Part Timer Diperlukan Segera! (Serius Projek) Merealisasikan Income RM300,000
Projek Rm300k @ Ssshhhhh.....barang Baek!!! Macam-macam Ada Di Sini!!! Hot Item!!! - Sun 25/Sep/2011 2:59pm [Last Comment]
Salam 1 malaysia,

di sini kami membuka peluang untuk seluruh warga malaysia untuk join satu projek merealisasikan income rm300,000dalam masa 8 bulan.

kami memerlukan mereka yang serius dan komited sahaja untuk kami develope dalam mencapai objektif ini.

IANYA TIDAK ADA KENA MENGENA DENGAN PROGRAM MLM, PELABURAN ATAU APA YANG DIFIKIRKAN NEGATIF @ MELANGGAR UNDANG2

Jika anda berminat dan serius untuk berubah?

sila sms kan:

PROJEK RM300K, NAMA, UMUR, PEKERJAAN DAN LOKASI ANDA ke: 0 1 7 - 7 1 5 9 2 2 5

salam kejayaan,
ADMIN PROJEK RM300K

TERIMA KASIH MAJALAH.COM!!!

Niche: Buat Duit
     
  1. Ewan 7 - Sun 25/Sep/2011, 3:14pm
    projek ape niiii....... ewan 32thn medical claim deprtment klang selangor...ewan_rp@ymail.com  
  2. Projek Rm300k - Sun 25/Sep/2011, 3:29pm
    maaf tuan hanya sms sahaja diterima.

    sila smkan detail ke 0 1 7 - 7 1 5 9 2 2 5  
  3. Onesistem - Sun 25/Sep/2011, 3:43pm
    entah apa 2 ntah....ko citerlah aje kat sini...serius nak makan duit orang kot....huhuuhu  
  4. Projek Rm300k - Sun 25/Sep/2011, 3:50pm
    tuan onesistem:

    cakap siang pandang2

    cakap malam dengar2

    salam hormat!!!  
  5. Dheart 2 - Sun 25/Sep/2011, 4:02pm
    300k dlm 8 bulan,at very short period... dh confirm ada yg cuba nk menipu... either u or the founder of this system. If the system too good to be true dah tentu u panggil sedara mara dan kaum kerabat u join not in public kat sini.  
  6. Mohd 187 - Sun 25/Sep/2011, 4:07pm
    Untung Jual Beli Silver Dr Emas

    Tercari-Cari Ilmu Melabur Dengan Silver, Tapi Tak Pernah jumpa di Malaysia ini? Usah kecewa lagi! Kini anda bakal didedahkan segala rahsia berkenaan ilmu pelaburan silver ini.

