Pembantu Rumah Berpengalaman Menjaga Orang Tua Sakit Mencari Majikan
Maid 43 - Thu 7/Mar/2019 9:25am [Last Comment]
Salam ada 1 pembantu rumah muslim ready mencari majikan untuk menjaga orang tua sakit.

Berpengalaman lebih 10 tahun menjaga orang sakit. Kos amat berpatutan. Maid yang amanah dan rajin. Majikan yang berminat boleh hubungi 010-2556379.

UNTUK PENGAMBILAN SEGERA SAHAJA.

Niche: Pembantu Rumah Asing
     
  1. Nazmin 10 - Fri 8/Mar/2019, 3:34pm
    Ada 2 maid sedang mencari majikan dengan kadar segera. Umur sekitar 20-30an. Boleh mengemas rumah, memasak, menjaga anak. jika anda serius sila wasap sha @ 016-4191950 untuk details.  
  2. Amajeida - Wed 13/Mar/2019, 9:01am
    Hi Kalau saya nak iv pekerja encik boleh ke? sebab sekarang ni kami sedang mencari pekerja asing dari indonesia untuk ditemu bual. Kalau encik setuju maybe kita boleh set up appointment dan berbincang lebih lanjut mengenai perkara ini?  
  3. Mohamad 365 - Wed 13/Mar/2019, 6:32pm
    assalamualaikum dan sal sejahtera...

    PEMBANTU RUMAH UNTUK MAJIKAN MUSLIM. BARU MASUK KE MALAYSIA.

    Pembantu rumah baru berhijrah ke malaysia tetapi punyai pengalaman sebagai pembantu rumah di indonesia.

    Menjaga baby, kanak2 atau orang tua.

    Maid kosong juga sedia ada.

    ada jaminan dangerenti terbaik.

    p/s: terbuka juga kepada majikan2 yg ada masalah dengan maid dan xtau nk buat mcm mana boleh hubungi kami. kami boleh bantu majikan utk mnyelesaikan.

    whatsapp sahaja en. mohamad 0176577156
    call sahaja 0106608336 en. mohamad  
  4. Zubaidah 8 - Wed 13/Mar/2019, 7:14pm
    Hai tumpang iklan

    Majikan yang memerlukan pembantu rumah dari Sulawesi dan Jawa boleh wassaap kami ditalian 0126356732

    system calling visa
    ada 7 calon yang telah diinterview

    terima kasih  
  5. Group Portal Iklan - Thu 14/Mar/2019, 6:01pm
    Assalamualaikum

    PEMBANTU RUMAH BERAGAMA ISLAM KOS RENDAH TERSEDIA UNTUK DIAMBIL MAJIKAN SEGERA TELAH BERADA DI MALAYSIA.

    Muslim,menutup aurat.
    Ada pasport,ada jaminan.
    Tidak ada cuti.
    Mahir menjaga baby,mengurus anak anak.
    Menjaga ibu uzur.
    Melakukan kerja kerja harian pembantu,masak,basuh,mengemas,

    Caj ambilan RM5500
    Potongan gaji 1bulan.
    Gaji Rm1000
    Jaminan 2bulan dari ejen.
    Boleh terus ambil pembantu segera.
    Selagi masih ada kerana jarang ada kos rendah begini.

    Sila whatsapp tel: 01151531267  
  6. Nazmin 10 - Fri 15/Mar/2019, 4:38pm
    Salam....Ada 2 majikan tersedia mencari majikan muslim utk kerja menjaga org tua/kemas rumah shj. Maid fresh baru masuk dan berumur sekiatar 40an. Yg serius sj sila wasap sha @ 016-4191950.  
  7. Sarisari - Sat 16/Mar/2019, 9:45pm
    Salam.
    Pembantu rumah baru smpai umur 39
    Blh jga anak kecil , ngemas rumah atau org tua

    RM7800 Potongan gaji 3 bln
    Tiada cuti tiada hp
    Boleh interview thru video call dan urusan di rumah agen

    Call / Whtsapp 0143221435  
  8. Pn Min 2 - Sun 17/Mar/2019, 7:16pm
    Salam...
    Pembantu Rumah Available
    Utk diambil majikan
    Kos rm6400
    Hubungi 0175235277 utk gambar dan biodata  
  9. Group Portal Iklan - Mon 18/Mar/2019, 10:32am
    Assalamualaikum warga majalah.

    PENGAMBILAN SEGERA HARI INI, PEMBANTU BARU SAMPAI MALAYSIA.

    Memerlukan pembantu rumah beragama islam kos berpatutan.

    Pembantu rumah berumur 35tahun baru sampai sedia untuk diambil majikan hari ini.
    Ada pasport,Ada visa.
    LAYAK MOHON PERMIT KERJA SMO ONLINE.
    Manual pendaftaran LENGKAP Permit Kerja SMO online akan diberikan selepas pengambilan.
    Menutup aurat,solat.
    Jenis lembut & cergas melakukan kerja.

    Mahir mengasuh bayi.
    Mengurus anak anak.
    Menjaga baby,
    Menjaga ibu uzur.

