Peluang Berniaga Di Hotel Terkemuka Di Penang
Saif 2 @ Ilmara Sdn Bhd
Sat 18/Sep/2010 6:34pm [Last Comment]
1. Sewa adalah RM400 sebulan,
2. Meter air dan letrik persendirian
3. Tidak memerlukan pekerja untuk penjagaan
4. Pelaburan kesemuannya antara RM30K
5. ROI dalam masa lebihkurang setahun
6. Purata penduduk di hotel dlm setahun adalah 75% sahingga 80%

Tetapi yang terbaiknya adalah;
1. Anda tidak perlu mengambil pekerja
2. Anda tidak perlu berhenti kerja kerana bisnis berjalan dengan sendiri
3. Masalah “vandalism” kurang kerana didalam hotel dan ada kamera
4. Peluang berkembang didalam hotel agak luas kerana telah bertapak disana.
Oleh kerana agak jauh untuk saya melawat setiap kali di Penang, saya ingin melepaskan peluang ini kepada sesiapa sahaja.

Niche: Kedai Sewa | Expo Karnival Tapak Niaga | Bisnes Untuk Dijual
 
1. Cy Blogstore - Sun 19/Sep/2010, 5:10am
emailkan info ke cyblogstore@gmail.com
TQTQ!  
2. Swanday - Sun 19/Sep/2010, 12:18pm
boleh tak emailkan info ke damdkiller@hotmail.com  
3. Md Nazri Moktar - Sun 19/Sep/2010, 2:30pm
tlg emailkan details to nazri.md@gmail.com tq  
4. Mohd 8 - Mon 20/Sep/2010, 12:59pm
bisness apa yg sesuai tu?
email ke hairiezztrading@yahoo.com  
5. Zaris - Mon 20/Sep/2010, 2:28pm
blih email sy....da_ehla@yahoo.com....sy berminat la...  
6. Zaris - Mon 20/Sep/2010, 2:37pm
email sy tu kena tmbh .au dibelakang yek...sy betl2 minat nie...  
7. Mohd Sabeek - Tue 21/Sep/2010, 4:39pm
tolong e-mail business apa & kat area mana?  
8. Noni 3 - Tue 21/Sep/2010, 5:58pm
sila email ke noni133_malik@yahoo.com..  
9. Saif 2 - Wed 22/Sep/2010, 10:37am
En Mohd Sabeek, sila beri email address  
10. Milzehra - Wed 22/Sep/2010, 12:05pm
tolong email kepada saya
milzehra@gmail.com  
11. Sharifa Nazmin - Fri 24/Sep/2010, 12:45pm
berminat and nak tau details sila email ke nazmin3779@yahoo.com  
12. Nyalaventure - Fri 24/Sep/2010, 2:20pm
tolong email saya atau sms saya..nyalaventure@yahoo.com.0164815284  
13. Bujuder - Sun 26/Sep/2010, 2:16am
apa nama hotel ini...saya org penang  
14. Saif 2 - Sun 26/Sep/2010, 2:51pm
Bujuder,

sila bagi email  
15. Noor 11 - Mon 27/Sep/2010, 5:17pm
email detail ke noorlayli@gmail.com  
16. Che Maziah - Wed 29/Sep/2010, 3:04pm
sy berminat dan tinggal kat penang....emel sy...chemaziah_hamid@yahoo.com  
17. Bujuder - Tue 12/Oct/2010, 12:30am
bujuder@yahoo.com...sory baru tgk..  
18. Kamarul 16 - Thu 21/Oct/2010, 12:31am
salam. tlg email pada saya jugak ye. T.q. mardiyah76@yahoo.com  
19. Norbisa - Mon 25/Oct/2010, 2:40pm
Ada lagi tak peluang ni?Kalau ada emelkan details perniagaan pad norbisa@gmail.com  
20. Zulkifli Md Ismail - Sun 14/Nov/2010, 12:48pm
TOLONG INFOM SECARA DETAIL DAN SEND KE EMAIL SAYA-zulkifli_mdismail@ymail.com  
21. Paijan - Mon 15/Nov/2010, 2:49pm
email kat saya...

paijanshamelin@gmail.com

saya berminat...saya org penang  
22. Yati 3 - Tue 7/Dec/2010, 4:28pm
still available? appreciate if u ud send the details to yatiemn@yahoo.com.. am in Penang Island. tks  
23. Azman 23 - Mon 17/Jan/2011, 4:41pm
pls email me if still available

dd_79@yahoo.com

penang island  
24. Zaiem Ibrahim - Sun 27/May/2012, 1:01pm
jika masih vacant, tolonh email saya di: zaiemibrahim@gmail.com  
25. Zulkifli Md Ismail - Mon 25/Jun/2012, 10:00pm
saya dari penang,sila cal atau sms saya kerana terdapat masalah dgn email saya,makasih..zul 0164694911  
26. Eid - Thu 22/Nov/2012, 3:22pm
jika masih available; tolong emailkan kpd saya : adornbi@yahoo.com .Terima Kasih  
27. Nora Zainal - Sat 24/Nov/2012, 9:39pm
Salam...jika masih available bole email pd saya
Noura_77us@yahoo.com  
28. Muhammad Hariri Hasmi - Fri 29/Mar/2013, 11:00pm
email saya  

Page 1   (Total 28 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..