Zaid 102

Profile
NameZaid
Forum NickZaid 102
RegisteredWed 23/May/2018, 1:31pm
Topics by Zaid
Comments by Zaid
1Pembantu Rumah Dikehendaki Segera - Kelana Jaya - Sun 21/Apr/2019 5:03am
Assalamualaikum sy ada maid kosong atau maid yang baru masuk malaysia. Maid boleh bekerja dengan majikan melayu atau majikan cina Maid ada pengalaman kerja di indonesia. Rajin, amanah dan tekun. Boleh menjaga baby, kanak2 dan org tua. Solat dan menutup aurat. Pengambilan segera. Boleh whatsapp untuk detail maid 0172076862
2Memerlukan Pembantu Rumah - Thu 4/Apr/2019 3:31am
Assalamualaikum semua.. Saya ada maid kosong dari jawa barat.. Umur maid 29 tahun jika berminat whatsapp 017-2076862
3Pembantu Rumah Berpengalaman untuk Jaga Budak atau Orang Tua Kos Berpatutan - Tue 19/Mar/2019 2:33pm
Assalammualaikum Saya ada maid umur 39 tahun yang dah ada permit kerja utk pembantu rumah..maid boleh kerja dengan majikan non muslim dan sesuai utk jaga anak2 serta buat kerja rumah.. berminat boleh call
4Pekerja Pembantu Rumah Menjaga Orang Tua Berpengalaman Diperlukan (KL), Gaji RM2000 - Sun 10/Mar/2019 10:42am
Assalammualaikumdan salam sejahtera.. Di sini saya mempunyai maid fresh serta beberapa orang maid kosong yg berusia di bawah 40an boleh bekerja dengan majikan muslim sahaja.. Maid boleh bekerja bila-bila masa sahaja.Maid boleh menguruskan rumah,memasak,mengemas,menjaga anak dan lain-lain. Maid available sekarang. -Jaminan 3 bulan ( utk maid fresh ) -Jaminan 2 bulan ( utk maid kosong) - potongan gaji 2 bulan atau 3 bulan.(maid fresh) - Tiada potongan gaji bagi maid kosong - tiada cuti - maid fresh pertama kali masuk malaysia Berpengalaman dan tiada pengalaman - Saya juga ada menguruskan pekerja indonesia yang nak balik ke kampung tetapi visa mati dah lama.. Pekerja akan di hantar balik melalui klia2.. Jika berminat boleh whatsapp sy di talian 017-2076862 017-2076862
5Pembantu Rumah untuk Diwawancara Segera (Survey) - Sun 10/Mar/2019 10:37am
Assalammualaikum Saya ada beberapa org pembantu rumah kosong berumur 30an dan 40an..pembantu rumah ni sesuai utk kerja2 mengemas rumah serta menjaga anak2 jika ada yang berminat boleh call atau whatsaap ke no di bawah ini utk maklumat lanjut 017-2076862 017-2076862
6Kami Menawarkan Perkhidmatan Membuat Permit Bagi Warga Asing. (PATI) - Mon 4/Mar/2019 2:09am
Assalammualaikum dan salam sejahtera Saya menyediakan perkhidmatan penghantaran pulang pekerja warga Indonesia samada lelaki atau perempuan melalui penerbangan. Tiada permit, atau sudah lama overstay tetap boleh pulang melalui penerbangan. Asalkan mempunyai passport. Sila whatsaap ke no tel di bawah ini utk maklumat lanjut 017-2076862 017-2076862
7Pembantu Rumah Indonesia Kos RM3300-7800 - Mon 4/Mar/2019 2:02am
Assalammualaikumdan salam sejahtera.. Di sini saya mempunyai 2 maid fresh yg berusia di bawah 40 an boleh bekerja dengan majikan muslim sahaja.. Maid pertama kali masuk malaysia boleh bekerja bila-bila masa sahaja.Maid boleh menguruskan rumah,memasak,mengemas,menjaga anak dan lain-lain. Maid available sekarang. -Jaminan 3 bulan - potongan gaji 2 bulan atau 3 bulan. - hp majikan pegang bukan maid - tiada cuti - aggrement disediakan - maid fresh pertama kali masuk malaysia Berpengalaman dan tiada pengalaman - kontrak kerja utk 2 tahun - jaminan daripada pembekal selama 3 bulan - Saya juga ada menguruskan pekerja indonesia yang nak balik ke kampung tetapi visa mati dah lama.. Pekerja akan di hantar balik melalui klia2.. Jika berminat boleh whatsapp sy di talian 017-2076862 017-2076862
8Maid Diperlukan - Klang - Mon 4/Mar/2019 1:47am
Assalammualaikum semua... saya ada 1 org maid yang baru masuk dan 1 org maid baru tapi visa dia akan tamat tempoh lagi 4 hari serta 2 org maid kosong .. maid sesuai utk kerja jaga anak serta buat kerja2 rumah.. bagi yang berminat boleh whatsaap sy di talian 017-2076862 017-2076862
