Pelabur Diperlukan Membuka Pusat Hemodialisis Swasta - Mersing, Johor
Mr Awalluddin @ pusat hemodialisis ar rahmah sdn. bhd. - Thu 6/Nov/2014 12:30pm [Last Comment]
Pusat Hemodialisis Ar Rahmah akan dibuka di Mersing.

Memerlukan pelabur utk mendapatkan modal permulaan. Pelabur boleh membuat pinjaman peribadi minimum RM 10,000 dan bayaran bulanan akan di tanggung oleh syarikat berdasarkan terma dan syarat. Pelabur akan dinamakan sebagai pemegang saham dalam syarikat dan dividen akan dibayar tahunan. Datangkanlah kepada kami Ya Allah hamba2 Allah yang jutawan, tokoh korporat tidak kira islam atau bukan islam.

Bukakanlah pintu hati mereka yang mempunyai kelebihan dalam kewangan. Niat membantu, berkebajikan, pahala dan ikhlas menghulurkan kerjasama membangunkan projek ini. Jika berminat sila whatsapp 01115730599 (Haidy)

Niche: Mencari Pelabur | Pusat Rawatan
     
  1. Saleh Manaf - Sat 8/Nov/2014, 4:33pm
    Assalamualikom En Awalludin..

    Maaf bertanya...berapa hemodialisis machine di perlukan..dan berapa anggaran harga 1 hemodialisis machine...

    saya memang berminat / hendak menolong dan saya sedang berusaha membawa pelabur ( DANA) masuk ke Malaysia dan sekira nya berhasil saya akan hubungi anda...

    Doakan insyaallahhh...  
  2. Ravin 2 - Sun 9/Nov/2014, 11:56am
    dialisis mesin bernila jutaan ringgitlah bro....sekarang u nak fund rm10k untuk permulaan....macam tak boleh percaya je....macam kaki kelentong je ni  
  3. Saleh Manaf - Mon 10/Nov/2014, 11:49am
    Setuju apa Ravin cakap....rm10k pa benda...  
  4. Intan 195 - Mon 22/Dec/2014, 11:01am
    Assalamualaikum...

    saya mencari mereka yang mempunyai modal tapi tak tau nak buat business aper atau hanya bersedia menjadi pelabur...

    Saya menjalankan perniagaan jual beli gold bar pamp suisse.

    Berminat boleh email saya untuk detail...

    intan6464@yahoo.com.my  
  5. Affan Khilfi - Wed 4/Feb/2015, 11:40am
    10k tu salah satu option untuk dapat cepat pelabur...sekarang dah ada fund 100-150k...dah mulakan proses pembukaan pusat hemodialisis..dokumentation smua siap dah..bole follow facebook pusat hemodialisis Ar Rahmah

    Pelabur masih diperlukan...whatsapp 011 15730599  
  6. Affan Khilfi - Sun 15/Feb/2015, 8:07am
    Sesiapa berminat, sy bole emelkan draf perjanjian syarikat dan pelabur melalui lawyer.  
  7. Affan Khilfi - Mon 13/Apr/2015, 11:41pm
    Alhamdulillah pejabat dah mula renovate... Signboard dah naik...perlukan lagi 200,k utk pusat rawatan

    01115730599  
  8. Kamsiah Hassim - Sun 13/Dec/2015, 4:36pm
    sy boleh syorkan produk yg boleh matching dengan masalah buah pinggang. income lebih baik dr konvensional business. Call me for further dtail
    Kay (010 2057468)  
Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Durian Hutan Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)