Pembantu Rumah Mahir Menjaga Orang Tua dan Budak Dengan Kos Boleh Runding Available
Bibik 5 - Wed 12/Jun/2019 1:19pm [Last Comment]
Pembantu rumah baru sampai dan yang sudah berada disini ...
Kos amat murah dan boleh dirunding

Pengambilan segera sahaja

Pembantu muslimah tudung
Solat
Ada pengalaman kerja di Indonesia
Berkemampuan bekerja
Sehat dan cergas
Pengalaman
Menjaga bayi dan kanak2
Menjaga warga emas
Menjaga orang terlantar

Pengambilan dengan perjanjian bertulis serta jaminan dari ejen
Boleh datang terus kerumah ejen
Sekiranya tidak.dapat datang ejen boleh hantar ketempat majikan

Terdapat juga maid kosong yang ada pengalaman kerja dengan harga yang murah

Majikan yang amat memerlukan dengan kadar yang segera boleh menghubungi nombor kami 0172963647

Niche: Pembantu Rumah Asing
     
  1. Nazmin 10 - Fri 21/Jun/2019, 10:53am
    Assalamualaikum

    Maid ready mencari majikan untuk kerja-kerja mengurus rumah, menjaga anak, mengurus org tua uzur, memasak dll. Pada majikan muslim dan non muslim yang serious bolehlah wasap sha @ 016-4191950 untuk urusan pengambilan maid dengan kadar segera.  
  2. Nazmin 10 - Sat 22/Jun/2019, 4:05pm
    Assalamualaikum....

    Maid ready available untuk di ambil dengan kadar segera. Maid mencari majikan muslim dan non muslim untuk membantu dalam kerja-kerja mengemas rumah, memasak, mengurus orang tua sakit, menjaga anak dll. Pada majikan yang serious saja sila wasap sha@ 016-4191950 untuk pengambilan maid segera.  
  3. Fatimah 19 - Sun 23/Jun/2019, 12:14pm
    Saya ada maid dari indon umur 34.. boleh hubungi saya 0122483445  
  4. Pennzoil 2 - Mon 24/Jun/2019, 10:43am
    Salam...

    Maid fulltime ready untuk di ambil segera. Maid kos rendah untuk majikan muslim.
    Nama: Asmah
    Umur: 40an
    Agama: Islam
    Skop Kerja: masak, mengurus anak/ orang tua uzur

    Maid boleh di ambil pada bila-bila masa. Sila wasap sha@ 016-4191950 untuk pengambilan segera.  
  5. Nik Nadia Zainullah - Mon 24/Jun/2019, 4:47pm
    slm tumpang iklan ye

    Sy ada 6 orang maid akan msk jumaat nanti. Sekiranya berminat boleh hubungi saya ye 019 6125472 Puan Nad  
  6. Group Portal Iklan - Mon 24/Jun/2019, 7:03pm
    Assalmualaikum,

    Pembantu Rumah Kos Rendah Berpasport telah berada di Malaysia.
    Muslim,menutup aurat.
    Sihat & cergas.
    Sesuai untuk menjaga baby & menjaga ibu uzur,ibu sakit.
    Melakukan kerja kerja rumah
    BERPENGALAMAN

    Caj ambilan RM4000
    Gaji 1000
    Potongan gaji tidak ada.
    Ada jaminan.
    Tidak ada cuti.

    Kepada para majikan yang memerlukan pembantu murah boleh terus datang segera untuk tengok pembantu dan ambil pembantu untuk bekerja.

    Sila hubungi tel/whatsapp:01151531267  
  7. Tm Agen - Tue 25/Jun/2019, 7:33am
    Salam tumpang iklan ye... Maid available umur 43 thn.. Cergas tubuh badah tak reti nk duduk diam.. Suke pada budak,berpengalaman jaga org tua uzur dan pakai lampin.. Sgt pandai memasak masakan kg,terutama masakan padang..
    Maid ade pasport visa tamat tempoh,sebelum ni kerja sebagai pembatu rumah dan tukang masak restauran sebagi pekerja sementara,selama 4 bln. Balik agen sebab pembantu rumah yg lama da pun balik pd majikan.. Kepada majikan yg betul2 perlukan pembantu rumah dgn segera kos pengambilan rm4000 tiada potongan gaji boleh ws sy ica 01117895834 .  
  8. Mohamad 365 - Sun 30/Jun/2019, 5:44pm
    Assalam..

    Pembantu rumah tersedia untuk majikan yang memerlukan pengambilan segera

    Ada yang kosong dan

    Ada yang sudah berpengalaman berkerja

    Semua muslim dan menjaga solat
    Mahir membuat semue kerja rumah
    Mengurus bayi
    Mengurus pakaian
    Menjaga orang tua
    Dan mengikut perintah majikan

    Ada jaminam dari ejen

    Majikan boleh mesej dan WhatsApp untuk gambar pembantu dan biodata serta kos boleh di runding amat berpatutan dengan kami

    No tel untuk mesej dan WhatsApp 0176577156  
Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cuti Putrajaya Naik Basikal Memang Epic!
Kami ke tepi tasik di Putrajaya berhampiran Masjid Besi. Asalnya nak mencuba menu masakan panas di restoran Umai Cafe. Makanan disana sedap belaka. Di sebelah cafe ada Monumen Alaf Baru yang unik. Kemudian kami mengelilingi Pulau Putrajaya menaiki basikal dgn pemandangan yg amat mempesonakan dan menyusup dibawah 8 jambatan ikonik :-)
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)