Zinjabu

Profile
Forum NickZinjabu
RegisteredSun 12/Feb/2012, 6:19pm
Topics by Zinjabu
1Saya Cari Ketam Nipah dan Kerang Darah. - Thu 25/Apr/2019 1:07pm
2Goldbar for Sale (2) - Tue 12/Feb/2019 1:13pm
3Susu Kambing 100% Asli. Pengedar di Perlukan (2) - Wed 14/Feb/2018 11:41am
4Project GLC Perlukan Pelabur RM 3 Ke500k (2) - Wed 1/Jun/2016 12:33pm
5Khidmat Freelance Driver. (2) - Mon 18/Jan/2016 11:27am
6Tanah Lot Tapak Rumah utk di Jual Loggin/Cameron Highland - Fri 27/Feb/2015 11:55am
7Pekerja Kerani (Malam) di Perlukan Taman Mas Puchong (4) - Thu 8/May/2014 10:14am
8Abuk Beras Untuk Buat Makanan Ternakan (8) - Mon 20/Jan/2014 2:31pm
9Ayam Segar (3) - Fri 18/Jan/2013 12:20pm
Comments by Zinjabu
1Mencari Pengedar Ketam Nipah Bertelur. Hot Item Masa Ni. (Part Time RM 100 - RM300 Sehari) - Thu 25/Apr/2019 12:43pm
Join kan 0133339055 mk. Saya juga sudah ada seseorang yg bertanya kanharga ketam nipah 100kg sehari. 1,2,3 ekor sekilo. Apa harga bossku.
2Saya Ada Kuota Permit Kerja Semua Sektor - Tue 19/Mar/2019 11:20pm
Salam. Saya setuju dengan apa yg awak cakap di atas tadi. Berapa harga, Berapa lama siap. Payment apa macam. Watsup 0133339055.
3Work Permit and DP10 Services - Tue 19/Mar/2019 11:15pm
For over stay how much pa person. Bangladesh. And whose company u will register in I am mk. Watsup 0133339055 puchung.
450 Tipper Lorry Diperlukan Several untuk Project Kat Paya Indah Wetlands - Selangor - Tue 12/Feb/2019 1:07pm
Ok
5AP Gula, AP Ayam, Gula, Kelapa dan Lain - Thu 16/Aug/2018 1:50am
Ada kawan cari ap ayam keratan untuk disewa. . 5000ton sebulan. 0133339055watsup me.
6Indonsia Steam Coal - Thu 19/Jul/2018 11:22am
Saya ada dapat tawaran batu bara dari aceh. Kpd sesiapa yg ada buat ususan batu bara.fe 61%up Tolong beri syarat2 nya. Wats 0133339055 mustafakamal.
7AP Kobis Bulat untuk Disewa - Thu 19/Jul/2018 10:23am
Ap kobis kalau 13 ke 15 sen saya nak. Maaf baru2 nie ap ap kobis dah macam harga dutian musim ini. Lambakan di pasaran kerana orang di keluar kan bsnysk ke kroni2 politik baru.
8AP Kobis Bulat untuk Disewa - Thu 19/Jul/2018 10:19am
Watsup kpd 0133339055 Zaiz harga barang dan gambar.lokasi tuan.
9Lesen Kontraktor G7 utk Dijual - Thu 19/Jul/2018 10:05am
Salam tuan. G7 dah jual ke. 0133339055
10AP for Sale - Thu 19/Jul/2018 10:01am
Maaf tuan Ap import perempuan ke tuan.
11Mencari Kilang OEM Membuat Makanan & Minuman - Selangor/N9 - Thu 19/Jul/2018 9:45am
Try vheck di it atau datang ke simpang 4 pucung perdana. Puchung. Kilang nie bersebelah dgn main workshop tractor malaysia. Puchung.
