Peluang Usahawan Handphone & Gadget IT
Borong Iphone - Mon 18/Jan/2016 2:52pm [Last Comment]
Mempelawa orang-orang yg berminat utk menjadi usahawan handphone & gadget IT

Peluang memiliki kedai handphone/gadget sendiri

Lepasan universiti di galakkan

Umur 23 - 35 sahaja

Lelaki dan wanita

Sila tinggalkan no tel di bawah & saya akan masukkan anda dlm grup whatsapp utk memberi keterangan lanjut tentang peluang biz ini.

Atau hubungi saya 018-4004110 atau whatsapp 012-9651244

Niche: Bisnes Handphone | Perkakas Rm2 Dan Gajet
 
1. Mohd Ashrul - Mon 18/Jan/2016, 3:24pm
saya berminat,
ada commerce store sender
www.insightkreative.com/wordpress

019-3934293 ashrul  
2. Riyamiemarketing - Mon 18/Jan/2016, 3:40pm
UNTUK DIJUAL !

SEBUAH BAKERI - RM180,000.00
LOKASI : KLANG

TERMASUK DALAM JUALAN :
-perniagaan
-barangan bakeri (peralatan)
-pelanggan sedia ada
-tempahan sedia ada

JENAMA DIKENALI :
***PENJUAL MEMBENARKAN MENERUSKAN NAMA BELIAU BAGI MENGUKUHKAN PERNIAGAAN BAKAL PEMBELI UNTUK PERMULAAN...

JENIS PERNIAGAAN :
-tempahan kuih muih
-door gift (tempahan mingguan secara purata mencecah 5000 keping/biji (pcs)
-tempahan kuih raya juga sudah sedia ada untuk 2016

***sebab ingin menjual kerana penjual ingin berhijrah ke kampung halaman!

BERMINAT? MAHUKAN LEBIH TERPERINCI?

HUBUNGI SAYA :
#Rahimi 0149607713  
3. Nazeerahmad 2 - Mon 18/Jan/2016, 3:53pm
0175290112  
4. Rizal 13 - Mon 18/Jan/2016, 4:51pm
saya berminat 0133343832  
5. Joey 30 - Mon 18/Jan/2016, 8:02pm
0174890869  
6. Zamrigani - Mon 18/Jan/2016, 8:56pm
Sy brminat 0129619389  
7. Jrevolusiku - Mon 18/Jan/2016, 9:18pm
Iklankan iklan anda secara automatik ke kesemua group dan page fd dengan robot facebook ini..

Aplikasi autopost facebook!.. langgan sekarang!..layari autoposfacebook.com sekarang atau wstapp ke 0111-574-8734  
8. Lydya 2 - Mon 18/Jan/2016, 10:51pm
011-28808544  
9. Nur 794 - Tue 19/Jan/2016, 2:18am
019-3387748. Tq  
10. Mohd Hafizudin Hue - Tue 19/Jan/2016, 7:23am
0177074900....(Hafiz)  
11. Rizal 13 - Fri 22/Jan/2016, 9:56pm
Saya berminat..
0133343832  
12. Rhman - Mon 25/Jan/2016, 4:00am
017-3507055
rahman  
13. Ewan 12 - Tue 26/Jan/2016, 5:11pm
0137177232  
14. Eddrie Shah - Tue 26/Jan/2016, 7:12pm
Salam 1 m'sia!
Sharing is caring...(E LIQUID)
Vape flavour
Standard 30ml 5 botol rm13 perbotol/10 botol keatas rm10 perbotol
Premium US 35ml 6 botol rm23 perbotol/12botol keatas rm20 perbotol
Whatsapp 01123016100 REEZ  
15. Kimiey 3 - Tue 26/Jan/2016, 10:13pm
0128434847- Yaz  
16. Syeiraaa - Wed 27/Jan/2016, 9:37pm
0177036700 whtsapp  
17. Nurhannee - Fri 29/Jan/2016, 6:12pm
01128016621 wsap tq.  
18. Hazrein - Sun 31/Jan/2016, 11:12am
019-6371247 ws saya ye nnt.tq.  
19. Nazrin 35 - Mon 1/Feb/2016, 3:34pm
011-16493579  
20. Ad Din 10 - Thu 4/Feb/2016, 2:05pm
013-6392347 whatsapp  
21. Wan Azizol - Thu 4/Feb/2016, 4:59pm
+60105791239  
22. Zainal 96 - Mon 8/Feb/2016, 9:58am
AGEN UNTUK MENJUAL TOPUP

