Sw Bina

Profile
Forum NickSw Bina
CompanySW Bina
WebsiteKontraktor Binaan
URLwww.swbina.com
RegisteredWed 27/Apr/2011, 11:50am
Topics by Sw Bina
1Kontraktor Renovation Rumah Puncak Alam (1) - Mon 29/Mar/2021 10:24am
2Pembekal Blaus Muslimah Moden Termurah (6) - Tue 12/Nov/2019 11:47am
3Site Supervisor Diperlukan - KL/Sel - Thu 13/Aug/2015 7:38am
4Khidmat Lukis Pelan dan Submission Majlis (6) - Tue 13/Jan/2015 7:52am
5Kontraktor Renovation Rumah (4) - Sun 5/Jun/2011 10:27am
6Kontraktor Renovation Rumah (4) - Wed 27/Apr/2011 12:02pm
Comments by Sw Bina
1Pembekal Blaus Muslimah Moden Termurah - Tue 17/Aug/2021 12:06pm
Baju Blaus Muslimah termurah dipasaran. Harga borong serendah Rm19 sehelai. Kain cotton selesa dipakai. Sesuai untuk sesiapa yang ingin berniaga. Stok dan pattern yang banyak. Free size. Berminat sila whatsapp Zul 017-4853445 untuk mendapatkan gambar baju dan keterangan lanjut.
2Khidmat Lukis Pelan dan Submission Majlis - Thu 22/Apr/2021 11:43am
Mencari khidmat pelukis pelan untuk sediakan pelan rumah banglo, projek perumahan, bangunan kedai, renovation dan kelulusan majlis? Sila hubungi/whatsapp Zul: 017-4853445 untuk keterangan lanjut. Fee yang dikenakan amat berpatutan. Servis seluruh Malaysia.
3Kontraktor Renovation Rumah - Mon 29/Mar/2021 10:11am
Perlukan khidmat renovation rumah di kawasan Puncak Alam dan sekitarnya? Boleh hubungi kami SW Bina untuk mendapatkan quotation secara percuma. Kontraktor berpengalaman dalam binaan rumah dan renovation selama 20 tahun. Dijamin hasil kerja berkualiti dan memuaskan dengan harga yang berpatutan. Berminat sila call/whatsapp Anas 012-4004911
4Khidmat Lukis Pelan dan Submission Majlis - Wed 24/Mar/2021 9:47am
Pihak kami menyediakan khidmat melukis pelan arkitek, jurutera sivil dan struktur, mekanikal & elektrikal untuk dikemukakan kepada pihak Majlis dan untuk pembinaan. Semua pelan akan ditandatangani oleh Ar. dan Ir. yang akan bertanggungjawab ke atas pelan-pelan tersebut. Khidmat pengawasan kerja-kerja di tapak juga disediakan. Fee yang dikenakan amat berpatutan. Servis seluruh Malaysia. Berminat sila hubungi/whatsapp Zul 017-4853445
5Pembekal Blaus Muslimah Moden Termurah - Wed 24/Mar/2021 9:28am
Baju Blaus Muslimah termurah di pasaran.. Harga borong serendah RM19 sehelai. Kain cotton selesa dipakai. Sempena Aidilfitri yang bakal tiba, lagi banyak borong lagi murah. Sesuai untuk berniaga. Stok dan pattern yang banyak. Berminat sila call/whatsapp Zul 017-4853445 untuk keterangan lanjut.
6Pembekal Blaus Muslimah Moden Termurah - Thu 21/Jan/2021 11:29am
Blaus Muslimah murah. Harga borong serendah RM19 sehelai.. Kain cotton selesa dipakai. Borong banyak lagi murah!! Sila call/whatsapp Zul 017-4853445 untuk dapatkan gambar-gambar baju dan keterangan lanjut.
7Khidmat Lukis Pelan dan Submission Majlis - Thu 21/Jan/2021 11:21am
Mencari khidmat pelukis pelan untuk sediakan pelan rumah banglo, projek perumahan, bangunan kedai, renovation dan kelulusan majlis? Sila hubungi/whatsapp Zul C&S: 017-4853445 untuk keterangan lanjut. Harga amat berpatutan. Servis seluruh Malaysia.
