Pakej Kursus & Praktikal Serta Lawatan Pemborong ke China
Sorcerer - Thu 16/Sep/2010 6:11pm [Last Comment]
********************************************
PAKEJ KURSUS & PRAKTIKAL SERTA LAWATAN PEMBORONG
KE YIWU, CHINA,
********************************************
China International Trade City
********************************************

Berminat dalam perniagaan borong? Tidak tahu di mana untuk mendapatkan stok terus dari kilang? Ingin memecah monopoli pemborong di Malaysia? Tidak tahu tatacara urusan mengimpot barangan terus dari kilang luar negara? Atau anda mempunyai perancangan mengembangkan perniagaan runcit kepada borong dan pukal?

********************************************
RAHSIA PERNIAGAAN BORONG KINI DIBONGKAR !
********************************************

Anda sering mendengar mengenai harga pelbagai barangan yang amat rendah dari negara China. Pernahkah anda terfikir untuk meninjau dan memborong sendiri di China? Kami bersedia untuk membimbing dan menunjukkan caranya. Cara yang terperinci untuk anda memulakan perniagaan atau mengambil sendiri stok secara borong terus dari China. Menerusi kursus ‘International Trading’ percuma yang bakal kami berikan, ketahui tips-tips serta tatacara berurusan dengan pengilang-pengilang dari China.
Seterusnya, kami akan membawa anda terus ke Yiwu, China yang dikenali sebagai ‘International Trade City’.


Tahukah anda:

- Yiwu merupakan pusat pengilangan dan pengedaran perdagangan barangan utama di China dan juga dunia.

- Terdapat lebih dari 94,000 buah kedai pameran terus dari kilang yang terletak di satu kompleks berkeluasan melebihi 5 km.

- Harga jualan barangan di Yiwu sekali ganda lebih murah dari Guangzhou. Ini kerana pemborong dari sekitar China juga mengambil stok barangan mereka di Yiwu!

- Hampir semua barangan jualan yang terdapat di dunia ini boleh di dapati di Yiwu! Bermula dari barangan keperluan harian, perhiasan, permainan, peralatan sukan, tekstil, cenderahati, aksesori kereta, eletrik dan semuanya yang mampu anda bayangkan terdapat di Yiwu.

Pakej termasuk :

- Kursus ‘International Trading’ secara PERCUMA
- Pengurusan Visa
- Tiket kapal terbang KL - Hangzhou - KL
- Penginapan di hotel 3 bintang yang mempunyai akses internet
- Pengangkutan domestik
- Jurubahasa dan pembantu dari pihak kami
- Pengurusan penghantaran balik barang ke Malaysia

Tempat adalah terhad !

********************************************

Jika berminat, sila hubungi En Tolyn di talian 016 249 4578
atau
email: tolyn@yahoo.com
untuk tempahan dan pertanyaan lanjut

********************************************

Niche: Kedai Cenderahati Dan Kraf | Kursus Dan Seminar | Produk Dari China | Pemborong Kasut Dan Sandal
 
1. Che Maziah - Fri 17/Sep/2010, 12:06am
saya berminat nak kursus,praktikal dan pergi ke china......bila date semua ni.....email sy....chemaziah_hamid@yahoo.com  
2. Hamidah 8 - Sat 18/Sep/2010, 8:46am
Salam, bila kursus, bila lawatan dan berapa bayaran  
3. Cs Akasia - Sat 18/Sep/2010, 8:46am
berminat untuk tahu lebih lanjut.. cempakaseberang@gmail.com  
4. Sorcerer - Sat 18/Sep/2010, 10:24am
Hamidah - Boleh bagi email ? saya akan passkan info lanjut  
5. Asmizi - Mon 20/Sep/2010, 1:16pm
berminat utk mengikutinya ..
sila emel saya utk info lanjut .

asmizi_5886@yahoo.com.my  
6. Diana 8 - Mon 20/Sep/2010, 4:21pm
berminat nak tahu lebih lanjut.
email kepada saya dyusop@gmail.com  
7. Zaidi 9 - Mon 20/Sep/2010, 4:49pm
saya berminat.. sila beri nfo lebih lanjut kerana saya perlukan berbagai barang untuk saya niagakan ditempat perniagaan saya. yq  
8. Azzilawati - Mon 20/Sep/2010, 10:08pm
pls email me details at azzilawati@gmail.com  
9. Eshoppingzone2010 Gmail Com - Wed 22/Sep/2010, 3:37pm
email kepada saya juga eshoppingzone2010@gmail.com  
10. Sorcerer - Thu 23/Sep/2010, 7:38am
Salam to all. E-mail sudah dihantar.

