Kamsiah Hassim

Profile
NameKay
Forum NickKamsiah Hassim
Handphone0102057468 / 011 1196 4572
CompanyPusat Terapi Annur
Websitefb Pusat Terapi AN Nur
URLcahayakay@yahoo.com
RegisteredFri 3/Oct/2014, 2:00pm
Topics by Kay
Comments by Kay
1Pelabur Diperlukan Membuka Pusat Hemodialisis Swasta - Mersing, Johor - Sun 13/Dec/2015 4:36pm
sy boleh syorkan produk yg boleh matching dengan masalah buah pinggang. income lebih baik dr konvensional business. Call me for further dtail Kay (010 2057468)
2Salam. Saya Ada Modal RM20k. Siapa Ada Bisnis Ok? Nak Join - Wed 9/Dec/2015 7:15pm
MELABUR DALAM INDUSTRI KESIHATAN SAMBIL BERAMAL. JOM SERTAI ANNUR. 01111964572 (kay)
3Bisnes Stemcell Phytosience. Ok ke? - Mon 23/Nov/2015 4:22pm
sy pernah join Herbalife dan Forever Living. Produk mmg bagus. Dah ramai yg berjaya. Sayangnya produk tersebut x berkesan pd sy. Sy hilang keyakinan. Lagipun kena promot kat org lain. Susah bg yg x minat. Akhirnya sy jumpa 1 produk yg dpt bantu kesihatan dgn sgt berkesan. Pakai dan share cerita dgn org lain. Org x beli takpe sbb sy bukan jual produk tp berkongsi penawar penyakit. Prospek: Sesiapa sahaja sbb smua org terdedah pd penyakit. Bukan MLM. Lupakan phytosience sbb itu adalah perniagaan cepat kaya. Produk hanya digunakan utk kaburkan mata sahaja Call me 010 2057468 (Kay)
4Minta Pendapat: Tutup Kilang Kitchen Cabinet atau Meneruskannya - Mon 23/Nov/2015 4:08pm
saya juga pernah gagal dalam bisnes dan kerugian rm200k. Kemudian sy cuba pelbagai jenis bisnes lain yg kurang risiko termasuklah berniaga air dan goreng pisang. Hakikatnya berniaga kini perlukan modal yg sebegitu besar. Kaum cina pun berniaga modal besar. Bila income takde mereka masih blh cover, tp org melayu sebaliknya. sekarang senario ekonomi lebih global. Maka perniagaan perlu berdaya saing. Saya kini telah dapat pernigaan sgt2 minima risiko, modal sgt kecik tetapi pendapatan luar biasa. Saya selalu terfikir kalaulah sy jumpa pernigaan ni lebih awal x perlu sy habis semua simpanan, bergadai barang kemas dll. Tp allah lebih mengetahui atas setiap apa yg berlaku pd makhluknya. So kalau awak org yg kimited, call me for further explaination Kay 010 2057468
5Boleh Apply Kerja Apa Dengan Medical Degree Selain Jadi Doktor? - Mon 23/Nov/2015 3:47pm
blh jadi penasihat perubatan. Kelebihan: masa bekerja ditentukan sendiri, tiada tekanan dan pendapatan lumayan. Advantage bg pengamal perubatan. Ramai Dr yg bosan dgn rutin pekerjaan mereka telah menemui apa yg mereka mahukan. Call me 010 2057468 Kay
6Mencari Pakej Katering Perkahwinan - Johor - Sat 10/Oct/2015 10:39pm
Saya pengusaha bahulu tradisional, BAHULUK TOKCHEK. Rasanya memang berbeza dari bahulu lain. Boleh dapatkan sampel. Hubungi 010 2057468 (Kay) Kota Masai Pasir Gudang
7Mencari Pakej Perkahwinan (Budget RM 10k - RM 12k) - Johor - Sat 10/Oct/2015 10:36pm
Saya pengusaha bahulu untuk cenderamata tetamu. Harga boleh runding. Rasa memang terangkat. Hubungi 010 2057468 (Kay) utk sampel
8Mencari Katering Majlis Perkahwinan (Prefer Sekitar Johor) - Sat 10/Oct/2015 10:32pm
cenderamata perkahwinan untuk tetamu. Bahulu tradisional dr Taman Kota Masai. Hubungi 010 2057468 untuk tempahan. Harga amat berpatutan. Rasa memang teragkat
9Cari Kerja Buat Suami Warga Indonesia (Jaminan Passport Isteri) - Fri 3/Oct/2014 2:24pm
Saya pun nak cari kerja untuk suami warga Pakistan. Dia berkelulusan Ijazah Sarjana Muda Sains dan berkhidmat dalam bidang sokongan profesional di negara asal. mencari pekerjaan yang tidak memerlukan syarat warganegara Malaysia dan bahasa pertuturan Inggeris. Hubungi saya di talian 019 3548659
!