8Khidmat Lukis Pelan dan Submission Majlis - Mon 13/Jan/2020 10:23am
Pihak kami menyediakan khidmat melukis pelan arkitek, jurutera sivil dan struktur untuk dikemukakan kepada pihak Majlis Perbandaran untuk kelulusan. Harga amat berpatutan... Berminat sila hubungi/whatsapp Zul 017-4853445
9Pembekal Blaus Muslimah Moden Termurah - Mon 13/Jan/2020 10:19am
Blaus Muslimah murah. Harga masih RM25 sahaja. Kain cotton. Selesa dipakai. Borong banyak lagi murah!! Sila call/whatsapp Zul 017-4853445
10Saya Mempunyai Ir. Pepc Mencari Funder atau Kontraktor yang Ingin Buat G7 atau Perunding Kejuruteraan/Konsultan Menggunakan Nama Saya - Wed 4/Dec/2019 4:46pm
Jika perlukan designer dan pelukis pelan untuk kerja2 civil dan structure boleh hubungi/whatsapp Zul 017-4853445
11Pembekal Blaus Muslimah Moden Termurah - Wed 4/Dec/2019 12:46pm
Blaus Muslimah murah. Promosi musim cuti sekolah sehelai RM25 sahaja. Kualiti terjamin. Borong banyak lagi murah!! Sila hubungi/whatsapp Zul 017-4853445
12Pembekal Blaus Muslimah Moden Termurah - Mon 25/Nov/2019 11:59am
Ingin dapatkan Blaus Muslimah rekabentuk moden untuk diborong dengan harga yang murah. Sila hubungi/whatsapp Zul 017-4853445
13Kontraktor Renovation Rumah - Tue 12/Nov/2019 12:37pm
Kontraktor SW BINA pakar dalam bidang membina rumah banglo dan renovation rumah selama 20 tahun di KL/Selangor. Berdaftar dengan SSM dan CIDB Selangor. Berminat sila call/Whatsapp Anas 012-4004911
14Kontraktor Renovation Rumah - Tue 12/Nov/2019 12:04pm
Kontraktor bina rumah dan renovation rumah area KL/Selangor. SW BINA bertempat di Puncak Alam dan berdaftar dengan SSM dan CIDB berpengalaman dalam bidang pembinaan selama 20 tahun. Berminat sila hubungi Anas 012-4004911
15Khidmat Lukis Pelan dan Submission Majlis - Mon 11/Nov/2019 11:15pm
Mencari khidmat pelukis pelan untuk rumah idaman anda dan urusan dengan majlis untuk kelulusan? Sila hubungi/whatsapp Zul C&S: 017-4853445 untuk keterangan lanjut.
16Pendaftaran Lesen CIDB G2 - G7 - Fri 27/Jul/2018 4:27pm
Lesen CIDB G3 untuk dijual. Area Kuala Selangor. Valid hingga tahun 2020. Berminat sila whatsapp ke 017-4853445 Zul
17Lesen CIDB G3, G4, G5, G6 dan G7 utk Disewa / Kerjasama - Fri 27/Jul/2018 4:19pm
Lesen G3 untuk dijual. Kepala B04, CE21 dan M15. Area Kuala Selangor. Ada SPKK. Lesen valid hingga 2020. Berminat sila whatsapp ke 017-4853445 (Zul, Owner lesen)
18Mencari Freelancer utk Kerja2 Lukis Plan/Autocad - Puchong - Tue 30/Jan/2018 4:07pm
Kalau perlukan khidmat C&S engineer untuk buat design calculation dan pelan sivil & struktur boleh hubungi saya Whatsapp 017-4853445. Lokasi seluruh Malaysia
19Pelukis Pelan Bangunan - Tue 30/Jan/2018 3:59pm
Jika perlukan khidmat C&S engineer untuk sediakan calculation dan drawing boleh hubungi saya atau Whatsapp Zul 017-4853445. Harga amat berpatutan..
20Jawatan Kosong Jurutera Awam, Pelukis Pelan dan Kerani - Shah Alam - Tue 30/Jan/2018 3:37pm
Jika perlukan khidmat freelance untuk buat design calculation dan drawings boleh whatapp sy Zul 017-4853445. Kos berpatutan.
