Pakej Perniagaan Bazaar Ramadhan (Sekali Tapak Bazaar)
Wan 1087 - Tue 11/Jun/2013 1:56pm [Last Comment]
Kami dari Extra Moist Chocolate Cake stokis cawangan Sg Buloh ingin menawarkan Pakej Perniagaan Bazaar Ramadhan.

Kami telah bertungkus lumus mendapatkan seberapa banyak tapak bazaar ramadhan di sekitar Lembah Klang bagi membantu usahawan atau bakal usahawan yang mahu mencuba nikmatnya berniaga pada bulan Ramadhan yang mulia dgn pakej yg sangat berpatutan.

Hanya dengan RM499 anda akan dapat :
1.Tapak bazaar ramadhan (yg sah)
2.Banner EMCC 7'x6'
3.Bunting EMCC 2'x6' (2 Bunting)
4.T-shirt Esklusif EMCC (2 helai)

Dan PERCUMA 100 kek coklat emcc size S (utk di niaga kan)

Tapak sangat sangat sangat TERHAD !!

Kepada yg berminat, boleh pm fb kami atau email kami untuk dapatkan pakej dan syarat2 serta detail.

Pastikan berikan NAMA, NO Telefon, LOKASI ANDA apabila menghantar email pada kami.

1st come 1st serve. Terima kasih

Email: mrsafuanshukri@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/pages/EMCC-Stokis-Sungai-Buloh/142215655946856

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
 
1. Nora Zainal - Tue 11/Jun/2013, 3:45pm
Boleh emailkan pada saya details...saya berminat nak amik bazaar tu...noura_77us@yahoo.com  
2. Nina Kewchik - Tue 11/Jun/2013, 3:58pm
kt area cheras / sri kembangan ade x?
ninakewchik@yahoo.com
tq..  
3. Wan 1087 - Tue 11/Jun/2013, 10:02pm
Nora Zainal - dah email. tq

Nina Kewchik - ada, saya dah emailkan syarat2 sekali. tq  
4. Hakhiruzzaman Mohamad - Wed 12/Jun/2013, 8:34pm
saya berminat....sila emailkan detail ke hakhirul@gmail.com .....t  
5. Fazri - Thu 13/Jun/2013, 8:03am
Sent kan detail.....area kajang

TQ  
6. Fazri - Thu 13/Jun/2013, 8:52am
sorry.....dbabyzone@gmail.com  
7. Zabardas - Thu 13/Jun/2013, 9:35am
sy bminat 0135339255  
8. Wan 1087 - Thu 13/Jun/2013, 10:26am
Hakhiruzzaman - saya dah email kan. tq  
9. Wan 1087 - Thu 13/Jun/2013, 10:28am
Fazri - Saya dah email detail. tq  
10. Wan 1087 - Thu 13/Jun/2013, 10:32am
Zabardas - Boleh bg alamat email kepada saya untuk saya hantar detail ?? tq  
11. Hafiz Kml - Thu 13/Jun/2013, 10:47am
ingin mmbuat tmphn pmsgn canopy utk majlis,blh lh mnph dgn syrkt kami yukta sdn.bhd. ade mnyediakan prkhdmatan pmsgan canopy,jika berminat blh call no.hp dibwh:

mr.param:0192537426

ok,tq

www.yukta.com.my  
12. Fiedah - Thu 13/Jun/2013, 11:02am
Emailkan kat saya. Rafidahmanan@gmail.com  
13. Azie 174 - Thu 13/Jun/2013, 11:59am
email to azie1211@gmail.com.tq  
14. Wan 1087 - Thu 13/Jun/2013, 12:34pm
Fiedah - Dah email detail. tq


Azie 174 - Dah email detail. tq  
15. Kitasatu - Thu 13/Jun/2013, 1:08pm
Emailkan saya..
chentaqaseh0110@yahoo.com  
16. Shaidan - Thu 13/Jun/2013, 2:06pm
email kat saya skali..area shah alam
sekutmasin@yahoo.com.my  
17. Sweetheart - Thu 13/Jun/2013, 2:09pm
berminat... tlg emel pd saya
bintanghati0911@gmail.com.

tq  
18. Wan 1087 - Thu 13/Jun/2013, 2:14pm
Kitasatu - Saya dah email detail. tq


Shaidan - Saya dah email detail. tq


Sweetheart - Saya dah email detail. tq  
19. Zalina 39 - Thu 13/Jun/2013, 2:29pm
saya berminat zalinadna@gmail.com  
20. Wan 1087 - Thu 13/Jun/2013, 2:55pm
Zalina 39 - Saya dah email detail. tq  
21. Ainul 18 - Thu 13/Jun/2013, 4:22pm
berminat...emelkan akma.suhana86@gmail.com  
22. Taibah 2 - Thu 13/Jun/2013, 4:24pm
saya berminat.. tolong emailkan details..

taibah_public@yahoo.com  
23. Leen 5 - Thu 13/Jun/2013, 4:28pm
novelent@hotmail.coom  
24. Nurul 88 - Thu 13/Jun/2013, 5:15pm
sy berminat.. tlh emailkan

nurulafzanzakaria@gmail.com  
25. Wan 1087 - Thu 13/Jun/2013, 5:59pm
Ainul 18 - Saya dah email detail. tq


Taibah 2 - Saya dah email detail. tq


Leen 5 - Saya dah email detail. tq


Nurul 88 - Saya dah email detail. tq  
26. Ayie 113 - Thu 13/Jun/2013, 9:01pm
Berminat. Email ke wuw757@yahoo.com  
27. Eyda 20 - Thu 13/Jun/2013, 9:58pm
Salam sejahtera,

Adakah anda brminat mmiliki kedai Farmasi /serbaneka /health & Beauty Ecosway scara PERCUMA? Hanya eCosway mmpu merealisasikan impian kita smua..