9Agen untuk Kerja-Kerja Imigresen - Mon 4/Mar/2019 1:40am
Assalammualaikum dan salam sejahtera. Saya ada pembantu rumah yang baru masuk untuk majikan melayu ..umur maid bawah 40 tahun.. maid sesuai utk jaga anak2 serta buat kerja2 rumah.. Saya juga ada maid kosong utk majikan CINA jika berminat boleh whatsaap ke no di bawah ini untuk melihat biodata maid2 tersebut.. 017-2076862 017-2076862
10Pembantu Rumah Diperlukan Tampa Agent - Tue 26/Feb/2019 3:52am
Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Saya ada membekalkan pembantu rumah warga asing khusus buat majikan yang memerlukan pembantu rumah utk menjaga anak2 atau pun menjaga serta menemani orang tua.. Jika ada yang berminat boleh call/whatsaap ke no telefon di bawah ini Sy juga ada menguruskan warga asing yang ingin balik ke Indonesia tanpa di senarai hitam sila tel atau whatsapp ke talian berikut 017-2076862 017-2076862
11Pembantu Rumah Diperlukan Segera - Sungai Buloh - Sat 23/Feb/2019 6:26pm
Maid available utk majikan muslim dan non muslim.. Berminat boleh call atau whatsapp 017-2076862
12Pembantu Rumah Indonesia Sedia Ada - Fri 8/Feb/2019 1:38am
Maid kristian (kosong) available skrg.. Umur maid 24 tahun dan boleh bekerja dgn majikan non muslim.. Maid boleh jaga anak berumur setahun ke atas.. Maid ni masih bujang dan ada pengalaman bekerja sebagai pembantu rumah.. Berminat sila whatsapp 017-2076862 017-2076862
13Ada Pembantu Rumah Kos Berpatutan Boleh Diambil Segera! - Wed 30/Jan/2019 3:15am
Assalamualaikum Saya ada pembantu rumah rumah fresh dari jawa berumur 49 tahun.. Pembantu rumah ni baru pertama kali masuk ke malaysia... Saya juga ada 3 pembantu rumah kosong utk jaga anak atau utk jaga org tua.. Umur maid 26 , 48 dan 55 tahun... Maid ni dah ada pengalaman kerja di malaysia.. Jika ada majikan yang berminat boleh call atau whatsapp sy 017-2076862 017-2076862
14Pembantu Rumah Tempatan Diperlukan - Ampang - Mon 28/Jan/2019 1:43pm
Assalamualaikum.. Pembantu rumah Indonesia fresh baru masuk... Umur prt 46 tahun asal dari medan.. Maid boleh jaga anak atau temankan org tua.. Kami juga ada pembantu rumah kosong dari jawa jika ada yg berminat boleh whatsapp sy 017-2076862 017-2076862
15Ingin Kan Pembantu Rumah Harini dan Segera? Sila Call atau Whatsapp Skg. - Fri 25/Jan/2019 2:10pm
Assalamualaikum dan salam sejahtera Maid kristian jawa fresh baru masuk 2 hari berpasport serta visa umur maid 48 tahun. Maid sesuai utk majikan cina sahaja.. jaminan dari agen maid Potong gaji 3 bulan Warranty 3 bulan dan kontrak maid 2 tahun.. Berminat boleh whatsapp ke no telefon di bawah ini Kami juga ada maid kosong yang sesuai utk jaga anak serta jaga org tua sila whatsapp utk maklumat lanjut 017-2076862 017-2076862
16Mencari Kerja Sebagai Pembantu Rumah - Thu 24/Jan/2019 12:36pm
Assalamualaikum dan salam sejahtera Maid kristian jawa fresh baru masuk 2 hari berpasport serta visa umur maid 48 tahun. Maid sesuai utk majikan cina sahaja.. jaminan dari agen maid Potong gaji 3 bulan Warranty 3 bulan dan kontrak maid 2 tahun.. Berminat boleh whatsapp ke no telefon di bawah ini Kami juga ada maid kosong yang sesuai utk jaga anak serta jaga org tua sila whatsapp utk maklumat lanjut 017-2076862 017-2076862
17Ingin Kan Pembantu Rumah Harini dan Segera? Sila Call atau Whatsapp Skg. - Tue 22/Jan/2019 9:54pm
Assalamualaikum dan salam sejahtera Maid kristian jawa fresh baru masuk 2 hari berpasport serta visa umur maid 48 tahun. Maid sesuai utk majikan cina sahaja.. jaminan dari agen maid Potong gaji 3 bulan Warranty 3 bulan dan kontrak maid 2 tahun.. Berminat boleh whatsapp ke no telefon di bawah ini Kami juga ada maid kosong yang sesuai utk jaga anak serta jaga org tua sila whatsapp utk maklumat lanjut 017-2076862 017-2076862