*DAFTAR PERCUMA
*MODAL KECIL
*PERCENT KEUNTUNGAN TINGGI
*SEMUA JENIS TOPUP BOLEH DI JUAL
*TOPUP MELALUI:-

1.SMS KE NOMBOR SERVER
2.LOGIN WEB SERVE TOPUP
3.INSTALL APPS TOPUP

WHATSAPP
+60195185050  
23. Mohd Zulhairie - Wed 10/Feb/2016, 3:28pm
saya berminat
0194462539  
24. Erolimam - Wed 10/Feb/2016, 10:16pm
0173899136  
25. Opie 14 - Fri 12/Feb/2016, 2:28am
Saya berminat 011-19040027  
26. Cahayasinarilham - Fri 12/Feb/2016, 11:16am
Saya berminat
Whatsapp 01126021542  
27. Farhan 196 - Mon 15/Feb/2016, 7:32am
0177523498  
28. Aizat 22 - Tue 16/Feb/2016, 12:51pm
01123747157 (AIZAT)  
29. Chengal Mekar Enterprise 2 - Mon 22/Feb/2016, 7:57am
0179478431  
30. Azim 135 - Wed 24/Feb/2016, 3:14am
0138850672  
31. Zulkifeli - Wed 24/Feb/2016, 10:56am
0129237334  
32. Azrul 290 - Wed 24/Feb/2016, 12:21pm
Pm 0133170535 Azrul  
33. Muhd Azlim - Fri 26/Feb/2016, 11:52pm
0186606693  
34. Faizul Azmi - Sun 28/Feb/2016, 3:29am
0176846155  
35. Nurull Fatihaq By Noordin - Sat 5/Mar/2016, 6:13pm
0199342511  
36. Jamu Dara Sekali Lagi Hari2 - Sat 5/Mar/2016, 10:44pm
berminat 0I8-95974I2  
37. Abdul Azim 11 - Wed 16/Mar/2016, 3:30am
Sy berminat 0192357634  
38. Jusri 2 - Thu 17/Mar/2016, 8:37am
0129343763
Jusri  
39. Muhammad Hasrolazlan - Mon 21/Mar/2016, 5:03pm
019-6668657  
40. Fit 3 6 - Sun 10/Apr/2016, 3:57pm
01110690805  
41. Amygold 2 - Tue 26/Apr/2016, 3:58am
Assalam Dan Salam Sejahtera.

TELCO 1st In Malaysia Patuh Syariah. Selama ini hampir $1200 setahun kita bayar pd company telco tanpa apa-apa ganjaran dan hadiah serta income pun. JOM bertukarlah sekarang demi keuntungan disamping Menambah Income Anda dimana margin 100%-150% drpd company.

http://xoxpostpaidbiz.com/Amyxox999  
42. Amygold 2 - Wed 27/Apr/2016, 6:19pm
Assalam dan Salam Sejahtera.
📡📡📡📡📡📡📡📡📡📡
TELCO Postpaid 1st In Malaysia Patuh Syariah. Ratax Rakyat Malaysia membayar bil telco $600-$2400 setahun tanpa mendapat pulangan apapun, ☎☎☎☎☎☎☎ ☎☎☎

Saya ingin berkongsi Peluang USAHAWANBisnes Disamping Menambah Income 100%-150% drpd pakej.

💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰 MINAT BERNIAGA? TAPI TAK TAU NAK JUAL APE?

Jom buat income tambahan dengan XOX. Product telekomunikasi TERLAJAK LARIS di pasaran skg. 💲💲💲💲💲💲💲💲💲 𼡋EUNTUNGAN MENCECAH 💯 to 150% ❗❗❗

DEALER DIPERLUKAN DI SELURUH MALAYSIA. 👤👥👤Bilangan Dealer terhad 3-10 org.

