7. Metafora Touch - Mon 16/May/2011, 8:24am
saya nak botol pastik untuk kordial! kalau ada message metaforatouch@gmail.com  
8. Mutiara D Singgahsana - Mon 16/May/2011, 8:33am
Botol 1.5 liter berapa harga? MOQ berapa pcs? And then, apa material yang u guna for that botol? And, what is your Plastic Recycling Numbers for the bottles?

Thanks.
msyahril@unifi.my  
9. Biz Woman - Mon 16/May/2011, 1:42pm
emailkan saya adminon9shop@gmail.com  
10. Mohd Salam - Tue 17/May/2011, 10:52am
Jika ada mana-mana syarikat/individu perlukan perkhidmatan saya bagi penghantaran dengan menggunakan lori boleh hubungi ditalian : 013-3917852  
11. Rizam Malek - Tue 17/May/2011, 11:16am
maaf tuan2 stok tidak dapat di tampung kerana permintaan melebihi dari stok kami ada.  
12. Bajaorganik - Wed 25/May/2011, 6:46pm
salam..

botol 5 liter masih ada stok baru. saiz botol 5 Liter sama seperti botol minyak masak, mungkin ada beza sedikit dari botol lain dari segi bentuk.

harga borong bagi 1 botol 5 Liter RM2.00 ( harga yang di tawarkan mesti melebihi 500 botol dan keatas)

berminat sila hubungi saya 0168260058 (zam)  
13. Rizam Malek - Thu 26/May/2011, 12:29am
salam..

syarikat masih sanggup keluarkan botol saiz 500ml,1.5L,dan 5L shj.

harga bagi produk tersebut bergantung pada kuantiti yg tuan2 minta.

bagi botol saiz 500ml RM0.40 setiap satu, dan minimum order 500pcs dan keatas.

bagi botol saiz 1.5Liter RM0.60 setiap satu,dan minimum order 500pcs dan keatas.

bagi botol saiz 5 liter RM2.00 setiap satu,dan minimun order 500pcs dan keatas.

tawaran tersebut akan dihentikan sekiranya syarikat telah mendapat cus tetap. siapa cepat dia dapat.tq

berminat hubungi saya
0168260058 (zam)  
14. Mutiara D Singgahsana - Fri 27/May/2011, 12:22pm
Hi Zam,

Its too expensive for 5 liter bottle.

Thank you.  
15. Adz 2 - Fri 3/Jun/2011, 7:39am
botol pet
500ml =rm0.28
1.5l =rm0.48
5l = rm1.80
10l =rm4.80
18l = rm9.8
adzai323@gmail.com  
16. Jauhariothman - Thu 30/Jun/2011, 12:29am
sya perlu 5000 unit botol plastik 1.25L.siapa bg harga best emel sya jauhariothman@gmail.com  
17. Hafzan84 - Tue 19/Jul/2011, 8:15am
khdmat pengangkutan lori 3 tan berkanvas..lori baru penghntaran cepat,selamat dan ekonomi..
hubungi 0199342502 wan...
harga terendah..  
18. Sidik Bin Ismail - Mon 25/Jul/2011, 9:56pm
boleh saya dapatkan sebut harga bagi botol size 500ml dan 1.5 liter, dan hrga brsama kos penghantaran?  
19. Sidik Bin Ismail - Mon 25/Jul/2011, 10:04pm
boleh saya dptkan sebutharga bg saiz botol 500ml dan 1.5liter beserta kos penghantaran? emailkan kpd saya, letrik_dikme@yahoo.com.my  
20. Che Hat Bin Ali - Fri 5/Aug/2011, 8:16pm
boleh saya dapatkan harga botol 1.25Luntuk air bekarbonat ,segera tq  
21. Nazem - Wed 24/Aug/2011, 12:24am
jika anda mencari botol HDPE bersaiz

10ltr dan 20ltr TERPAKAI,sila tel saya di 012 332 5194 nazem

-minimum order 200pcs
-lokasi selangor  
22. Jeerie - Fri 14/Oct/2011, 3:27pm
pls email gambar botol

azriabubakar@hotmail.com  
23. Norhanita 2 - Sun 18/Dec/2011, 11:05am
sy cari botol saiz 30ml / 60ml. sape yg ada bole sms sy 019-4771733 atau email ke norhanita_my@yahoo.com. nk isi suplemen  
24. Diyana 28 - Tue 20/Dec/2011, 3:19pm
TLONG EMEL KEPADA SAYA SEMUA GMBAR BOTOL-BOTOL YG SYARIKAT AWAK KELUARKAN..dyenne81@gmail.com  
25. Rahimah 8 - Tue 27/Dec/2011, 3:48pm
Plz emailkan gambar botol dan ukuran ke lurvepu3@gmail.com  
26. Tawau Chicken Wings - Fri 30/Dec/2011, 12:59am
tlg email semua gambar dan botol yang syarikat anda ada serta harga urgent  
27. Delly - Sun 22/Jan/2012, 10:41am
salam sy mcari botol kaca segi 6-hexagon.. sapa2 ada email sy dalina_ds@yahoo.com n ctc 013 3528293  
28. Siti Rahayu 2 - Tue 21/Feb/2012, 1:08pm
boley sy dptkan sample botol air minuman yg saiz 1.5 L bserta harga utk kuantiti 10K..TQ  
29. Deen 37 - Mon 27/Feb/2012, 12:03am
boleh sy dapatkan gambar bagi pet botol untuk 1 liter tu macam mana beserta harga.botol ni sekali dengan tutup ker  
30. Farmashealth 2 - Wed 14/Mar/2012, 4:35pm
sila email kepada saya contoh botol yang ada?  
31. Mdfozy - Wed 14/Mar/2012, 10:00pm
Salam..

