Ayi1727

Profile
Forum NickAyi1727
Handphone0194354819/0135481651
RegisteredThu 30/Sep/2010, 7:17pm
Topics by Ayi1727
1Pati Santan dan Kerisek (4) - Tue 18/Jun/2013 10:07am
2Nak Jual Rumah di Taman Arowana Impian, Seremban Dua (6) - Sun 14/Oct/2012 11:13am
3Membekal Benih/Serai Jenis Peha Ayam Mengikut Gred Serta Bekalan Sayuran (4) - Sat 6/Nov/2010 7:56pm
Comments by Ayi1727
1Pembekal Rempah Kari Ikan dan Daging - Wed 9/Jan/2013 7:02pm
pls ...ayi821727@yahoo.com
2Pengedar Rokok di Perlukan - Wed 9/Jan/2013 6:26pm
email pls'' ayi1727@live.com ....perlukan segera ...saya di sungai petani kedah atau call saya ...0195207100
3Tanah 1 Ekar untuk Dimiliki - Thu 17/May/2012 3:12pm
amat berminat....tlg email pada saya....ayi1727@live.com
4Memerlukan Rumah untuk Dijual atau Disewa - Mon 2/Apr/2012 2:37pm
rumah teres untuk di jual di taman arowana impian ,seremban 2. 200 meter dari sekolah dan pusat perniagaan, dan pelbagai kemudahan lain. jalan pintas ke mambau. 10 minit ke bandar seremban.
5Kongsi Beli Barang Dari China - Mon 20/Jun/2011 2:13pm
saya berminat ....Ayi1727@live.com... pls email....... tq
6Heat Press Machine - Tue 15/Feb/2011 8:03pm
pls email ....Ayi1727@live.com....segera yer .....
7Kursus Nasi Lemak Kukus - Mon 14/Feb/2011 10:51pm
tolong emailkan kpd saya..... saya memang mencari peluang ini..... detail yer.... ayi1727@live.com
8Percuma untuk Warga Majalah.com - Kad Prepaid Dari Alliance Bank - Sat 12/Feb/2011 9:32pm
emailkan pls ayi1727@live.com
9Mencari Kerja Kosong Safety - Sat 12/Feb/2011 8:41pm
ada .... hg mai jumpa aku .... atau email aku ..... ayi1727@live.com
10Kursus Memborong ke China dan Lawatan Perniagaan ke China - 13 Feb 2011 - Thu 10/Feb/2011 2:56pm
salam.... sekiranya ada lg kursus ini pada hujung bulan mac..... boleh tolong emailkan kepada saya tak ... ayi1727@live.com... thanks
11Panjangkan Secara Kekal dan Semulajadi. Tiada Ubat-Ubatan - Tue 8/Feb/2011 4:10pm
emailkan kpd saya....ayi1727@live.com
12Layari Free Internet Dari Wifi Signal Booster - Tue 8/Feb/2011 3:15pm
sent me detail..... how much......ayi1727@live.com
13Membekal Barang Barang Keselamatan (PPE) - Wed 2/Feb/2011 9:15pm
emailkan kepada saya..... perlukan segera ...detail ayi1727@live.com
14Rokok Murah! RM50 1 Kartun Jamin Sedap - Tue 1/Feb/2011 6:25pm
ayi1727@live.com.....pls sent ...berminat sgt ....
15Income RM2000.00 Per Month. Bukan Sykt MLM. - Sun 2/Jan/2011 1:49pm
EMAIL AYI1727@LIVE.COM
16Berminat Membekalkan Khemah? - Wed 29/Dec/2010 9:53pm
bleh tolong sent detail ke email saya Ayi1727@live.com...... amat berminat sangat dan memang mencari pembekal
17Mesin Pancing Tomman dan Xpuyu - Wed 29/Dec/2010 9:41pm
kat mana bleh dptkan bekalan yg lain dari ini dlm kuantiti yg byk dan murah
18Membekal Benih/Serai Jenis Peha Ayam Mengikut Gred Serta Bekalan Sayuran - Fri 24/Dec/2010 5:44pm
u bleh call ke no yg tertera diatas.... thanks
19Memborong Barangan Dari China! - Sun 7/Nov/2010 1:02am
bila.akan diadakan lg seminar/kursus ini bg awal tahun 2011 ni....jika ada ...minta tolong emailkan pada saya...ayi1727@live.com
20Pembekal China Netbook/Notebook, Computer Accecories Etc Terus Dari Kilang! - Sun 7/Nov/2010 12:56am
pls emailkan catalog bg semua barangan tu ...ayi1727@live.com...secepat mungkin yer
21Agent Direct Dari China - Sun 7/Nov/2010 12:46am
please email kpd saya....memang berminat...kalu bleh barangan berkaitan perkhemahan, memancing.. or survival set...atau apa2 yg berkaitan...emailkan ke ayi1727@live.com
22Alat Tulis Import Dari China? - Sun 7/Nov/2010 12:43am
saya nak tahu product dan price bagi peralatan perkhemahan dan pancing..kalu bleh dapat katalog ...pls email ke ayi1727@live.com
23Agent Direct Dari China - Sun 7/Nov/2010 12:21am
amat tertarik dan berminat...pls emailkan kepada saya..ayi1727@live.com
24Netbook From China - Sun 7/Nov/2010 12:19am
saya berminat boleh emailkan detail harga dan katalog. amat2 mengharap...ayi1727@live.com
25Produk IT Terus Dari China - Sun 7/Nov/2010 12:12am
Saya berminat. boleh emailkan katalog product dan harga sekali ayi1727@live.com
26Pengedar Barangan China Dan Thailand - Sun 7/Nov/2010 12:08am
salam ....saya amat berminat ....bleh tolong sent detail ....ayi1727@live.com
27Seminar Memborong Ke Guanzhou China - Sat 6/Nov/2010 11:45pm
tahun 2011 ni ada tak kursus dan seminar ni lg ....dalam bulan berapa akan dianjurkan lagi ....saya amat berminat nak menyertai anjuran kursus ini....
28Mesin Abc/Cendol - Melaka - Thu 30/Sep/2010 10:32pm
emailkan pada saya..ayi1727@live.com
29Jom Buat Duit Ternak Lembu - Thu 30/Sep/2010 10:18pm
email saya... ayi1727@live.com...pembayaran tu berapa lama....