21Mencari Kilang/Supplier Air Mineral dan Air Minuman - Sun 27/Nov/2016 6:54am
Pihak kami merupakan supplier air mineral di Kedah dan boleh membuat botol dan label mengikut kehendak tuan. Sila hubungi saya 017-4853445 atau email pertanyaan ke sinergicipta12@gmail.com
22Diperlukan Segera Freelance Project Manager/Qs/Engineer - Sun 28/Jun/2015 4:13pm
Projek dimana? Saya berminat. email ke azizul99@yahoo.com
23Berhati-Hati Dengan Sindiket Pembantu Rumah Asing - Thu 12/Feb/2015 7:22pm
Bol Hassan. Email kepada saya biodata maid sarawak tu. Email azizul99@yahoo.com
24Khidmat Lukis Pelan dan Submission Majlis - Sat 31/Jan/2015 2:07pm
Siapa memerlukan khidmat pelukis pelan untuk projek sekitar KL/Selangor boleh hunbungi kami.. Harga berpatutan.
25Mencari Sebutharga Kontraktor Pasang Tile - Fri 2/Jan/2015 4:05pm
Salam TT, sy dah email quotation.
26Boleh Sesiapa Cadangkan Agent yang Boleh Dipercaya - Wed 5/Nov/2014 9:09am
Nasihat kepada majikan. Jangan bayar apa2 deposit sebelum dapat maid. Risiko agen lesap lepas dapat deposit amat tinggi. Bayar hanya apabila maid ada depan mata sahaja. Ambil salinan ic dan buat agreement dengan agen tersebut.
27Pembantu Rumah Indonesia Murah! - Thu 23/Oct/2014 6:27pm
Agen ni penipu.. jangan berurusan dengan agen ini. minta deposit lepas tu hangus. Org indon bersubahat dengan org tempatan. Macam lahanat sial. Makan duit haram. Mati dijilat api neraka!
28Perlukan Pembantu Rumah Tanpa Agen Segera - Tue 30/Sep/2014 4:45pm
Saya perlukan pembantu rumah dengan segera untuk menguruskan anak kecil 2 orang di Kedah. Majikan muslim rumah 2 tingkat. Siapa yg berminat boleh call/sms 017-4853445
29Pekerja Bangladesh Mencari Majikan - Tue 10/Jun/2014 10:38am
Salam TT, sbg permulaan, perlukan 2 pekerja bangladesh utk pembinaan di Selangor. Berapa kos..
30Mencari Kontraktor Membuat Hanger di Pelabuhan - Mon 4/Feb/2013 5:02pm
sila email detail ke swbina10@gmail.com tq
31Kerja-Kerja Elektrikal Dan Sivil - Mon 5/Nov/2012 10:44am
Bagi email address nanti sy email company profile
32Renovate Rumah (Kota Damansara) - Mencari Kontraktor - Sun 23/Sep/2012 3:31pm
sila email alamat ke swbina10@gmail.com untuk kami tengok rumah dan berikan quotation yg berpatutan
33Kontraktor Turap Jalan dan Kerja-Kerja Pembersihan. - Mon 13/Aug/2012 3:42pm
Perlukan pekerja 20 orang untuk kerja penyelengaraan di kuala lumpur. Tempoh dari sept 2012 hingga mei 2013. Berminat sila email ke swbina10@gmail.com dan nyatakan harga upah per bulan.
34Engineering & Building Contractor - Mon 13/Aug/2012 3:39pm
Sy ada kerja penyelengaraan di kuala lumpur dan memerlukan kontraktor yg dapat bekalkan pekerja 20 orang. Tempoh kerja dari sept 2012 hingga mei 2012. Sila email ke swbina10@gmail.com dengan menyatakan harga upah per bulan.
35Pekerja Asing (Permit/Calling Visa) - Mon 13/Aug/2012 3:34pm
Perlukan pekerja binaan dalam 20 orang secara pinjaman atau kontrak dari bulan september 2012 hingga mei 2013. Kerja di kawasan kuala lumpur. Sesiapa yang dapat bekalkan pekerja ini sila email ke swbina10@gmail.com dengan menyatakan harga yang diminta per bulan.