Tahu tak pengguna telefon di Malaysia ni seramai 43 juta orang. Rakyat Malaysia baru 31 juta orang. Ada yang guna lebih dari satu telefon. Betul tak? Pembeli utk produk telekomunikasi ni mmg sentiasa ada setiap hari. Samada lelaki atau perempuan. Orang tua mau pun pelajar. Pasaran mmg sangat besar. Tak akan pernah habis !

Lagi satu, produk ni bukan bersifat seasonal. Bisnes produk ni boleh bertahan sampai bilax. Better start sekarang !

Dan yang paling best. XOX adalah postpaid PERTAMA di Malaysia yang memberi peluang kepada orang ramai menjadi dealer tanpa perlu ada kedai.

👬🚶0🏃🏽BERMINAT ?
✿ WhatsApp ''XOX'' ke 011-11818873

http://xoxpostpaidbiz.com/Amyxox999

APA KELEBIHAN MENJADI RAKAN NIAGA KAMI ?

1⃣ Margin tinggi. Keuntungan mencecah 150% !

2⃣Modal yang sangat sangat rendah.

3⃣Market masih fresh. Produk senang jual. USP mantap.

4⃣Tak payah nak buka kedai fizikal

5⃣ Support Group FB, Wassap

📶📶📶ANDA BERMINAT ?

❤APA YANG BEST Sgt dgn XOX POSTPAID?
💗💗💗💗💗💗💗💗💗
1⃣ PAKEJ IKUT KESESUAIAN - lima (5) Pilihan pakej ikut kesesuaian penggunaan pengguna. kalau anda banyak guna data, anda boleh pilih yang banyak data. yang banyak call boleh pilih pakej yang banyak free call.

2⃣ Data 4G LTE - Terpantas dengan kelajuan 10x ganda data 3G. senang nak download file/movie. nak tengok cerita kat youtube pun sgt laju tanpa sangkut2.

3⃣TERLUAS DI MALAYSIA - menggunakan Celcom dengan coverage lebih 90% kawasan di Malaysia. duduk kat ceruk kampung pun ada line lagi. tak perlu risau nak travel ke mana2.

4⃣BLACKLIST BOLEH REGISTER - tiada halangan untuk anda daftar walaupun sudah di blacklist oleh telco lain. xox tetap menerima anda walaupun anda bermasalah dengan telco lain.

5⃣BAYARAN SECARA AUTODEBIT - Anda tak perlu ke kaunter bayaran, bayaran akan ditolak secara automatik dari debit atau kredit kad. jimat masa anda.

6⃣FREE BIL BULANAN - Kenalkan sorang rakan, anda dapat tak perlu bayar bil sebulan. Orang lain bil meningkat sebab GST, kita pakai free je setiap bulan.

7⃣PELUANG BUAT DUIT - Peluang menjana pendapatan dengan menjadi dealer XOX. Tak perlu modal beribu nak berniaga. Jadi dealer dengan kami dengan hanya melanggan pakej XOX Postpaid.

8⃣JAMINAN PULANGAN WANG - Jika anda tidak berpuashati dengan servis yang ditawarkan, anda boleh hentikan dalam masa 7 hari dari tarikh line anda aktif.

☎☎☎☎☎☎☎☎☎☎
😍 BAGAIMANA NAK DAFTAR?
🐳🐳🐳🐳🐳🐳🐳🐳🐳

✿ WhatsApp ''XOX'' ke 011 11818873

http://xoxpostpaidbiz.com/Amyxox999  
43. Dio - Sun 1/May/2016, 12:07pm
0137737032  
44. Musafir Jalanan - Wed 4/May/2016, 9:58am
016 321 5695  
45. Erik Lingcorn - Mon 16/May/2016, 1:38am
01126221879  
46. Hazim 47 - Mon 27/Jun/2016, 8:15am
Saya sangat-sangat berminat,
Hubungi saya dengan kadar segera.
Whatsapp:01121151184 - Hazim  
47. Mackinie - Mon 3/Oct/2016, 12:27pm
berminat 012-8494809  
48. Ahmad Mujahid Mohd Asri - Mon 31/Oct/2016, 2:18pm
0173505750  

Page 1   (Total 49 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..