12Buah Pinang - Sun 17/Jun/2018 3:12pm
Saya nak seminggu satu ton.kl Pinang isi yg sudah kering. Sudah belah 4. Watup 0133339055
13Pembekal Udang Putih - Sat 2/Jun/2018 2:23am
0133339055 syed. Kl
14Group Whatsapp Jual Beli Seafood Malaysia. Ketam/Udang/Ikan/Sotong/Seahors/Seacucumber - Thu 19/Apr/2018 11:23am
Ad me syed zinjabu@yahoo.com 0192727505. Watsup 0133339055
15Mencari Funder/JV Partner Pembekalan Minyak Masak, Beras dan Gula ke Indonesia - Sun 25/Mar/2018 8:37pm
Koata subsidi minyak masak 200ton sebulan Nak di pindah milik kan.rm550k nego. Watsup 0133339055. Segera.
16Mencari Buyer untuk Siput Sedut dan Siput Gonggong 5ton Sebulan Minima - Sun 25/Mar/2018 12:38pm
Saya perlu kan ketam suri 200kg sehari.hari2. Tlg bagi harga sampai klia Juga mahu siput sedut 200kg hari2. To klia juga. Berapa harga sekilo. Watsup 0133339055.
17Lesen Import AP Beras - Sun 4/Mar/2018 12:54pm
Ada 40k ton sahaja. 0133339055 syed.
18Mencari Pembeli Ketam Suri, Sotong Putih Udang Harimau Belangkas Telur - Thu 22/Feb/2018 12:57pm
Megapa sotong putih takda Ok wats kan to 0133339055 syed.
19Mencari Funder untuk Projek Pengangkutan Dedak Setiap Hari - Sat 17/Feb/2018 4:59pm
Cl 0192727505
20Funder/Investor Diperlukan utk Projek GLC (Complete Documents) - Sat 17/Feb/2018 4:32pm
Trading biss perlukan modal rm1 ke 2j.kontrak setahun. Biss sudah berjalan setahun setengah. Modal di perlukan untuk tempahan tambahan. BG DI BERI UNTUK JAMINAN pelaburan. Wp 0133339055 syed. Hp 0192727505.
21Mencari Funder - Fri 16/Feb/2018 4:29pm
Chapter close. Dah ada funder.
22Susu Kambing 100% Asli. Pengedar di Perlukan - Wed 14/Feb/2018 11:46am
Kami ada stock susu kambing 100% asli dari utara.200 botol 500ml sehari. Harga borong rm10 sebotol. Perlu kan pengedar. Kami boleh hantar stock ke lembah klang juga. Wp 0133339055.
23Info Tanah untuk di Jual di Johan Setia, Klang - Wed 14/Feb/2018 11:22am
Peluang biss banyak. Modal yg takda.so kpd yg ada modal dtg cepat. Wap 0133339055 syed.
24Ikan Talapia Segar - Fri 2/Feb/2018 10:39pm
Saya cari talapiah merah mati 4ekor sekilo. Satu hari satu ton. Barang kena hantar kl. Watsup 0133339055 Cl 0192727505 syed.
25AP Gula untuk JV/Sewa (Unlimited) - Tue 9/Jan/2018 12:23pm
Salam tuan sy mau sewa ap gula Watsu 0133339055.
26Kontraktor Pasir - Wed 27/Dec/2017 11:50pm
Operator pasir di perlukan di sungai linggi n9. Owner ada permit sah dan kawasan sungai 2km sahaja. Lain lain keperluan semua nya operator yg kena bawak. Hanya keluar pasir kotor sahaja. Tolong bagi tau berapa charge untuk sedut keluar satu ton. Watsup 0133339055 syed.
27Urgent! Mencari Pasir Sungai Kotor yg Banyak utk Project Kami di Sg Besi, KL - Wed 27/Dec/2017 11:46pm
Operator pasir di perlukan di sungai linggi n9. Owner permit sedia kan kawasan sungai 2km sahaja .segala peralatan minyak dan pekerja operator yang kena bawak sendiri. Tolong bgtau berapa charge sedut keluar pasir kotor pa ton. Watsup 0133339055. Syed.
28Tapak Pasar Basah, Seksyen U5 Shah Alam - Mon 25/Dec/2017 1:19pm
Masih ada ke. Wtp 0133339055
29Mencari Operator Pasir di Lembah Subang - Fri 22/Dec/2017 12:08am
Salam tuan . Keluasan brp ekar. Tempat khusus nya di mana. Jual company ke jv atau kita keluar pasir. Watsup 0133339055 syed.
