Pelabur Diperlukan, Labur 50k, Profit 50k Dlm 6 Bulan
Alimamak - Mon 18/May/2015 11:09am [Last Comment]
Salam wbt,warga majalah...

sesiapa berminat melabur dalam bisnes saya yang sedang berjalan boleh hubungi saya..ini adalah fizikal bisnes bkn mlm forex dsb..

pendapatan adalah sama banyak dengan modal yg dilaburkan,spt contoh labur 50k dpt profit 50k (6buln).jadi total 100k.

modal minima 50k,maksima 300k..hanya seorang pelabur

Perniagaan import,buyer sedia ada d dlm negara.product sampai,fully diambil buyer.kita x simpan stock

Siapa berminat sy boleh tunjuk permit import dan contoh B/L(bill of landing)

tetap ada risiko perniagaan,kalo x de tu perniagaan penipu...setakat ni risiko boleh diatasi diatas pengalaman jatuh bgun syarikat..

maklumat lanjut sila watsap 010 504 7726 En Ali..

thanx warga majalah..

Niche: Forex Malaysia
 
1. Haron Azeez - Mon 18/May/2015, 8:17pm
dah cuba wassup no tu. Tapi takde wassup pun. Betul ke dia ni???  
2. Alimamak - Tue 19/May/2015, 1:09am
Tuan kalau x dpt watsap,sila save nama pada fon ditambah dgn +6010 504 7726..kalau x boleh juga,email saya darakula49@yahoo.com...saya akan watsap tuan mnggunakan no diatas  
3. Fariza Md Jas - Fri 3/Jun/2016, 3:43pm
Janganlah nak menipu alimamak. awak dah makan duit saya konon boleh tolong dapatkan loan. hidup senang atas kesusahan orang lain. pandai cakap tapi hati busuk.  
4. Alimamak - Fri 2/Dec/2016, 10:24pm
Akak,kata saya makan duit akak...saya dah call dan suruh akak clearkan nama saya..saya x tau akak deal dengan sapa..sya tanya bila nak jumpa tp x jawab...sapa la natang guna id orang lain untuk menipu ni...kesian akak ni  
5. Hamba Allah 114 - Wed 14/Nov/2018, 9:28pm
kau nak makan duit orang ke haram jadah? minta bank in lepas tu hilang.. lepas tu kau menyibuk dekat post orang lain dok buat fitnah itu ini tanpa usul periksa.. aku x maafkan fitnah yg kau buat... jumpa di mahsyar wahai syaitan bertopengkan manusiaa  
6. Alimamak - Sat 24/Nov/2018, 10:39am
Oh manusia atas saya ni..mai bg contact kita jumpa lihat bis trading saya...iklan saya di mj ni pn mana ada funder pon..saya still on projek sampai skrg..org skrg berhati2 bro..mai jumpa bg no..saya pn dah lama teringin nak jumpa saudara..saya kat shah alam je ni pun..awak kat mana..sarawak ke atau ganu hehe  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..