    daftar sini>>>>>>> http://goo.gl/zMsk6  
  7. Onesistem - Sun 25/Sep/2011, 4:46pm
    bukan pandang atau dengar...apa salahnya terusterang kat sini.....salah ke untuk terusterang kat thread secara public.....  
  8. Suzie 25 - Sun 25/Sep/2011, 4:55pm
    ni bukan global procurement consultant ker? mcm pernah dengar jer 300k.,.  
  9. Sallehproff - Sun 25/Sep/2011, 5:03pm
    hemmmmmmm....  
  10. Mohamad Bin Yussuf - Sun 25/Sep/2011, 5:24pm
    Email detail..mhdyussuf@yahoo.com  
  11. Nuar 7 - Sun 25/Sep/2011, 5:33pm
    projek apa ni?? bleh citer dengan lebih detail lagi??  
  12. Pasif 2 - Sun 25/Sep/2011, 5:39pm
    anda xsuka cari buat biz yg kena cri orang,nak kena jual barang maintain tiap2 bulan...ini dia biz pasif income yg menjaminkan pulangan yg lumyan!!!dalam hanya 7 hari...saya tekankan lagi hanya 7 HARI!!!!anda boleh dapatkan kembali modal beserta profit anda...sila layari website ini untuk maklumt lebih lanjut..tq,www.lestari2u.com/azizishah  
  13. PakMan - Sun 25/Sep/2011, 7:13pm
    ade sesape yg nak jual Euro ke RM dapatkan harga terbaik dari saya khusus untuk ahli speedline zam757@gmail.com  
  14. Adam Daniel - Sun 25/Sep/2011, 9:35pm
    awas kepada penipuan yg berleluasa skrg..  
  15. Dinns Kamar - Sun 25/Sep/2011, 10:10pm
    kalau btul naper tak siar secara terusterang ada ka patut hanya sms je  
  16. Mechment - Sun 25/Sep/2011, 10:17pm
    part time ape 300k. full time la, tukar tajuk iklan tu,, haha  
  17. Iza131 - Sun 25/Sep/2011, 10:24pm
    iklan biarlah telus dan jelas.  
  18. Mohd Fahmi Azhar - Sun 25/Sep/2011, 10:26pm
    300,000.00 ribu....memang bnyak r gak..tak smpai setahun dh dapt, Tpi tkper r cukup r skadar rezeki yang tuhan bgi stakat. biar lambat asal selamat...hahaha...:)  
  19. Jalaludin 2 - Sun 25/Sep/2011, 11:56pm
    waspada selalu.jgn gelojoh sgt nnt parah  
  20. Mohd Fauzi Salman - Mon 26/Sep/2011, 1:24am
    ni pembohong pnya pojek duit.x payah join......  
  21. Syera Hasim - Mon 26/Sep/2011, 1:27am
    %$3@!@#$''$$$$$/++.,''[]]]@$  
  22. Naza 23 - Mon 26/Sep/2011, 1:49am
    tumpang lalu...
    anda buat loan, kami yang bayar..Smart Loan boleh membantu anda:
    Tawaran pinjaman peribadi tanpa bayar balik,
    Pinjaman Kerajaan Sehingga RM250,000, Tanpa Bayar Sendiri Ansuran Bulanan (jika tiada overlapping).
    Blacklist kerajaan pun layak.
    Pesara kerajaan pun boleh.

    utk keterangan lanjut sms (smart loan, Nama, Lokasi dan hantar ke 0122092727  
  23. Pelaburan Perkongsian Pasif Beli Dana Modal Saham - Mon 26/Sep/2011, 5:22am
    -IKLAN BELI SAHAM (ERA MAJU ENTERPRISE).SILA LIHAT IKLAN INI-BELI RM 1.50 DAN JUAL BALIK RM2.00(TEMPOH 60 HARI SAHAJA),SILA TEL HOT LINE NO.012-4057330-IKLAN TERBARU DALAM WWW.MAJALAH.COM(26/09/2011)  
  24. Rose 86 - Mon 26/Sep/2011, 8:56am
    email details2 kpd saya rose_cta@ganiart.com  
  25. Dyla 2 - Mon 26/Sep/2011, 10:46am
    tolong la jgn di sebabkan nila setitik rosak susu sebelanga..
    kesian kpd orang yang jujur nak menggunakan majalah.com ni..
    so kepada penipu2 di luar sana cari la tempat parking sendiri ye.jgn menggunakan majalah.com..

    tq..;)  
  26. Ravinther - Mon 26/Sep/2011, 11:24am
    Hi,
    Saya Ravinther dari Kulim, Kedah. Sekarang saya nak bercadang beli sebuah kapal laut yang telah karam untuk dibuat scrap, tapi modal saya tak cukup untuk membeli ataupun memulakan perniagaan scarp. Sekarang saya dah ada semua peralatan dan pekerja untuk memulakan kerja tapi saya tak cukup modal. Kamu nak ke join dengan saya kerana pulangnya agak memuaskan dan kita boleh buat agreement. Ada tak sesiapa nak melabur dalam bisnes ini kerana saya tengah cari wang untuk memulakan kerja. Wang yang anda perlu melabur adalah bawah dari sejuta atau 500k dan kamu boleh mendapat keuntung ratusan ribu dalam tempoh beberapa bulan sahaja. Untuk maklumat lanjut email saya ravinther_2005@hotmail.com atau call ravi-0175522405 Salam satu Malaysia. Terima kasih.  
  27. Siti Sahrah - Mon 26/Sep/2011, 1:47pm
    ma2_yaya@yahoo.com.my  
  28. Mohd Fauzi Salman - Mon 26/Sep/2011, 1:58pm
    perghhh mr.Ravinther,ni msti nak angkat kapal Titanic yg karam pada 14 April 1912.uhuksss.....  
  29. Iammalaysian1957 - Mon 26/Sep/2011, 11:39pm
    Terima kasih warga Majalah.com yg prihatin, semoga Projek 300K faham mesej yg disampaikan.

