Pembantu Rumah Indonesia Murah!
Rabbiatul Hidayah - Mon 22/Sep/2014 1:31pm [Last Comment]
Syarikat kami ada menyediakan pembantu rumah tempatan dan juga Indonesia dengan kadar berpatutan dan murah.

Sekiranya berminat boleh terus hubungi saya ditalian 012-6243801 / 013-2373039 untuk pertanyaan lanjut dan boleh juga email kepada amranrubyenterprise@gmail.com

Niche: Pembantu Rumah Asing
 
1. Cassa De Fashion - Mon 22/Sep/2014, 7:07pm
Tumpang iklan..saya adr maid batak dr medan umur 28 non muslim. Seorang lgbmaid koaong dr jawa umur 40. Majikan perlu maid boleh call/sms/whatsapp saya..pn yatie 0196968505. Maid perlu majikan segera.  
2. Cassa De Fashion - Tue 23/Sep/2014, 11:43am
Available sorang lg maid kosong umur 30 dr padang. Perlu majikan segera. Call pn yatie 0196968505  
3. Alidzan - Wed 24/Sep/2014, 2:09am
Assalam.... Tumpamg iklan.

Ada seorang maid Kristian dan berumur 44 thn sedang mencari majikan non-muslim. Maid berasal dari Jawa Timur dan telah berada di sini (JB) sejak 3 minggu lalu. Maid boleh menjaga anak kecil selain melakukan tugasan rumah yg lain.

Kos maid rm 7.0K (tanpa permit - c.o.d), termasuk potongan gaji selama 4 bulan. Gaji maid rm 700/bulan. Warranty selama 4 bulan. Maid tiada cuti khas. Dokumen perjanjian disediakan oleh syarikat saya.

Bagi majikan non-muslim yang serius, sila call @ sms sya di : 010-933 0969 untuk info lanjut.  
4. Pembantu Rumah Muslim2 - Wed 24/Sep/2014, 11:11am
pembantu rumah umur 40tahun berpasport.
visa tamat.
untuk menjaga baby,anak atau ibu yang uzur.
beragama islam dan bertudung.
rm3500 gaji rm700
potongan gaji tiada.
017-8881654/017-2858347  
5. Pembantu Rumah Muslim2 - Wed 24/Sep/2014, 3:11pm
pembantu tiada cuti dan hp.  
6. Permid Maid 2 - Sat 27/Sep/2014, 10:36am
Salam
bg mn2 majikan yg nak buat permid p rumah/maid
dengan cost amat berpatutan insaallah approval out dengan cepat..

sy jg ada maid moslim asal dr jawa pertama masuk sini dengn potongan 3 BULAN gaji
xde hp xde cuti kepada mjikan yang betul2 berminat shj
call/whtsapp 0189630249 ty.  
7. Tiger 6 - Wed 1/Oct/2014, 11:49am
tumpang iklan...

maid baru sampai malaysia harga boleh nego jaminan diberi...atau pn berminat dgn maid kosong...boleh hubungi sy 0136121230  
8. Sw Bina - Thu 23/Oct/2014, 6:27pm
Agen ni penipu.. jangan berurusan dengan agen ini. minta deposit lepas tu hangus. Org indon bersubahat dengan org tempatan. Macam lahanat sial. Makan duit haram. Mati dijilat api neraka!  
9. Jet 5 - Mon 24/Nov/2014, 7:17am
sw bina.. maksud awak agen rabiatul hidayah ni ke.. memang dia ni dasar betina penipu. orangya gemuk mkn duit haram.umur 20an. tak bertudung kulit sawo matang.. yg pasti MATAnya JULING... sbb juling tengok duit orang  
10. Azuan 56 - Mon 24/Nov/2014, 9:25am
Tumpang iklan

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh dan Salam Sejahtera warga majalah.com

Saya ada seorang PEMBANTU RUMAH khas untuk MAJIKAN MUSLIM sesuai untuk menjaga anak atau menjaga orang tua dan kerja rumah.

Kepada mana-mana MAJIKAN yang berminat ingin mendapatkan PEMBANTU RUMAH dari INDONESIA yang mempunyai pengalaman sebagai pembantu rumah, bolehlah menghubungi saya.

Kos: RM5,500.00 (Tidak termasuk Permit)
Tempoh Jaminan: Tiga (3) bulan

~Segala dokumen perjalanan dan PASSPORT adalah sahih dan betul~

~Surat Perjanjian disediakan oleh pihak kami~

~Tiada DEPOSIT dan pembayaran dilakukan selepas penyerahan PEMBANTU RUMAH dan PASSPORT~

~Saya hanya berurusan terus dengan pihak majikan dan AGEN tidak digalakkan~

##TERTAKLUK PADA SYARAT DAN TERMA##

Perkhidmatan lain yang kami disediakan:

~ Membekal PEMBANTU RUMAH ASING
~ Mengurus Permit Kerja PEMBANTU RUMAH ASING
~ Pembaharuan Permit Kerja PEMBANTU RUMAH ASING
~ Urusan FOMEMA
~ Pembaharuan Passport PEMBANTU RUMAH ASING
~ Penghantaran pulang PEMBANTU RUMAH ASING
~ Khidmat nasihat

Untuk keterangan lanjut sila hubungi saya di talian +601116698477 atau +601116687122 WHATSUPP/CALL (Wan) atau email aam3084@gmail.com untuk perbincangan serta berjumpa dan bersemuka.

Kita hanya merancang dan DIA yang menentukan.
Manusia mempunyai pelbagai perangai dan ragam.
Perkhidmatan yang kami sediakan sangat berisiko disebabkan PERANGAI MANUSIA.
Kami akan berusaha untuk menyesuaikan antara MAJIKAN dan PEMBANTU RUMAH.

Sila like pages Pembantu Rumah Asing
https://www.facebook.com/pages/Pembantu-Rumah-Asing/1458187677774267?fref=nf

atau add Pekerja Asing
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007502745390&fref=nf&pnref=story  
11. Puan Nana 4 - Fri 13/Feb/2015, 2:59pm
Haha..amcam ruby dh kaya ke kau keje menipu mkn duit haram ni? neraka jahanamlah tmpt kau!!!  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..