Pakej utk Buka Kedai Fotostat (Full Package)
Zahid @ Variasi Tech Resources
Sun 24/Oct/2010 11:52pm [Last Comment]
saya menyediakan package untuk sesiapa yg berminat utk membuka kedai fotostat.... peralatan yg akan dibekalkan:
1. mesin fotostat jenis (ricoh)
2. mesin laminate (a3)
3. mesin binding (heavy duty)
4. stappler (heavy duty)
5. paper cutter A3
6. peralatan lain seperti comb binding,plastic laminate
A3 dan A4,stappler bullet,toner 2 bottle.

anda cuma sediakan kertas saja utk fotostat,sekiranya berminat sila hubungi saya email ziedent@yahoo.com
boleh tambah mesin fotostat seunit lagi utk stand by

harga RM5,500.00 sehingga RM8,500.00

Niche: Kedai Fotostat Dan Cetakan | Mesin Fotostat
 
1. Rozai - Mon 25/Oct/2010, 1:10am
berminat mail rozaizz03@gmail.com  
2. Ednie - Mon 25/Oct/2010, 1:28am
Berminat...sila email; ednie2003@hotmail.com

Jika ada catalog lagi bagus....  
3. Che Maziah - Mon 25/Oct/2010, 9:19am
saya berminat...chemaziah_hamid@yahoo.com  
4. Mohd Juhari Bin Mohd Nor - Mon 25/Oct/2010, 10:03am
agak2 total semua kena ada dlm berapa rm br dpt wujudkan kedai fotostat nie,,?true_joker82@yahoo.com  
5. Azman Said - Mon 25/Oct/2010, 11:28am
Zahid, saya berminat dan email saya: aznna@yahoo.com
Boleh saya tahu location saudara..  
6. Mister - Mon 25/Oct/2010, 11:50am
sila email maklumat ke mister112000@yahoo.com  
7. Atiezah - Mon 25/Oct/2010, 12:18pm
sekiranya berminat, apa yang perlu saya buat..email : atiezah@gmail.com  
8. Ishaq 2 - Mon 25/Oct/2010, 1:30pm
sy pun brminat gak..boleh ker wat sewa beli...emailkan detailke prisma89@yahoo.com.my  
9. Mohd Subhi 2 - Mon 25/Oct/2010, 7:26pm
boleh bayar bulan2 tak?  
10. Zahid - Mon 25/Oct/2010, 9:55pm
boleh bayar bulan2 tapi mesti ada deposit separuh dari harga pembelian atau u ada post dated cek. tapi saya lebih prefer cash. much better.....  
11. Fara 23 - Thu 28/Oct/2010, 9:39am
email kn..tq  
12. Izza 8 - Thu 28/Oct/2010, 6:03pm
emailkan sya semua maklumat, harga, modal nk bkk kedai photostat..frozenizv_8189@yahoo.com  
13. Rizal 27 - Fri 29/Oct/2010, 10:54am
salam,
saya berminat, boleh email keterangan lanjut. Untuk pengetahuan saudara, saya telah berjaya mendapat sebuat lot kedai utk fotokopi di salah sebuah pengajian tinggi. Boleh saudara advise.
thanks  
14. Sayangmama - Fri 29/Oct/2010, 11:24pm
minat, plez emailkan maklumat lanjut dan alamat saudara.kepada rohanaamat@yahoo.com  
15. Masrin - Sat 30/Oct/2010, 5:59pm
saya berminat, boleh email keterangan lanjut. masrin_sksb@yahoo.com
thanks  
16. Zahid - Sun 31/Oct/2010, 11:44pm
kepada encik rizal sila email atau contact saya 012-9918390 umie for more info....atau email saya umizahsupplies.yahoo.com  
17. Maizirah - Mon 8/Nov/2010, 10:02am
slm..sy brminat.leh bgtau info lebih lanjut.. maizirah_dzolkipli@yahoo.com  
18. Suhaila 16 - Fri 19/Nov/2010, 8:49pm
saya berminat untuk mengetahui lebih lanjut - ecu1203@yahoo.com  
19. Noor Akmal - Sun 21/Nov/2010, 2:23am
salam.. email sy juga
krujaan86@yahoo.com  
20. Marini 2 - Wed 1/Dec/2010, 4:52pm
salam..saya berminat boleh emailkan detail...terima kasih  
21. Gold Solution - Fri 3/Dec/2010, 1:48pm
email sy.
goldsolution@yahoo.com  
22. Kenny 6 - Thu 30/Dec/2010, 8:22am
salam 1Malaysia..
saya ada membekalkan mesin fotostat jenama SHARP..
sekarang ada promosi untuk 1 mesin fotostat berharga RM99 sebulan(harga terus dr kilang)..
jika berminat ingin melihat catalog atau ingin tahu lebih lanjut boleh la hubungi atau call saya 0122284322 atau email ke kennyz.yap@gmail.com  
23. Mohd Anuar 2 - Mon 3/Jan/2011, 11:29pm
sy minat email quation  
24. Iza 25 - Sun 9/Jan/2011, 4:59pm
boleh tlg email kepada saya ...fariza0881@yahoo.com  
25. Erica Ida - Wed 20/Jul/2011, 4:20pm
berminat...email sy jgk..erica_ida88@yahoo.com  
26. Syed 73 - Thu 22/Sep/2011, 11:24pm
blh tolong emailkan sy maklumat tentng full package,harga pakej n jenis mesin...ini email sy,syed23news@ymail.com...sy area sungai bakap...  
27. Zahid - Fri 28/Oct/2011, 2:20pm
nak tahu lebih lanjut ....call je saya di talian 012-6792123....saya sedia membantu anda untuk memulakan perniagaan.....insyaAllah...  
28. Mohd 165 - Sat 29/Oct/2011, 3:23pm
sye area meru selangor..area mana ni??
email sye bpe hrga package tu..plz secepat mungkin..
lubokantu91@yahoo.com  
29. Nizam 200 - Fri 18/Nov/2011, 9:21am
Berminat ..... Tolong hantarkan maklumat tentng full package,harga pakej n jenis mesin...ini email sy, ikhwanzm@gmail.com  
30. Humaira 5 - Tue 10/Jan/2012, 3:56pm
saya juga berminat. so boleh x, email maklumat full package sekali dengan harga dan jenis mesinnya sekali.... thanks alot..... hasni_humaira@yahoo.com. sy berada d kelantan  
31. Sandra 6 - Sat 21/Jan/2012, 9:40pm
Saya berminat juga...boleh emel kepada sya...essgarl@gmail.com  
32. Ann 52 - Fri 27/Jan/2012, 2:38am
pahang ada x?  
33. Zahid - Sat 4/Feb/2012, 1:14pm
kalau betul berminat....call sy or sms sy