    Ada jaminan,ada kontrak kerja,
    Tiada cuti.
    Ambilan di rumah ejen.
    Kepada para majikan yang berminat boleh terus datang ambil pembantu.
    Tidak perlu tunggu.
    Bayaran semasa ambilan pembantu.
    Ada aggrement anbilan disediakan.

    Sila tel-whatsapp: 01151531267  
  10. Pembantu Rumah Indonesia 114 - Mon 18/Mar/2019, 11:37am
    PEMBANTU RUMAH TANGGA (PRT)
    MAID FRESH & MAID KOSONG

    Saya mempunyai 1 maid fresh yag boleh bekerja dengan majikan muslim sahaja sesuai untuk teman orang tua, atau menjaga anak2 majikan yang dh besar.Biodata lengkap maid akan diberikan seperti di bawah :-

    Ely Agustinawati
    Umur 34 tahun
    Status janda anak 3
    Asal kisaran , indonesia
    Pertama kali masuk malaysia , maid sesuai untuk menjaga orang tua , mengemas rumah , mengelap dan lain-lain lagi.Harga RM 6500 tolak 3 bulan gaji.Gaji RM 700 sebulan .Hanya untuk maid ini sahaja kerana maid nie boleh bekerja tetapi agak perlahan tidak sesuai untuk menjaga baby.
    Maid available sekarang dan boleh bekerja bila-bila masa sahaja,siap di tranning.
    Video serta gambar maid boleh whatsupp kak sue.

    Maid kosong

    Nama afna
    berusia 43 tahun
    status janda anak 4
    asal binjai , jawa indonesia
    ada pengalaman bekerja menjaga orang tua, menjaga anak-anak, memasak , dan lain-lain.
    maid ini memang rajin dan pembersih.maid availabe sekarang dan boleh bekerja bila-bila masa sahaja.
    Bayaran RM 3500

    PERKHIDMATAN LAIN:-
    -Renew permit kerja sektor perkhidmatan seperti peladang, cleanning, maid,bangunan dan lain-lain.
    -Permit kerja maid
    -Kauseling
    -Penghantaran balik maid tanpa blacklist dan majikan tidak perlu hadir.Maid boleh masuk malaysia semula
    -Maid yang ingin masuk malaysia semula
    Kontrak :-

    Bagi Maid Fresh
    -2 TAHUN
    -POTONGAN GAJI 3 BULAN
    -TIADA CUTI
    -TIADA HP
    -PEKERJA UNTUK MAID,CLEANNER,PELADANG,KOSMETIK,SALON
    DAN LAIN-LAIN.......  
  11. Group Portal Iklan - Tue 19/Mar/2019, 9:14am
    Assalamualaikum warga majalah.

    LEGAL MAID MUSLIM

    Pembantu rumah muslim tersedia untuk diambil majikan hari ini.
    ADA PASPORT,ADA VISA.
    Layak memohon permit kerja.
    Cergas melakukan kerja kerja rumah
    Masak,cuci,kemas,basuh.
    Mahir menjaga bayi.
    Mengurus anak anak.
    Menjaga ibu uzur.

    Caj pengambilan Rm7500
    3bulan gaji dipotong(tiada gaji 3bulan)
    Gaji rm1000
    Jaminan 3bulan
    Kontrak kerja.
    Aggrement ambilan disediakan.

    Kepada para majikan yang berminat boleh terus datang ambil pembantu hari ini.

    Tel/whatsapp: 01151531267  
  12. Zaid 102 - Tue 19/Mar/2019, 2:33pm
    Assalammualaikum
    Saya ada maid umur 39 tahun yang dah ada permit kerja utk pembantu rumah..maid boleh kerja dengan majikan non muslim dan sesuai utk jaga anak2 serta buat kerja rumah.. berminat boleh call  
  13. Mohamad 365 - Mon 25/Mar/2019, 3:58pm
    Pembantu rumah baru sampai dan yang sudah berada disini ...

    Kos amat murah dan boleh dirunding Pengambilan segera sahaja Pembantu muslimah tudung Solat Ada pengalaman kerja di Indonesia Berkemampuan bekerja Sehat dan cergas Pengalaman Menjaga bayi dan kanak2 Menjaga warga emas Menjaga orang terlantar

    Sekiranya tidak.dapat datang ejen boleh hantar ketempat majikan

    Terdapat juga maid kosong yang ada pengalaman kerja dengan harga yang murah

    Majikan yang amat memerlukan dengan kadar yang segera

    boleh menghubungi 0106608336 juga boleh whatsapp di no 0176577156 en.mohamad  
  14. Group Portal Iklan - Wed 3/Apr/2019, 11:27am
    Assalamualaikum warga majalah.

    PEMBANTU RUMAH ISLAM TELAH BERADA DI MALAYSIA,SEDIA UNTUK DIAMBIL MAJIKAN HARI INI SEGERA.

    Ada pasport,muslim menutup aurat.
    Boleh menjaga bayi & anak anak.
    Boleh menjaga ibu.
    Boleh menguruskan ibu sakit lumpuh,menguruskan lampin ibu.
    Melakukan kerja kerja pembantu rumah,mrngemas,mencuci,membersih.

