Pelaburan di Dalam Private Mandate
Ziyad @ Mbm Global Enterprise
Sat 30/Jan/2021 1:21pm [Last Comment]
Bismillahirrahmanirrahim.

Assalamualaikum w.b.t,

Diharap anda semua berada didalam sihat dan sejahtera.
Saya ingin berkongsi peluang pelaburan kepada mereka yang hendak melabur didalam pasaran tapi tidak tahu nak melabur dimana, mencari peluang untuk 'divesified' pelaburan, mempunyai 'proven track record' yang baik, dan semestinya pelaburan yang patuh Shariah.

Pelaburan ini berdasarkan stock market dan di kendali oleh fund manager yang bertauliah dibawah Inter Pasific Asset Management.

Minimum : RM100 000 dan tiada pelaburan maksima, Tiada tempoh matang dan boleh keluarkan capital dan profit bila anda mahu.

Saya tidak boleh menjanjikan keuntungan berapa kerana setiap pelaburan adalah bergantung kepada bila anda masuk market tapi daripada track record kami ia boleh pergi kepada 7% sebulan.

Sekiranya anda berminat boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut di https://www.wasap.my/60172234677/PrivateMandate atau email ziyadzahidi54@gmail.com

Saya boleh juga membuat presentation secara online di aplikasi Zoom untuk terangkan secara terperinci.

Terima Kasih.

Peringatan: Saya tidak akan melayan pelabur yang meminta duit pendahuluan. Sekiranya niat anda untuk menipu sila padamkan niat anda kerana saya mencari duit halal.

Niche: Pelaburan Saham Unit Trust | Iklan Terbuka
 
1. Ahmad Sharizan Sulaiman - Mon 1/Feb/2021, 1:58pm
Mana Ada orang labur sebanyak itu sekarang ni kalau tahap Rm 100k boleh pergi kat Maybank private wealth banking return dia boleh nego lagi...come on lah pakai otak sikit jgn ikut nafsu  
2. Ziyad - Mon 1/Feb/2021, 5:49pm
Terima kasih atas nasihat. Kalau nak invest dgan saya boleh click dekat link itu ya..saya sudi beri penerangan dgan lebih detail..xpayah bayar pun untuk mendengar  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..