36Memerlukan Perkidmatan Pembersihan Tapak Projek (Subang Hanger) - Thu 2/Aug/2012 4:37pm
Kami berminat dengan kerja pembersihan tersebut. Sila emailkan detail ke swbina10@gmail.com utk dapatkan quotation. Tq
37Usahawan Kiosk Ice Blended Stevia Tree Diperlukan! Anggaran Minimum Pendapatan Sebulan RM10,000! - Thu 2/Aug/2012 4:01pm
Berminat.. nak bukak kat Alor Setar. email detail ke azizul99@yahoo.com
38Projek SPNB Perumahan Kos Rendah untuk Total Sub/Subcontraktor - Selangor/Seremban - Mon 30/Jul/2012 2:40pm
Sila email BQ ke swbina10@gnail.com Harga kami amat berpatutan.
39Mencari Pengedar Beras Untuk Setiap Negeri Di Malaysia - Mon 30/Jul/2012 2:25pm
sy berminat utk jadi pengedar di Alor Setar. camana nak jadi pengedar? emailkan ke azizul99@yahoo.com
40Mencari Kontraktor Untuk Extension Rumah - Kuala Perlis - Thu 28/Jun/2012 4:43pm
Kami berminat untuk berikan quotation. Sila email pelan yang diluluskan ke swbina10@gmail.com Sil layari swbina.blogspot.com
41Mencari Tukang Mahir Bina Banglo 2 Tingkat di Bangi - Thu 28/Jun/2012 4:40pm
Salam, kami dari syarikat kontraktor yang berdaftar ingin memberi quotation membina banglo utk rumah encik. Sila email kepada kami pelan arkitek dan pelan jurutera ke swbina10@gmail.com untuk kami berikan quotation. Jika belum ada pelan lagi pihak kami boleh uruskan. Sila layari blog kami swbina.blogspot.com
42Polish Lantai - Thu 28/Jun/2012 4:36pm
Saya ada buat servis polish lantai. Sila email keluasan lantai dan jenis lantai yang nak polish ke swbina10@gmail.com Berikan alamatnya juga. Nanti sy akan berikan quotation. Thanks
43Renovation Rumah Berkembar 2 Tingkat - Thu 28/Jun/2012 4:02pm
Kami berminat untuk berikan quotation secara percuma. Kami tiada masalah untuk buat kerja renovation loan kerajaan. Sila hubungi azizul 012-2256727 untuk keterangan lanjut. Sila layari swbina.blogspot.com
44Khidmat Rundingan Arkitek dan Perunding Profesional - Tue 1/May/2012 12:05pm
Boleh tahu lokasi servis dimana? Sy ada buat servis rc design dan juga renovation rumah.
45Anda Ada Tanah? Jom Kita JV! Kedah Utara - Tue 1/May/2012 12:02pm
Saya ada tanah lot banglo 8200sqft jalan ganding berdekatan KSAH alor setar. Tanah ni nak jual tapi belum ada buyer lagi. Kalau encik ada idea camana nak create income leh email sy azizul99@yahoo.com utk dapatkan maklumat lanjut.
46Mencari Supplier (Pembekal) Kepada Pelbagai Perkhidmatan - Tue 14/Feb/2012 3:57pm
Saya boleh bekalkan air mineral botol besar dispenser, botol 5 liter, botol 1.5 liter, botol 500ml. Boleh print label tuan sendiri. Sumber air dan kilang di Sik, Kedah. Harga termurah di pasaran. Penghantaran boleh diuruskan. Sila email ke azizul99@yahoo.com atau call 012-2256727 utk pertanyaan. Thanks
47Superbike Murah Dari Thailand - Mon 13/Feb/2012 4:21pm
Lokasi TT di mana? Sy berminat nak beli moto superbike yg murah. Minta email gambar moto2 dan harganya ke azizul99@yahoo.com
48Tawaran Projek Balak di Perak. - Mon 13/Feb/2012 3:38pm
Sila email pelan kawasan dan permit kelulusan utk potong balak ke azizul99@yahoo.com
49Tawaran Kerja Pembalakan di Gua Musang - Mon 13/Feb/2012 3:35pm
sy berminat nak potong balak nie. Kawasan tu dah dpt permit ke belum utk dipotong? emailkan pelan kawasan tanah dan document sokongan ke azizul99@yahoo.com
504 Unit Rumah utk Dijual di Damansara Damai, Selayang, Damansara Utama, Gombak - Mon 13/Feb/2012 3:10pm
Nak tgk gambar apartment damansara damai tu. Sila email ke azizul99@yahoo.com