0126792123-zahid  
34. Ashsmkm - Wed 15/Aug/2012, 5:47am
ini cover area mna?interested bwu nk buka kedai fotostat...tp ricoh model mna 1 affisio brapa ek?tlng emailkan saya detail kt ashsmkm@gmail.com  
35. Miza 36 - Tue 5/Feb/2013, 4:06pm
pakej ini masih ada ka dan cover area mana? saya berminat ingin membuka kedai fotostat. tolong emailkan detail ke email saya : miza_mija89@yahoo.com  
36. Alieya 8 - Fri 8/Mar/2013, 4:10pm
pm plezz  
37. Zahid - Tue 2/Apr/2013, 11:19pm
saya cover area n.sembilan,melaka,selangor ....untuk luar kawasan kita boleh bincang.....call sy 0126792123 0r email sy... ziedent@yahoo.com  
38. Nurhidayahbahari - Fri 21/Jun/2013, 8:13pm
Assalammualaikum... tumpang tanya... mesin untuk menjilid hardcover macam thesis tu tak de ke?  
39. Nurhidayahbahari - Fri 21/Jun/2013, 8:17pm
kalau ada info tolong email ke
nurhidayahbintibahari@yahoo.com
atau call 013-4907020... tima kasih...  
40. Send Er - Tue 2/Jul/2013, 1:48pm
Saya berminat nak tahu lebih lanjut. Email kepada send_er@yahoo.com. Terima kasih tuan  
41. Jet 3 - Mon 26/Aug/2013, 10:13am
SY PEMBEKAL MESIN DIRECT
MURAH2X...
DI JAMIN 5 TAHUN SERVICES FREE
BRAND FUJI XEROX LEADER OF BRAND
HUBUNGI : 017-7280 374  
42. Zahid - Sun 15/Sep/2013, 3:25pm
sekarang nie sy ada byk stok in hand....mesin fotostat.....nk jual murah2......RM 1XXX....CONTACT SY ....ZAHID 0126792123  
43. Skatuin - Mon 7/Oct/2013, 7:58am
saya berminat.. email sy pakej yg ade di anne_capsyon@yahoo.com

Terima kasih..  
44. Yushah - Wed 16/Oct/2013, 3:54pm
tlg emailkan detail kepada saya
yushahlatif@gmail.com  
45. Akmal 176 - Tue 19/Nov/2013, 2:31pm
saya berminat, bole email detail?
akmalarif@gmail.com

saya juga berminat utk dpt kn 2 mesin copy..berapa ye?  
46. Zahid - Mon 13/Jan/2014, 5:01pm
utk akmal.....harga special....2 unit mesin fotostat cuma rm 3,200....special offer...limited time....ASAP....CONTACY SY 0126792123  
47. Shamsul 154 - Thu 27/Mar/2014, 7:31pm
email sye...shamsul.rashid@yahoo.com  
48. Syahnoon Ahmad - Mon 25/Jan/2016, 10:35am
Mesin2 banner ansuran bulanan PD cheque
All under one roof
Mesin,ink,materials,tolls,spare parts,services
Since 2002
Whatsapp 0199454433  
49. Alon 2 - Thu 3/Nov/2016, 10:00pm
saya ingin menjual mesin banner saya bersaiz 4420mm. Lokasi di Pandan Perdana K.L.

Berminat boleh hubungi saya di 0173113961

Terima kasih  

Page 1   (Total 49 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..