18Calon Pembantu Kerja Rumah Wanita Diperlukan. Tawaran Lumayan! (Muslim Shj) - Sun 20/Jan/2019 6:03am
Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Saya ada maid kristian ( kosong) berumur 24 tahun.. Maid sesuai utk majikan cina dan india.. Maid ni boleh jaga anak yang berumur setahun ke atas jika ada yg berminat boleh call atau whatsapp sy di talian yg di bawah ini Saya ada juga maid fresh berpasport khas utk majikam muslim shj jika ada yg berminat boleh hubungi saya 017-2076862 017-2076862
19Menyediakan Pembantu Rumah/Maid - Wed 16/Jan/2019 2:06am
Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Saya ada maid kristian ( kosong ) asal dari bima nusa tenggara barat (NTB) berumur 24 tahun maid ni sesuai utk bekerja dengan majikan cina atau india yg ada anak berumur setahun ke atas... Jika ada majikan yg berminat boleh call atau whatsapp saya di no tel di bawah ini... Saya juga ada maid (kosong) utk majikan muslim.. Maid ni asal dari jawa tengah.. Umur maid 28 tahun maid ni sesuai utk kerja jaga anak dan buat kerja2 rumah.. Berminat boleh call atau whatsapp sy 017-2076862 017-2076862
20Pembantu Kos Berpatutan Available untuk Majikan Muslim dan Non Muslim - Mon 14/Jan/2019 12:21am
Assalammualaikum dan salam sejahtera... Saya ada beberapa orang calon maid ( kosong ) khas utk jaga anak dan menjaga orang tua.. Maid asal jawa dan dari sumatera.. Berminat boleh call atau whatsapp ke talian 017-2076862 017-2076862
21Kami Menyediakan Pembantu Rumah Warga Tempatan - Wed 9/Jan/2019 7:01pm
Saya ada maid kosong dari jawa (fresh) utk majikan muslim shj.. Maid sesuai utk jaga baby serta jaga org tua serta buat kerja2 rumah.. Berminat boleh call atau whatsapp ke no 017-2076862 017-2076862
22Maid Dari Jawa dan Sumbaawa - Fri 4/Jan/2019 11:19pm
Assalamualaikum semua warga majalah.com Saya ada beberapa orang calon maid ( kosong) yg sedang mencari majikan.. Maid sesuai utk majikan melayu shj.. Berminat boleh call atau whatsapp ke talian 017-2076862 017-2076862
23Pembantu Rumah Harian Diperlukan - Keramat KL - Fri 4/Jan/2019 11:16pm
Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Saya ada fresh maid umur 25 tahun berasal dari sibolga maid boleh jaga org tua jaga baby serta buat kerja2 rumah... Mencari majikan cina atau melayu yg berminat utk mangajikan pembantu rumah... Jika ada yg berminat boleh call atau whatsapp saya di talian 017-2076862 017-2076862
24Pembantu Rumah Sepenuh Masa Diperlukan - Ampang Jaya - Fri 28/Dec/2018 3:56am
Assalamualaikum warga majalah.com saya ada beberapa orang calon pembantu rumah utk majikan muslim serta non muslim .. Maid berasal dari jawa dan sumatera.. Berminat boleh call atau whatsapp ke talian di bawah ini... 017-2076862 017-2076862 017-2076862
25Maid Baru Masuk Kos Berpatutan Ready - Sat 22/Dec/2018 11:23pm
Assalamualaikum saya ada beberapa maid utk majikan muslim dan majikan non muslim jika ada yang berminat boleh call atau whatsapp 017-2076862 017-2076862
26Maid Fresh Available. - Fri 21/Dec/2018 3:15pm
Assalamualaikum dan salam sejahtera saya ada maid kristian akan masuk ke malaysia esok petang jika ada yang berminat boleh whatsaap atau call sy utk maklumat lanjut... Ada juga maid kosong untuk majikan melayu berminat sila whatsapp atau call sy 017-2076862 017-2076862
27Pembantu Rumah Indonesia Sedia di Ambik Sekarang. Majikan yang Serius dan Urgent Sahaja. - Thu 6/Dec/2018 3:39am
Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua warga majalah.com Saya ada sorang maid kristian yang akan masuk pada hari jumaat ni.. Umur maid 34 tahun dan maid tak memilih kerja.. Jika ada majikan cina atau india yang berminat boleh call atau pun whatsapp sy utk melihat biodata maid. Saya juga ada maid kosong yang sedang mencari kerja dengan majikan muslim yang berminat.. Jika ada yang berminat sila call atau whatsaap saya untuk maklumat lanjut.. Ada juga maid fresh berpasport yang akan masuk pada minggu ini.. Berminat boleh la call saya di no tel di bawah ini... 017-2076862 017-2076862
