Pakej Pembinaan Bungalow dan Ubahsuai Rumah - Kedah/Penang/Perak
Nizal 4 @ H2S Maju Sdn Bhd
Fri 25/Oct/2013 11:27am [Last Comment]
Disini ditawarkan pakej membina banglo dengan
keluasan 26kaki x 50kaki (4bilik/2toilet) --Kedah/Penang/Perak

Pakej termasuk:
-Structure Frame
-Brick wall
-Electrical
-Door Window
-Plumbing & Accessories
-Roofing
-Plastering Wall
-Ceiling Internal External
-Tiling (Floor & Wall)
-Sanitary Wares Fitting
-Perimeter Drain Apron
-Counter Top Cabinet
-Painting

Untuk sebutharga lebih terperinci boleh tinggalkan email..
Sila nyatakan sample, budget @ lokasi (Jika Ada)
Ubahsuai dapur pun ada disediakan...
016-5113566 (nizal)
nizal.nlc@gmail.com

Niche: Kontraktor Pembinaan | Wiring Aircond Plumbing Repair | Ubahsuai Rumah
 
1. Masrury - Sun 27/Oct/2013, 8:27am
tumpang lalu ya kalau nak buat banglo boleh hub saya di erykadir3@gmail.com  
2. Jaafar Bin Mat Don - Sun 27/Oct/2013, 5:42pm
tlg email detail to myjaafar.md@gmail.com  
3. Firdaus85 3 - Tue 29/Oct/2013, 3:55pm
banglo lot desa aman,kulim kedah,nak buat tiga bilik 2bilik air,berapa harga?
email:mdfirdaus7@yahoo.com  
4. Siti Munirah 4 - Wed 30/Oct/2013, 9:04pm
Tumpang iklan tuan rumah

Kepakaran kami adalah membina serta mengubahsuai rumah idaman anda dengan kos
atau budget yang minima.Kami mempunyai pengalaman lebih 7 tahun dalam
kerja-kerja membina dan mengubahsuai rumah.Kami mempunyai pakar-pakar dalam
bidang tiling, siling dan sebagainya. Perkhidmatan kami merangkumi seluruh
negeri Kelantan.Kami menawarkan perkhidmatan-perkhidmatan berikut dengan harga
yang berpatutan.

Antara perkhidmatan yang ditawarkan :-
-Membina sebuah atau lebih rumah atas tanah sendiri
-Renovation (tambah depan, tepi, belakang)
-Kitchen Cabinet
-Plaster Ceiling
-Awning
-Pintu Grill
-Wiring/plugpoint
-Tiling
-Plumbimg
-Mengecat

Kenapa memilih kami ?
-Harga/upah berpatutan, kualiti diutamakan
-Jaminan kerja mengikut masa (kurang dari 6bulan)
-Pengalaman dan mempunyai pekerja mahir
-Harga boleh dirunding mengikut budi bicara

Hubungi pengurus projek, Encik Zainuddin Mohamad di talian 014-7951276 atau
pengurus pemasaran, Cik Siti Munirah di talian 019-2276164 untuk pertanyaan
dan sebut harga PERCUMA.  
5. Wnfz - Thu 31/Oct/2013, 1:48am
Tumpang lalu..
Kami sebuah syarikat Bumiputera yang menjalankan kerja-kerja pengubahsuaian rumah, pejabat, kilang, kawasan rekreasi etc.
Area Ipoh, Seri Iskandar, Batu Gajah, Tanjong Malim

Mengikut harga yang anda tentukan!

Kepakaran kami!

-Bina rumah - Renovate rumah - Cat rumah
-Interior design

-Melukis pelan -Perabot -Langsir -Pemasangan
karpet -Pemasangan tiles

Apa sahaja yang berkenan di hati :)

Boleh nego sampai jadi!

Contact 0102493049 Wan Zack  
6. Nizal 4 - Wed 20/Nov/2013, 11:50pm
Terima kasih, saya dah email sebut harga anggaran kepada yang berminat.. Secara detail dan bentuk pelan boleh berjumpa untuk perbincangan serius..
Diharap pelanggan boleh berhubung dengan saya melalui email.. nizal.nlc@gmail.com
Terima Kasih...  
7. Mohd Arsad Mahpul 2 - Mon 25/Nov/2013, 10:05pm
sedia membina rumah idaman anda layari www.arsadsinartrading.com  
8. John 91 - Sun 26/Jan/2014, 2:49am
salam...mohon estimate harga bina rumah berkeluasan ... 2000 kps ... email johnsmat84@gmail.com..  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..