Kami pengeluar/pengilang bagi botol bersaiz 250ml sehingga 1.25ml, kami sedia menerima tempahan dari skala yg besar mahupun kecil, dengan harga pengilang. Untuk maklumat lanjut berkaitan produk kami sila layari di laman webs kami ansmega.webs.com atau emailkan kpd kami di sales.mineral@hotmail.com  
32. Man 171 - Mon 14/May/2012, 9:57pm
Saya ingin mencari pet botol untuk sabun cuci pinggan spt sun light 1ltr berapa harga n minimum order  
33. Intan 220 - Sat 11/Aug/2012, 1:35pm
Saya mencari botol 500ml. Tolong e-mail harga dgn belian minimum.  
34. En Bai - Tue 28/Aug/2012, 3:05am
mencari shaker 300ml. email: zubaile@uthm.edu.my / zubaile@gmail.com  
35. Muizz 3 - Mon 24/Sep/2012, 11:59am
salam . minta emailkan katalog ke email saya
selipar_bowling@yahoo.com  
36. Lini 2 - Fri 19/Oct/2012, 12:17pm
Salam..sy nk beli borong shaker...please email at lini2204@yahoo.com  
37. Nizam 364 - Mon 5/Nov/2012, 10:01am
emailkan sebutharaga bagi botol 5 liter. zam_8880@yahoo.com  
38. Raudhatul 2 - Fri 9/Nov/2012, 1:52pm
salam..tlg emailkan katalog ke email sy..
gharulzamzam@gmail.com  
39. Amirah 48 - Thu 22/Nov/2012, 12:06pm
Salam...sy nk botol 1 liter...nk tau minimum order utk dpt hrga borong...nk beli borong...ssiapa ada,tlg email sy...miera_miow@yahoo.com...thanks...  
40. Lina 79 - Sun 7/Apr/2013, 5:13pm
SY PERLUKAN BOTOL UNTUK MENGISI SABUN PENCUCI PAKAIAN.TLG EMAIL HARGA...1 LTR,3LTR,5LTR.TQ  
41. A Guna - Sun 7/Apr/2013, 5:16pm
ada sesiapa nak cari kelapa tua lebih dari 150 tan seminggu boleh call saya di talian 016-4154 701  
42. Npaiz - Tue 23/Apr/2013, 1:44pm
Salam..pls forward harga botol pet size 250ml,500ml,1l serta gambar skali..jenis bulat dan petak ke npai_z80@yahoo.com  
43. Farah 394 - Tue 30/Apr/2013, 1:05pm
SY PERLUKAN BOTOL UNTUK MENGISI SABUN PENCUCI PAKAIAN.TLG EMAIL HARGA...1 LTR,3LTR,5LTR.

farah8565@gmail.com  
44. Mohd Hanif Abbas - Tue 7/May/2013, 8:08pm
salam,
sy memerlukan botol 1.5 liter dan 5 liter untuk isi air alkaline,
sila hantar contoh dn harga ke email:
medangkara@hotmail.com  
45. Waladun Soleh - Fri 10/May/2013, 5:22pm
Salam... Saya berminat nak tempah dlm 800 unit botol 5L.. boleh send quo termasuk kos penghantaran ke Tawau, Sabah..emel waladun_soleh05@yahoo.com  
46. Puan Mas 3 - Sat 11/May/2013, 11:49am
salam..saya mencari pembekal botol plastik untuk sos pencicah.. 350ml..kuantiti 1000 btl.. emel, azamascorner@gmail.com  
47. Rodziah Binti Othman - Mon 1/Jul/2013, 4:09pm
Minta e-mailkan contoh botol utk kordial sirap, 500 ml & 1 ltr, harga & min order.  
48. Mohd Nazri 40 - Thu 11/Jul/2013, 2:29pm
Salam, sy memerlukan botol 5 liter untuk mengisi hair shampoo..sila email dskc_081@yahoo.com.my  
49. Zuraidah Jamrin - Tue 16/Jul/2013, 4:00pm
Salam saya mencari pembekal Pet botol 1 Liter sesuai untuk kordial. Saya perlukan dalam 500 botol. Boleh tak email saya pilihan dan bentuk yg ada. Tolong beri senarai sebutharga termasuk penghantaran ke Kota Kinabalu Sabah. email pada miz_jamrin2@yahoo.com  
50. Vmurugan - Mon 5/Aug/2013, 6:50pm
hi, saya nak botol 1.5 ltr , 1.8 ltr. minimum order 1000 pcs . sesiapa boleh membekal sila contact 019 2440436. tq  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 75 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..