28Khidmat Pembantu Rumah Part Time - Kawasan Ampang Sahaja - Sun 2/Dec/2018 1:07am
Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua warga majalah.com... Saya ada 1 org maid kristian ada pasport tetapi visa dia mati dan juga ada 2 orang maid kristian kosong ( tanpa pasport) jika ada majikan non muslim yang berminat boleh call atau whatsapp sy di talian 017-2076862 utk maklumat lanjut.. Saya juga ada beberapa orang maid muslim fresh yang akan masuk minggu depan jika ada majikan muslim yang berminat boleh call atau whatsapp sy di 017-2076862
29Pembantu Rumah Indon Diperlukan - Selangor - Wed 21/Nov/2018 3:09am
Assalamualaikum dan salam sejahtera... Anda berminat nak ambil pekerja pembantu rumah dri indonesia dan Filipina ? Kos untuk (maid indonesia) RM 7,000 - RM 9.500 Kos untuk (maid filipina) RM 8,500 - RM 10,500 Permit majikan boleh buat sendiri jika nak pihak kami uruskan pun boleh.. Proses permit sekitar 2 minggu sehingga 3 minggu waktu bekerja... Jaminan 3 bulan ( jika pekerja lari , Maid tak serasi dengan majikan atau maid ada penyakit yang boleh membuat kan dia tak boleh utk bekerja kami akan ganti pekerja lain) Potongan gaji 3 bulan Jaminan 3 bulan Gaji maid: RM 900-1100 ( maid Indonesia) RM 1200 - RM 1500 (maid filipina) Jumlah yang majikan dapat semula selepas potongan gaji maid : RM 2700-RM 3300 (maid Indonesia) Jumlah yang akan majikan dapat balik selepas potongan gaji maid : RM 3600 - RM 4500 (maid filipina) Diutamakan majikan Melayu, Cina, India Skop kerja; kemas rumah, jaga anak, jaga orang tua Saya akan bawa masuk pekerja pembantu rumah dri indonesia dan dari filipina ada passport, dan ada valid visa sebulan Jika hantar terus ke rumah majikan, luar KL selangor, ada caj penghantaran RM 250 - RM 500 Saya juga ada maid kosong dengan kos RM 4000 tiada potongan gaji.. Jaminan maid kosong selama 2 bulan Berminat ? Sila hubungi saya atau pun boleh whatsapp saya 017-2076862....
30Pembantu Rumah Berkelayakan - Wed 10/Oct/2018 6:36am
Assalamualaikum. Kepada majikan muslim dan non muslim yang memerlukan pembantu rumah muslim/kristien... Pembantu rumah muslim berumur 29 tahun baru sampai memerlukan majikan segera. Muslim bertudung. Fresh.pertama kali datang ke malaysia. BERPASPORT SAH,VISA VALID untuk memohon permit kerja. Untuk menjaga anak, atau menemankan ibu. Melakukan kerja kerja rumah, Pembantu dari jawa barat akan masuk pada minggu depan umur 40 tahun.. Pembantu ni juga boleh bekerja dgn majikan ''NON MUSLIM'' dengan syarat tak ada ( anjing dan pork ) kerana maid ini beragama islam... Saya juga ada pembantu kristian dari filipina juga akan masuk pada minggu depan.. Interview pembantu berdepan.sekiranya sesuai terus bawa balik pembantu mula bekerja. TIADA BAYARAN BOOKING,Bayaran penuh semasa pengambilan. Sila hubungi atau whatsapp saya untuk gambar dan biodata pembantu. 017-2076862
31Pembantu Rumah Baru Masuk Kos Berpatutan Mencari Majikan - Thu 30/Aug/2018 4:51am
Assalamualaikum saya adalah perunding antara majikan dan ajen pembantu rumah dan skrg sy ada maid yang akan sampai dan juga maid kristien serta maid muslim ( kosong ) yang sudah ada di malaysia... Jika ada yang berminat boleh whatsapp sy di talian 017-2076862
32Kelulusan JP Visa. Overstay Lebih Dari Setahun (Majikan & Agensi Pembantu Rumah) - Thu 30/Aug/2018 4:24am
Assalamualaikum dan salam sejahtera... Sy ada seorang maid kristien ( kosong fresh ) umur 22 tahun... Maid sesuai utk majikan non muslim.... Saya juga ada maid kosong utk majikan melayu.. Jika ada yang berminat boleh whatsapp sy di no 017-2076862 untuk maklumat lanjut....
