Pemasangan Cuckoo di Seluruh Malaysia
Azwan 207 - Fri 19/Jun/2020 1:18pm
Kepada warga majalah yang ingin memasang Cuckoo di rumah anda boleh terus Whatsapp saya di 0102749337.

Boleh bayar tunai dan ansuran Bulanan serendah RM75.47. Percuma maintenance selama ansuran. Technician datang servis 4 bulan sekali secara percuma selagi tempoh ansuran.

Anda cuma perlu keluarkan wang harian anda sebanyak RM2.51 untuk sehari. Jika anda mampu untuk bayar bil bulanan kereta yang beratus ratus, Mengapa tidak mampu untuk bayar hanya puluhan ringgit sahaja untuk tiap bulan demi kesejahteraan dan kesihatan anda dan keluarga anda.

Air Paip sebenarnya karat tau. Kalau tak percaya belilah penapis air jenis seramik yang dipasang pada muncung paip, tidak sampai seminggu sudah Ada kesan karat pada penapis tersebut.

Dengan mesin penapis air Cuckoo ni dia akan tapis air karat dan pasir pasir halus dan tak perlu nak jerang Air sebab air memang dah dimasak dan diproses dalam mesin tu. Dilengkapi air panas dan air sejuk.

Whatsapp saya di
0102749337

Niche: Diskusi Bisnes | Butik Kesihatan | Ejen Penapis Air
     
  1. Linkman - Sat 20/Jun/2020, 10:00am
    tahun lepas saya akhirnya ambik juga penapis air coway..
    RM 85 sebulan x 5 tahun

    kawan baik sekolah paksa ambik sebab nak achieve target sale huhu..
    mula2 menyesal..
    tapi sekarang saya rasa itu satu pilihan yg tepat.
    penapis air moden ni dah macam jadi satu keperluan.
    rasa dia mmg sedap mcm ada mineral didalamnya..
    setiap kali balik rumah bila nak minum air sejuk ada rasa satu perasaan 'gembira' yg sukar nak digambarkan..

    lagipun umur dah 30an ni dah mula kena fikir pasal kesihatan. tak boleh kedekut lagi dah. dan banyak masa save takyah masak air utk buat kopi, takyah tunggu sejuk tuang dalam botol & simpan dlm peti ais,

    semua dah tersedia.
    setiap 3 bulan agen tu datang rumah utk servis.

    Mula2 saya nampak papantanda coway besar di highway PLUS menuju ke selatan lepas tol .. rasanya lebih 10 tahun dulu.. saya fikir buat apa la habis duit beli penpis air..

    selama 10 tahun saya fikir this is stupid business
    but i was wrong..

    now millions malaysians ada penapis air (coway, cuckoo, jiksoo, LG dll)
    this is a long term business yg memang masyuk

    i did not see it coming.. saya sangat jarang silap in my business perception.. but this time i was sooo wrong..

    (tak ada ke company malaysian yg buat bisnes penapis air?)  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)