1. percaya x ?Modal cuma RM5100 seumur hidup. Sgt berbaloi
2. Kos operasi/peralatan kedai/stok dtanggung sepenuhnya pihak syarikat.
3. Income sgt lumayan dan unlimited, boleh mncecah shingga RM150K-200K sbulan. Menarik kan?
4. Prniagaan trjamin krn syrikat Cosway kukuh dan mnembusi pasaran antrabangsa /boleh dwarisi ke anak cucu.
5. Anda tidak prlu menaggung sbarang rsiko kerugian/prsaingan.
6. Lokasi kedai adalah pilihan anda.
7. Latihan/bimbingan dsediakan shigga berjaya, anda cuma perlu usaha dan komited utk berjaya.
Ubah hidup anda dgn Ecosway, anda pasti untung dan tidak akn rugi. segera call/sms 019-5761445~waheda~ anda akn dbantu shingga berjaya, Insyaallah  
28. Kharizs 2 - Fri 14/Jun/2013, 2:47am
boleh emailkan details ke kharizs83@gmail.com  
29. Faizal 10 - Fri 14/Jun/2013, 8:01am
Salam,

emailkan ke faizal4977@gmail.com

RAWANG, SELANGOR  
30. Bahrol - Fri 14/Jun/2013, 9:57am
send detail
gombak
bahrol_onlon@yahoo.com  
31. Nadiah 57 - Fri 14/Jun/2013, 2:23pm
Salam. Tolong send detail pada saya.
nadmky@yahoo.com  
32. Wan 1087 - Fri 14/Jun/2013, 4:19pm
Saya dah emailkan detail pada semua.

Dapatkan update lokasi tapak bazaar yg masih kosong di FB Pages kami.

Saya akan update segala yg terbaru di FB pages emcc. Pastikan tidak ketinggalan.

FB page = EMCC Stokis Sungai Buloh


Safuan
0136246235  
33. Azmil 30 - Fri 14/Jun/2013, 4:40pm
tolong emailkn dekat sy..sy bermint...kecik_8804@yahoo.com  
34. Kak Ani Homemade Cookies - Sat 15/Jun/2013, 3:43pm
Salam,
Berminat untuk berniaga sempena ramadhan?
Ingin menambah pendapatan untuk persiapan raya?
Kak ani homemadecookies sedia membantu anda.
Dengan pelbagai jenis homemade cookies kami.. hanya yang terlaris dengan bahan bermutu tinggi menjadi pilihan kami tahun ini.
Harga yang di tawarkan sangat berbaloi-baloi

5 orang terawal akan mendapat sample percuma yang bernilai Rm 35

Hubungi kak ani segera;

Kakanihomemadecookies@gmail.com
017-3851973  
35. Afizah 6 - Wed 19/Jun/2013, 1:11pm
klu dh ada tapak tp nk berniaga utk jd pengedar blh ke?.. afizahar@yahoo.com  
36. Fida 94 - Fri 21/Jun/2013, 1:46pm
Berminat pm syarat2 nya fida_0334@yahoo.com.my. seri peristana sg buloh  
37. Zinjabu - Sat 22/Jun/2013, 6:00pm
Salam warga MJ saya tompang lalu.

Sleeping partner diperlukan untuk bissnis getah scrap.
Syarikat kami memerlukan tuan2 untuk berserta dengan kami untuk bissnis trading getah beku di utara semenanjung.

kapasiti stock 40ton sehari
modal pusingan Rm500k.
olih yang demikian kami membuka peluang 100lot iaitu setiap lot bernilai 5k kepada tuan2 untuk join kami.Terpulang berapa banyak lot yang tun2 nak rebut.
Pulangan adalah rm500 perbulan dan ianya akan didepositkan kepada akaun tuan2 di setiap hujung bulan. kontrak selama setahun.kepada yang ingin menarik diri awal adalah diboleh kan .
wang modal tuan2 akan dipulang kan dibulan keenam dalam masa 7 hari.

sekeping tanah bernilai pasaran Rm500k akan diletakkan kepada pirma peguam yang dipilih oleh tuan2 sediri demi menjamin wang modal tuan2.
kami juga akan memberi kebenaran bertulis kepada peguam tuan2 agar menjual dan membayar kepada tuan2 sekira nya ada berlakunya apa perkara yang tak diingini pada modal tuan2.

Kepada yang berminat dan mempunyai wang 5k tersedia sahaja dialu alu kan.
email kami zinjabu@yahoo.com
hp 0192727505  

Page 1   (Total 37 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..