Peluang Menjana Pendapatan Lumayan Menjadi Agen Dropship Kami Dengan Insentif yang Berterusan
Hotperfume Escjhr011 @ MyChinta Malaysia - Sun 17/Feb/2013 6:02am [Last Comment]
Kami membuka peluang menjana pendapatan lumayan bersama produk haruman badan,kereta,rumah di mana sesiapa yang berminat bisnes tanpa modal stok untuk menjadi agen / dropshipper Dengan bayaran RM20 Sekali (seumur hidup),Tugas ANDA hanya perlu mencari pelanggan kepada kami dan ANDA akan menerima 8%, 10%, 12% dari hasil belian dari pelanggan yang ANDA berikan kepada kami. Syarat syarat ANDA perlu tahu produk produk kami dan menyakinkan pelanggan. Sistem urusan jual beli adalah tulus kerana ANDA akan di daftarkan didalam sistem eniaga dimana ANDA dapat melihat sendiri berapa nilai belian pelanggan yang ANDA taja tadi.
KENAPA ANDA PERLU MENYERTAI KAMI KERANA?
1, Syarikat haruman terbesar dimalaysia
2. Modal berbayar yang terkini ialah RM500,000 dan pemilikkan aset semasa telah meningkat kepada RM1.5 juta. Pada masa ini jumlah kakitangan professional dan sokongan ialah seramai 60 orang

3.Kesemua produk mendapat pensijilan HALAL melalui Jabatan Agama Islam Perak (JAIPk) dengan kelolaan pihak Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM), berdaftar dengan Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PPIM) dan memiliki perlesenan dengan Kementerian Kewangan Malaysia (MOF). Juga adalah ahli Dewan Perniagaan Melayu Malaysia (DPPM), juga berdaftar dengan Halal Industry Development Corporation Malaysia (HDC), SME Corporation Malaysia, Tabung Ekonomi Kumpulan Usaha Niaga Malaysia (TEKUN), Amanah Ikhtiar Malaysia (AIM), Federal Agriculture Marketing Authority (FAMA) dan Federation of Malaysian Manufacturers (FMM).
4. menjalankan perniagaan secara berkumpulan di bawah satu bumbung dan berkongsi keuntungan yang diperolehi secara bersama, dengan memfokuskan kepada pembukaan peluang-peluang perniagaan yang berdaya maju khasnya kepada bumiputera yang berwawasan, gigih dan komited.

5. Pada masa ini purata kapasiti kerja pengeluaran produk ialah sepuluh (10) tan sebulan, dengan purata jumlah jualan runcit sebanyak RM2.5 juta sebulan.

6. Rangkaian perniagaan (business network) bagi pemasaran dan jualan produk-produk adalah menggunakan kaedah rangkaian bebas (public network) dengan satu sistem urusniaga dagang (trading) yang telah dimajukan dikenali sebagai e-Niaga (Bukan sebuah syarikat Multi Level Marketing atau MLM).
7.Tiada had tajaan & insentif berterusan selagi pelanggan ANDA membuat pesanan .
8.Pembayaran insentif dibuat terus ke dalam akaun (BANK IN) setelah urusan dari pihak pelanggan selesai.
9.TERHAD UNTUK 1 PENAMA SAHAJA DAN BELUM PERNAH MENDAFTAR.

HUBUNGI / SMS KAMI :0127550405/019 7550435/ 07 7080304

Niche: Program Dropship
 
1. Irmayani - Mon 18/Feb/2013, 1:49am
sila emel sy
widvanilla@gmail.com
012-6223858  
2. Mohd Hizir Bin Jamaludin - Wed 20/Feb/2013, 6:51pm
sila email saya.. massi_pgk@yahoo.com  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..