30Pembekal Ayam Segar - Tue 28/Nov/2017 10:11pm
Harga esok berapa sekilo. Ayam bulat ada kaki perut dan kepada. 0133339055.
31Mencari Tanah untuk Dibeli @ JV untuk Pecah Lot - Perak/Kedah - Tue 28/Nov/2017 10:09pm
Selangor kat mana yg tuan. Watsup .0133339055.
32Tanah untuk Disewa - Mon 13/Nov/2017 3:25am
Harga sewa seekar berapa sebulan. Minimum kena ambik berapa ekar. Bayaran sewa sebulan sekali bayar ke atau bayar sekali gus setahun punya sewa. 0192727505.
33Tanah untuk Dijual - Tue 7/Nov/2017 9:03am
Maaf baru cek .salah bg no .terbagi 019. Yang betul nya 0133339055watsup. K tuan seperti yg saya kata kan dia atas. Boleh bg detail yg 29 ekar dan 1.8ekar tu tuan. Saya nak follow up dgn prospect. 013.3339055.watsup. 0192727505 clll.
34Pembekal Ayam Daging Segar dan Ayam Hidup () - Tue 7/Nov/2017 8:06am
Salam tuan.saya nak mula niaga ayam hidup dan ayam bulat. So skrg tengah cek harga di beberapa suppllayer Tlg bagi harga hari ini dah 5 hari sebelum.nya. Saya berurusan di lembah klang. Untuk rujukan. Watsup.0133339055.
35Mencari Funder - Sun 5/Nov/2017 1:49am
Sleeping partner dgn modal rm20k diperlukan untuk biss trading seafood frozen di putra perdana pucung.biss dah setahun. Pulangan keuntungan rm1k sebulan selama 12bulan. Kontrak setahun .modal 20k akan dipulang di bulan ke12. Posdated cek di beri 13keping di awal perjanjian di tandatangani. Jangan fikir sampai pecah kepala.minat datang tengok lu. Watsup 0133339055 syed.
36(Urgent) Pelabur untuk Jangka Pendek Dibayar Secara One Off - Sun 5/Nov/2017 1:40am
Sleping partner di perlukan untuk biss trading seafood prozen. Modal 20k di perlukan untuk penambahan stock bagi satu pelangan baru. Coldroom di pucung. Biss dah setahun. 20k tu pulangan nya setiap bulan rm1k. Bulan ke 12 modal 20k di bayar balik. Posdated cek di beri 13keping pada awal perjanjian di tanda tangani Jangan fikir sampai pecah kepala.minat mai tengok dulu. Watsup 0133339055 syed.
37Mencari Pelabur - Sun 5/Nov/2017 1:14am
Biss trading seafood frozen saya perlukan suntikan modal.untuk sain kontrek baru dgn supplyar bagi penghantaran stock pelangan baru rm20k. Kalau nak invest datang tengok lu.coldroom di puncung Pulangan rm1k sebulan selama 12bulan Minat watsup 0133339055 syed.
38Idea Bisnes utk Bajet RM 10k - Sat 4/Nov/2017 6:19pm
Salam .anda minat tak dgn biss trading seafood frozen di pucung yg sudah pun berjalan detahun di pucung. Rakan kongsi mudah serta modal rm10k di perlukan, untuk belian stock bagi pelangan baru. mai tengok lu. Tolong dtg dgn orang yg pikiran nya positif sahaja. Saya hanya perlu sleeping partner saja. Rm 10k. Watsup 0133339055.syed. cuba 3bulan dulu. Kalau rasa tak nak,ambil modal dan relex lu.
39Mohon Cara Bagaimana Mendapatkan Pendapatan Sampingan - Sat 4/Nov/2017 3:38pm
Salam,rakan kongsi di perlu kan. Bissnis seafood prozen beli dan jual. Pembeli dah ada. Biss sedang berjalan di pucung,cuma nak tambah modal untuk order tambahan pelangan baru. Modal 10k sahaja. Minat dan ada modal,mai tengok sendiri lu. Jangan dok pecah kepala fikir macam2. K minat watsup 0133339055 syed.
