Panjangkan Secara Kekal dan Semulajadi. Tiada Ubat-Ubatan
Sepakat - Wed 2/Feb/2011 2:30pm [Last Comment]
salam kepada pembaca majalah.com,
jika anda mengalami masalah zakar terlalu pendek atau zakar bengkok.alat scretch ini telah pun diperakui oleh Dr ismail thambi dimana ia mampu memanjangkan zakar secara kekal serta menegakkan zakar yang bengkok, serta mudah diaplikasikan.Anda perlu sedia maklum bahawa memanjangkan zakar secara urutan dan pam adalah tidak berkesan sama sekali malah boleh mengundang bahaya serta menyebabkan lemah tenaga batin.Oleh itu jangan mudah terpedaya.dapatkan alat penarik otot zakar ini dengan harga yang cukup berpatutan...sila letakkan email anda jika berminat.

terima kasih.

Niche: Dewasa 18sx
     
  1. Ghazali 8 - Wed 2/Feb/2011, 3:06pm
    tarik otot....bunyi cam menyakitkan jer.. anyway ini my email abbasfunkenho@yahoo.com  
  2. Hairul Nizam 2 - Thu 3/Feb/2011, 5:27am
    yang penting tahan lama..  
  3. Mustaqeem 2 - Sun 6/Feb/2011, 4:55pm
    mustaqeem_8956@yahoo.com  
  4. Empayar - Mon 7/Feb/2011, 10:16am
    Email pic ke:senan_6@yahoo.com  
  5. Rosz 2 - Mon 7/Feb/2011, 11:06am
    nak tahu gak...

    rosz_burger@yahoo.com  
  6. Johnedy - Mon 7/Feb/2011, 1:51pm
    Johnedy_77@yahoo.com  
  7. Remail2us - Tue 8/Feb/2011, 1:18am
    email me thx
    wehcaky@gmail.com  
  8. Zali 9 - Tue 8/Feb/2011, 3:14pm
    please gift more information & price to my
    Email : roz_niaga@yahoo.com  
  9. Ayi1727 - Tue 8/Feb/2011, 4:10pm
    emailkan kpd saya....ayi1727@live.com  
  10. Jejakaberuntung - Tue 8/Feb/2011, 4:53pm
    email me.. macam menarik jer... jejakaberuntung@yahoo.com  
  11. Sepakat - Tue 8/Feb/2011, 5:17pm
    ok jejaka beruntung.dah send.terima kasih.  
  12. Sepakat - Tue 8/Feb/2011, 5:24pm
    assalamualaikum.kepada semua yang telah memberi email.saya dah menghantar sedikit sebanyak tentang produk ni kepada anda.terima kasih ye..  
  13. Sepakat - Tue 8/Feb/2011, 5:29pm
    ouh..lupa..kepada sesiapa yang berminat tu, just sms saya alamat dan nama saja kay.tak perlu call sebab saya akan call anda semula untuk confirmkan alamat serta cara bayaran.
    terima kasih.  
  14. Sam74 - Tue 8/Feb/2011, 5:49pm
    Bole tlg email kat i jugak
    samcrest74@gmail.com

    mekacih  
  15. Azman Mohamad - Thu 10/Feb/2011, 9:59am
    email ke: ainun.theraphy@yahoo.com  
  16. Sawitkualapenyu - Thu 10/Feb/2011, 3:13pm
    Saya juga perlu ni barang ba,sebab mau tau la kebenarannya sila email claudiusptn@gmail.com, sia amat berharap tq  
  17. Hafiz Hazriq - Sat 12/Feb/2011, 10:10pm
    bagus gak ni..tlg email detail this item to me....blackbirdeen@gmail.com  
  18. Warren Wilson Wong - Sun 13/Feb/2011, 3:56am
    saya juga nak wong4655@yahoo.com  
  19. Be2pro2 - Mon 14/Feb/2011, 1:51am
    Emailkan pd saya juga...
    be2_pro@yahoo.com  
  20. Keretasewa - Mon 14/Feb/2011, 5:33am
    emailkan pada saya detail dan cara pembelian

    mrzack_mrszack0304@yahoo.com  
  21. Hadi 16 - Tue 15/Feb/2011, 3:51am
    hadee_77@yahoo.com  
  22. Lostindios - Thu 17/Feb/2011, 3:45pm
    emailkan pada saya detail dan cara pembelian

    mudatua@yahoo.com  
  23. Ncz - Fri 18/Feb/2011, 11:25pm
    Hantar detail Ke nobleconqueror@gmail.com  
  24. Fendey - Sat 19/Feb/2011, 8:17am
    emailkan pd saya pentwin606@yahoo.com  
  25. Che Adam - Mon 21/Feb/2011, 2:16am
    email pd sy..
    che_adammm@yahoo.com  
  26. Syai4743 - Wed 23/Feb/2011, 7:30pm
    emailkan kepada saya: syai4743@gmail.com
    TQ.  
  27. Qais - Wed 23/Feb/2011, 11:45pm
    hafiz_2171@yahoo.com  
  28. Hbs - Thu 24/Feb/2011, 12:35am
    Email detail (hbs.haraz@gmail.com)  
  29. Jwws - Fri 25/Feb/2011, 12:24pm
    camana nak tarik??hahaha..bole2..i try.babahonel@yahoo.com  
  30. Zul 72 - Sun 27/Feb/2011, 12:37am
    tolong email kat saya juga ye..ejoy1233@gmail.com  
  31. Lanhb - Wed 2/Mar/2011, 2:40pm
    Tlg emel info
    mazlan_hb@yahoo.com  
  32. Alif 11 - Wed 2/Mar/2011, 10:27pm
    emailkan saya di alifzaimi@rmp.gov.my

    saya nk taw details die ;-)  
  33. Zaidi 27 - Wed 9/Mar/2011, 3:00am
    email info kat saya

    ady_4455@yahoo.com  
  34. Rizal Azami - Sun 20/Mar/2011, 8:33pm
    email mohdmasrizalazami@yahoo.com..tq  
  35. Deen 13 - Sun 20/Mar/2011, 10:36pm
    sepakat tolong mail ke saya. deenkoi_0@yahoo.com  
  36. Insan Simpati - Fri 8/Apr/2011, 6:15pm
    email kat saye nk try je
    ixad_83@yahoo.com  
  37. Saiful 79 - Mon 18/Apr/2011, 5:06pm
    email kpd saya...nikkamarul20@yahoo.com  
  38. Mohd Rhazie - Sat 23/Apr/2011, 1:02pm
    email razi_7888@yahoo.com  
  39. Hamba 2 - Tue 3/Jan/2012, 6:14pm
    info tambahan
    www.bit.ly/syurga  
  40. Boby Boon - Sun 6/Oct/2013, 7:46am
    boleh kasi info tak: email,skboon723@gmail.com  
  41. Mr Pow3r - Sun 6/Oct/2013, 1:29pm
    salam tumpang iklan tuan tanah
    bathmate #1 hot market rm250+free 3 sex drops and more gift can select,,, more product ORIGINAL hubungi untuk tempahan dan maklumat 012-5262621  
Page 1   (Total 41 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)