    Kita kenalah sentiasa beringat dan berwaspada. Tentu lebih mudah anda buat satu blog ( free aje ) utk terangkan Projek300K anda.

    Letak link anda disini dan warga Majalah.com boleh ziarah ramai2, tak gitu?  
  30. Iammalaysian1957 - Mon 26/Sep/2011, 11:42pm
    Emm, saya dah semak Profile anda, adapun website anda rupanya ... www.DuitRaya.biz  
  31. Onesistem - Tue 27/Sep/2011, 2:09pm
    aku tolong copy dan paste kisah sebenar rm300k ni ...
    Modal sekali RM20! Budak sekolah pun mampu. So, memang tak de masalah anda nak join. Kawan anda pun tiada masalah nak join. Siapa pon boleh join. Memang senang nak jalankan projek nih. Telalu mudah untuk di "jual". Mudah untuk diterima. Inilah salah satu faktor penting untuk menjayakan sesuatu projek buat duit iaitu "kos yang rendah". Sebabnya simple, orang yang nak buat duit memang kurang duit, jadi kalau projek nak guna modal besar memang susah. Yang ini hanya RM20 je. Ramai yang sanggup dan mampu. Lagipun bukan kena keluar duit berkali-kali. Sekali je seumur hidup

    Sistem matriks 4x4 "upgrade by tier" - Tercanggih! Jangan samakan dengan sistem force matrik biasa. Sistem oneX menggunakan sistem matrik "upgrade by tier". Ini bermaksud anda akan mendapat pertambahan income setiap kali orang di bawah anda upgrade tier mereka. Dengan kata lain sistem ini melaburkan untung anda berulang kali. Walaupun bayaran di buat sekali sahaja tetapi untung anda berganda kerana sebahagian kecil keuntungan di masukkan kembali kedalam sistem untuk menjana untung yang lebih besar. Ini adalah inovasi baru dalam sistem matriks. Anda tak boleh lepaskan pelang ini.

    Bilangan ahli matriks yang kecil tapi untung 20,000 kali ganda! Hanya sejumlah 340 orang untuk memenuhkan matrik dan anda boleh mendapat keuntungan sehingga USD99,000 (hampir RM300,000)! Ya, hanya 340 orang. Tak sampai seribu orang, malah tak sampai 500 orang pun. Sangat sedikit orang yang terlibat, tetapi keuntungan sangat besar iaitu dari USD5 menjadi USD99,000 iaitu hampir 20,000 kali ganda! Fakta ini sangat-sangat menarik jika dibandingkan dengan program lain yang memerlukan ribuan orang malahan jutaan orang. Di sini anda hanya perlu 340 orang sahaja!

    Sistem automatis 100%. Pengaktifan dan upgrade berjalan secara automatis (di program dalam sistem). Dengan meletakkan USD5 (RM20) dalam akaun, pengaktifan akan berlaku serta merta dan apabila cukup wang dalam akaun anda, upgrade setiap Tier akan berlaku secara outomatis. Tugas anda hanya aktifkan akaun anda sekali sahaja dengan meletakkan USD5 dalam akaun anda dan memastikan ada orang masuk ke dalam matriks anda. Ringkasnya, letak duit USD5 kongsikan dengan 4 orang? tunggu duit berkembang. Simple!