40Pendaftaran Pati Rehiring dan Kelulusan Negara Sumber/Bangladesh! Call Sekarang! - Wed 1/Nov/2017 10:00pm
Tulis harga sekali tuan. Senang org nak diside.
41Mencari AP Lesen untuk Beras Import untuk Dijual atau Disewa - Sun 29/Oct/2017 6:28pm
Salam. Saya ada AP beras untuk di sewakan. Baki yang boleh di guna,tinggal 35 ke 40ribu ton setahun. harga kita runding sampai jadi. Pembeli kena sambut beras di mana2 satu pelabuhan di portklang. Transport tuan punya sediri. Kilang atau gudang tempat yang anda beli beras di luar negeri tu, mesti lah sudah berdaftar atau nama nya telah ada di dalam list bernas atau kena didaftar kan di bernas terlebih dahulu. . Kpd yg berminat cl 0192727505 Watsup 0133339055 syed. T kasihhh.
42AP Import Gula Diperlukan Segera (Sewa) - Sun 29/Oct/2017 11:23am
AP BERAS. Salam maaf tompang lalu. Dalam masa yang sama kalau ada yg perlukan AP beras boleh lah hubungi saya. Yg serius saja. Pasal dah berbelas datang jumpa,at last cerita kosong dan buang masa. Syarat utama pembekal u di luar negeri tu mesti lah kilang atau gudang yg telah pun berdaftar Dgn BERNAS. Kpd broker bole juga dtg, dengan syarat bawak surat mandat dari buyer yg yg di tuju ke nama anda sendiri.pun dah ok. Hp 0192727505 syed.
43Kontraktor/Funder Pasir Diperlukan - Wed 18/Oct/2017 10:24pm
Salam. Saya nak beli cilika sand 50k ton sebulan. Spec 99.8 Tlg bg harga fob kuantan. Payment lc. Hp 0192727505 syed.
44Sea Sand/River Sand/Silica Sand - Tue 17/Oct/2017 9:06pm
1- Hai john. Kami perlukan pasir sungai 50k ton setiap bulan ke brunai. Tolong bg harga cnf brunai. Bayaran lc. Kegunaan jutaan ton. Lesen K2 compalsory. 2)- Pasir cilika 50k ton setiap bulan ke china. Spec 99.8 Tolong bagi harga Fob kuantan port. Payment lc. Lesen k2 compalsory. Watsup 0133339055.syed Call 0192727505.mus.
45Pembekal Pasir Halus, Kasar, Kotor, Laut dan Silika - Sun 15/Oct/2017 12:38pm
Peelu kan pasir siap permit yg boleh dibawak ke brunai. Ada cl saya tuan. Pasir celika 9.98 utk ke china juga di perlukan. 0192727505.
46Pasir Silica Pembekal Pasir Silica 99.5% - 99.8% - Sun 15/Oct/2017 12:30pm
Salam tuan azizan. Saya dan hantar watsup. Boleh tolong buka tak tuan. 0133339055 wasup
47Membeli Perniagaan Sediada, Menyuntik Modal Dengan Belian Ekuiti dan Mengembangkan Cawangan Perniagaan Sediada - Thu 12/Oct/2017 1:09pm
Salam koperasi. Ada satu kontrek supply beras gula minyak dgn glc. Projek dah mula 8bulan. Modal modal di perlu kan 10j. Kalau can cl 0192727505.
48Pencarian Agen2 Dropship dan Surirumah yang Berminat - Thu 12/Oct/2017 1:01pm
Saya pandu grab. Kalau ada barang nak hantar boleh saya hantar kan. 0192727505.syed.
49Pembekal Telur - Sun 8/Oct/2017 6:58pm
Email harga hari ini .
50Kebun Sawit untuk Dijual - Sat 23/Sep/2017 1:39pm
Salam. Boleh send latitude tanah dan pelan tanah. Watsuo 0133339055 syed.