33Pembantu Rumah Indonesia Lombok Sedia Ada. Boleh Ambik Segera - Sat 25/Aug/2018 3:37am
Assalamualaikum saya ada maid fresh yang baru sampai untuk majikan muslim.. Jika ada yang berminat boleh hubungi atau whatsapp saya di talian 017-2076862
34Working Permits and Rehiring Problem - Tue 14/Aug/2018 2:47am
Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua warga majalah.com saya ada maid kristien ( kosong) umur 40an maid berpengalaman menjaga orang tua sama ada yang pakai pamper atau tidak... Maid ni boleh bekerja dengan majikan India dan cina... Saya juga ada maid utk majikan muslim utk jaga anak atau jaga orang tua... Berminat sila whatsapp atau call ke no 017-2076862
35Kami Menyediakan Pembantu Rumah yang Berpengalaman - Fri 27/Jul/2018 2:09am
Saya introducer membantu majikan carikan maid. Jika inginkan pembantu rumah boleh whatsapp atau hubungi di talian 017-2076862 utk maklumat lanjut Skop kerja. Jaga anak dan urus rumahtangga Atau jaga org tua sakit dan urus rumahtangga Maid pasport Kontrak 2 tahun dari agen maid Jaminan 3 bulan dari agen maid Atau Nak maid kosong tak de pasport. Jaminan sebulan dari ajen maid..
36Kami Menyediakan Pembantu Rumah yang Baru Sampai - Tue 24/Jul/2018 9:46am
Saya introducer membantu majikan carikan maid. Jika inginkan pembantu rumah boleh whatsapp atau hubungi di talian 017-2076862 utk maklumat lanjut Skop kerja. Jaga anak dan urus rumahtangga Atau Jaga ibu bapa sakit dan rumahtgga Maid pasport Kontrak 2 tahun dari agen maid Jaminan 3 bulan dari agen maid Atau Nak maid kosong tak de pasport. Jaminan sebulan dari ajen maid..
37Pembantu Rumah Jawa Terbaik dan Pekerja Asing Memerlukan Majikan July - Ogos-Sept 2018 - Tue 24/Jul/2018 9:40am
Assalamualaikum semua saya ada maid fresh yg akan sampai ke malaysia arini... Umur maid 25 dan 35 tahun dan saya juga ada beberapa org maid kosong dari jawa dan sumatera jika ada yang berminat boleh hubungi atau whatsapp saya di talian 017-2076862
38Pembantu Rumah Warga Indonesia Available - Sun 15/Jul/2018 9:27pm
Assalammualaikum semua.. Saya ada maid yang berpengalaman menjaga org tua dan kanak2 .. Jika berminat boleh call atau whatsapp ke no 017-2076862 ( khas buat majikan muslim shj )
39Pembantu Rumah/Maid/Nursemaid Sepenuh Masa Diperlukan di Perlis - Sun 15/Jul/2018 9:24pm
Assalammualaikum semua warga majalah.com saya ada beberapa org maid ( kosong ) yang berpengalaman menjaga org tua.. Jika ada majikan muslim yang berminat boleh call atau whatsaap sy ke talian 017-2076862 utk maklumat lanjut
40Pembantu Rumah Indonesia Ready Mencari Majikan Kos Berpatutan - Tue 3/Jul/2018 4:09am
Assalamualaikum semua.. Saya ada maid (kosong) umur 25 tahun yang sedang mencari majikan melayu maid ni sesuai utk kerja rumah serta menjaga anak2 yang berumur 4 tahun ke atas... dan saya juga ada maid umur 43 tahun yg sesuai utk kerja2 menjaga org tua serta buat kerja rumah.. Berminat boleh hubungi saya atau pun whatsapp sy di talian 017-2076862
41Pembantu Rumah Indonesia Sedia di Ambil Majikan Skg - Fri 29/Jun/2018 10:10pm
Assalamualaikum saya ada beberapa org maid untuk di lepaskan jika ada yang berminat boleh whatsapp ke no 0172076862 utk maklumat lanjut
!