    Sistem matching 100% dari tajaan anda. OneX memberikan kita 100% dari income orang yang kita sendiri taja. Kalau orang yang kita taja dapat USD1,000, kita secara automatik akan dapat USD1,000. Kalau dia dapat USD10,000, kita FREE je dapat USD10,000. Ini bermakna jika anda ada 20 orang direct sponsor. Setiap mereka berpotensi mendapat USD99,000, maka anda akan berpotensi mendapat 20 x USD99,000 bersamaan USD1,980,000 iaitu USD1.9 juta (hampir RM6juta). Nota Penting: Bonus Matching ini tak termasuk duit dari matriks anda. Ia adalah tambahan. Duit matriks tetap anda akan dapat walaupun anda tidak ada menaja seorang pun dengan syarat ada limpahan dari orang-orang di atas anda. Best kan? So, rajin-rajin la menaja.

    Boleh bikin duit walau tak menaja. Ini tak mustahil sebab anda boleh mendapat limpahan dari penaja atau upline anda atau limpahan dari orang-orang di atas anda. Sesiapa sahaja yang berada dalam matriks anda akan memberikan bonus pada anda. Tidak kira siapa menaja mereka. Dengan ini, walaupun anda tak menaja langsung. Anda berpotensi mendapat USD99,000 (hampir RM300,000). Oleh itu pilhlah penaja yang aktif anda akan mendapat "manfaat" dari beliau.

    Income berulang dari network yang sama. Sistem berjalan dalam 2 Stage. Stage 1 berpotensi memberikan USD5,860 dan Stage 2 memberikan anda USD93,600. Apa yang menarik ialah Stage 1 dan Stage 2 menggunakan matriks/hirarki yang sama. Anda tak perlu berkerja lagi dalam Stage 2. Network yang sama akan memberikan keuntungan yang lebih dalam Stage 2. Tugas anda hanyalah mengaktifkan akaun anda dengan USD5 dalam Stage 1 dan anda akan mendapat pendapatan berulang sekali lagi tanpa perlu membina matriks baru dan tanpa keluar duit poket sekali lagi. Perfect!! Memang best! Sapa tak mau? kerja sekali, untung berkali-kali.

    Timing!! Sistem ini baru bermula. Ia akan dilancarkan serentak di seluruh dunia pada 25hb Jun 2011 ini. Jika anda daftar sekarang dan lengkapan matriks. Sekaligus minggu berikutnya anda akan mendapat USD5000! Selepas itu ianya akan bergerak sendiri sehinggalah anda mandapat sehingga hampir USD100,000 iaitu bersamaan RM300,000. Dalam sistem matriks sebegini, timing sangat penting.

    Inlah LAPAN sebab-sebab penting kenapa anda "WAJIB" join projek ini. Modal rendah, kerja mudah, pulangan lumayan. Bayangkan kesukaran anda kalau bajet ciput masa hari raya nanti. Macam-macam nak pakai duit... baju raya, kuih raya, duit raya anak-anak buah, belanja balik kampung? macam-macam?. Semua pakai duit. Nak harap duit gaji semata-mata memang tak cukup. Kalaulah ada duit tambahan 5-6 ribu, boleh setel semua. Kalau dapat lebih lagi la best? boleh setel hutang lama. Silap-sila bawak kereta baru raya ni? Amacam? Best tak?

    So, jangan kedekut dengan RM20 anda. Tak miskin pun kalau lesap RM20 tu?. Letakkan duit tu dalam projek genuine ini. Lepas tu kongsi peluang ini dengan kawan-kawan, insyallah mereka akan join sebab murah, simple dan lumayan.

    Apa lagi? Bertindaklah segera. Kalau tunggu lagi nanti orang rembat pulak peluang ini. Lagipun rugi besar kalau orang rembat plak kawan-kawan kita. So, klik DAFTAR sekarang jugak dan buat PEMBAYARAN terus! Lepas tu jangan lupa bagi tau kawan-kawan pasal projek ni. Takkan nak kaya sorang je?  
Page 1   (Total 31 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.