Zaidi 9 : Sertakan email saudara. TQ  
11. Rssem - Fri 24/Sep/2010, 1:15am
saya berminat. sila emailkan kepada saya kelayakan2 dan perkara2 yang harus disediakan untuk mengikuti program ini di;

raneldsem@yahoo.com

TQ  
12. Pojiko - Thu 30/Sep/2010, 11:13pm
Nak tau lebih lanjut...tlng emailkan kepada saya...engineboy_8570@yahoo.com.my  
13. Fahmi 7 - Fri 1/Oct/2010, 4:08pm
saya berminat boleh hubungi saya segera..fahmi_biz@yahoo.com  
14. Akmal 5 - Sat 2/Oct/2010, 3:41am
sy berminat k ke china,email sy.smartwaynetwork@gmail.com  
15. Fendy 8 - Tue 5/Oct/2010, 12:37am
saya btol2 berminat..
bagi saya price and detail..
stylo_homies@yahoo.com  
16. Jue 7 - Tue 12/Oct/2010, 9:50am
mahu tahu mklumat lnjut mengenai hrga pakej,tarikh dll.sila email ke ju.astika@yahoo.com.tq  
17. Eida 5 - Tue 19/Oct/2010, 8:04am
nak tahu info tentang harga pakej. Email ke eida.stepcute@gmail.com
sms : 012-2199902  
18. Suriana - Mon 25/Oct/2010, 11:39am
saya juga berminat , sila email saya zeeda07@yahoo.com.my
tks  
19. Aisya 4 - Sun 31/Oct/2010, 5:07pm
plzz emel me detail info aisya_jurus@yahoo.com
tq  
20. Milalim - Mon 15/Nov/2010, 11:50pm
ada trip bulan dec ni x? details & price pls mila.licious@yahoo.com  
21. Misha Umaira - Sun 2/Jan/2011, 12:15am
plz emel misha2807@hotmail.com  
22. Kasihibu - Thu 6/Jan/2011, 12:07am
Berapa harga dan bila tarikh. Email saya di kasihibu2177@gmail.com  
23. www e kedai com my - Tue 1/Mar/2011, 11:08am
emaiklan detail ke

kedai.borong@yahoo.com

tq  
24. Maria 20 - Sun 13/Mar/2011, 12:16am
Saya berminat, sila email maklumat ke email saya, mar.mht@gmail.com  
25. Nur Dania - Sun 13/Mar/2011, 12:06pm
iNTERESTED. TOLONG EMAIL KE NURIZDANISH@YAHOO.COM  
26. Hatifah68 - Sun 13/Mar/2011, 12:18pm
saya jugak berminat kirimkan info lengkap di email saya, terima kasih  
27. Syahirah 4 - Sun 20/Mar/2011, 10:28pm
Hi.. so interested.. please give me more info at syahirah.isa@gmail.com  
28. Shafik - Mon 22/Aug/2011, 1:55pm
tolong email kepada saya hazoff_yun@yahoo.com.my...saya berminat....  
29. Ruby Zaaba - Mon 19/Sep/2011, 12:08pm
saye bermnat mengikuti kursus..emel sye..  
30. Puteraindera - Thu 6/Oct/2011, 2:42pm
mrzack_mrszack0304@yahoo.com  
31. Noraini 42 - Tue 1/Nov/2011, 4:13pm
saya berminat untuk mengikuti kursus ke china email saya bbainie@hotmail.com  
32. Mansor Sg Udang - Tue 1/Nov/2011, 4:19pm
Godslave58.magtbu@yahoo.com  
33. Hamidah Bte Ab Karim - Sun 13/Nov/2011, 12:09am
tolong email saya mied82@hotmail.com  
34. Anne 24 - Wed 16/Nov/2011, 2:07pm
email kpd sy...noraini44@gmail.com  
35. Ameen 5 - Mon 28/Nov/2011, 2:35am
saya berminat sangat dan dah lama cari.


tolong emailkan details kepada fath.ameen@yahoo.com terima kasih.  
36. Nor Haslinda Zulkifli - Tue 29/Nov/2011, 1:51pm
email kpd saya detail...
emalinsufi@yahoo.com  
37. Chacha 2 - Wed 30/Nov/2011, 3:13pm
email detail kpd nurulizzah7696@yahoo.com  
38. Sldr79 - Fri 6/Jan/2012, 12:08am
sy berminat.. ada lg x pakej tahun 2012 nie.. tlg email details kpd rzsales09@gmail.com, thanks  
39. Hamizah Ahmad - Mon 9/Jan/2012, 3:29pm
ader x kursus sebegini wat kat johor?sy berminat la...email sy detail sweetcupcorn@gmail.com  
40. Surintan - Wed 18/Jan/2012, 11:59am
blh email sy juga if still available:nurintan77@yahoo.co.uk  
41. Hani 77 - Tue 2/Oct/2012, 2:54am
msh jlnkan kursus ni?
berminat nak tau detail..
aniem_othman@yahoo.com
tq  

Page 1   (Total 41 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..