Peluang untuk Menjadi Tokey Alat Ganti Kenderaan (Sparepart)
Aman Tabarani - Mon 7/Dec/2020 10:25am [Last Comment]
Salam dari VX Garage Malaysia.

Apa khabar Tuan2 dan Puan2?

Pernah tak anda terfikir untuk menjadi TOKEY kedai alatganti kereta (spareparts) ?

Kami dari VX Garage Malaysia ingin menjemput anda untuk menjadi sebahagian dari komuniti mikro-francais terbesar di Malaysia.

Ketahuilah wahai rakyat Malaysia sesungguhnya pada zaman mencabar ini, kenderaan adalah KEPERLUAN dan bukan lagi KEHENDAK.

Perniagaan mikro-francais dengan modal permulaan yang paling berkemampuan.

Yang penting, marketing akan disediakan oleh pihak HQ VX Garage.

Nak tahu lebih mendalam, boleh hubungi saya di talian :

011-1674 8738
Aman Tabarani
VX Garage Malaysia

Niche: Bengkel Kereta | Pakej Perniagaan
 
1. Muhd Hadi Abdullah - Wed 9/Dec/2020, 9:56pm
Salam saya berminat untuk menjadi pembekal alat ganti kenderaan kereta. Apa syarat nya? berapa modal di perlukan, sila wasap saya 011-69265189 - Hadi  
2. Kamal 525 - Sun 27/Dec/2020, 1:36am
Salam saya berminat untuk menjadi pembekal alat ganti kenderaan kereta. Apa syarat nya? berapa modal di perlukan, sila wasap saya 0132700704 - kamal  
3. Karl Muhamad 2 - Tue 29/Dec/2020, 7:24pm
Salam saya berminat untuk menjadi pembekal alat ganti kenderaan kereta. Apa syarat nya? berapa modal di perlukan, sila wasap saya 0182681124- Karl  
4. Nurul 180 - Thu 31/Dec/2020, 11:50am
Jika anda mencari khidmat membuat full set akaun syarikat Sdn. Bhd @ enterprise boleh wasap kami.. charge boleh dibincang dan dibuat oleh mereka yg mmg bekerja di dalam industri perakauan, tax dan audit.. support kami please... sila wasap ye..

http://www.wassap.my/601139441838

Akaun dormant serendah rm500 je u all!!

Terima kasih semua!!  
5. Bedh - Wed 20/Jan/2021, 12:10am
Berminat utk menjadi pembekal alat ganti kereta, modal permulaan berapa dan syarat..whtssap 0167129351  
6. Dyaoma - Wed 20/Jan/2021, 8:53pm
Berminat utk menjadi pembekal alat ganti kereta, modal permulaan berapa dan syarat..whtssap 0187863763  
7. Muhammad Fiqriey - Tue 26/Jan/2021, 2:07am
pm saya 0132700835 untuk modal berapa.terima kasih  
8. Mohd Zuhairy Bin Zainal - Wed 12/May/2021, 2:31pm
Saya berminat.. Sila lampirkan keperluan utk menjayakan Bisness ini... Wassap 019-3865702  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..