    Caj pengambilan Dari RM5000
    Gaji RM1000
    Ada jaminan dari ejen.
    Temuduga & ambilan di rumah ejen.

    Kepada para majikan yang berminat dan memerlukan pembantu segera boleh terus datang ambil pembantu.

    Whatsapp/tel:01151531267  
  15. Mohamad 365 - Fri 5/Apr/2019, 1:33pm
    tumpang iklan

    Kepada para majikan yang memerlukan pembantu rumah segera sahaja. pembantu rumah muslim telah berada di Malaysia dan boleh untuk datang interview serta pengambilan segera.

    Pembantu fresh atau kosong,

    Muslim bertudung dan menjaga solat.

    PEMBANTU RUMAH BERPENGALAMAN,

    Pembantu mahir melakukan kerja kerja pembantu rumah, Memasak, Mencuci, Mengemas, Membasuh, Mahir menjaga baby dan anak anak,
    Boleh juga menemankan ibu.

    Jaminan 3bulan untuk maid fresh. Kontrak kerja minimum (2) tahun.

    whatsapp lebih mudah untuk gambar dan biodata pembantu en.mohamad 0176577156 @ call 0106608336.  
  16. Tm Agen - Mon 15/Apr/2019, 6:20pm
    Hi sy perlu kanmaid non muslim untuk jaga org tua boleh ws sy 01124585784  
  17. Redza 2019 - Sun 26/May/2019, 7:41am
    Sila berhati2 MaidJun ni scam ni. Maid ran away, agent not contactable  
  18. Redza 2019 - Sun 26/May/2019, 8:20am
    Sila berhati2 Maid43 (Nombor Telefon: 010-2556379 (Fatimah)) ni scam pembantu rumah. Maid ran away, agent not contactable  
  19. Pennzoil 2 - Fri 2/Aug/2019, 7:57am
    Assalamualaikum....

    Maid fresh masuk hari ni. Details maid seperti berikut:-
    1)Firna
    23thn
    Bujang
    Sumatera Barat
    Suku: Padang
    Islam
    Skop kerja: jaga anak/ kemas rumah/ masak dll
    Majikan muslim shj

    2) Kanti
    43thn
    Janda,anak 2
    Beringin
    Jawa, Medan
    Islam
    Skop kerja: jaga orang tua/ kemas rmh, masak dll
    Majikan muslim shj

    3) Susi lawati
    Umur 45
    Kahwin, anak 4
    Jawa, medan
    Islam
    Skop kerja: tidak memilih kerja
    Majikan muslim shj

    Pada majikan yang serious nak mencari fulltime maid sila wasap saya @ 0164191950 untuk pertanyaan lanjut.  
  20. Mohamad 365 - Fri 2/Aug/2019, 10:29am
    Assalam..

    Pembantu rumah tersedia untuk majikan yang memerlukan pengambilan segera

    Ada yang kosong dan

    Ada yang sudah berpengalaman berkerja

    Semua muslim dan menjaga solat
    Mahir membuat semue kerja rumah
    Mengurus bayi
    Mengurus pakaian
    Menjaga orang tua
    Dan mengikut perintah majikan

    Ada jaminam dari ejen

    Majikan boleh mesej dan WhatsApp untuk gambar pembantu dan biodata serta kos boleh di runding amat berpatutan dengan kami

    No tel untuk mesej dan WhatsApp 0176577156  
  21. Nizman Mohd - Sat 3/Aug/2019, 9:28am
    Pembntu Indon dari Jawa.
    Fresh. Bole jga baby dan org tua. Pembntu dah tk sabar nk kerja. Mencari majikan yg betul2 memerlukam pmbntu. Sila wats app - www.wasap.my/601123112869  
  22. Mohd Esa Bin Ab Aziz - Sun 4/Aug/2019, 12:08am
    Salam majikan
    Maid fresh baru masuk.
    Nak kerja segera.
    Berminat.
    Call atau wassap
    01118679677  
  23. Group Portal Iklan - Tue 6/Aug/2019, 9:15am
    Assalamualaikum warga majalah.

    *BOLEH DATANG AMBIL PEMBANTU HARI INI*

    PEMBANTU RUMAH BERAGAMA ISLAM BARU SAMPAI MALAYSIA KOS RENDAH BERPATUTAN.

    Ada Pasport,Ada Visa.
    Ada jaminan,
    Tidak ada cuti.
    Tidak ada bayaran booking,Bayaran Penuh semasa ambil pembantu COD.

    Muslim maid semua menutup aurat,solat.

    Mahir menjaga bayi.
    Boleh menguruskan anak anak.
    Boleh menemankan ibu uzur.
    Mahir melakukan tugas pembantu seperti mengemas,cuci,masak.

    Kepada para majikan yang berminat boleh terus datang temuduga dan ambilan pembantu segera hari ini.

    Sila hubungi tel/whatsapp: 01151531267  
Page 1   (Total 23 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)