Puteraindera

Profile
Forum NickPuteraindera
RegisteredTue 8/Feb/2011, 12:44pm
Topics by Puteraindera
1Kereta Mewah untuk di Jual Murah Murah (20) - Sat 18/Feb/2012 11:29am
2Mesin Santan untuk Dijual Baru (Urgent) (6) - Thu 17/Mar/2011 12:41am
3Pemborong dan Pembekal Tepung Kek Segera Diperlukan (14) - Tue 8/Feb/2011 10:18pm
Comments by Puteraindera
1Kereta Mewah untuk di Jual Murah Murah - Mon 20/Feb/2012 11:12am
tolong mcg di no yg tertera...sy nak bg feedback pon saudara/saudari xletak email or phone no...so info ap2 xsmpai...klu boleh mnx kerjasama mcg di no sy klu nak tahu info lebih lanjut.coz bukan setiap masa sy on9...tq
2Kereta Mewah untuk di Jual Murah Murah - Sat 18/Feb/2012 6:07pm
alphard tahun 2007 BMW e46 70k harga boleh nego lagi klu betul2 berminat. sy nak emailkan list kete bnyak la.just bgtahu nak kete ap.klu boleh sms kat no sy..sy akan bg info lengkap insyallah.kete boleh terus on d road.xde masalah ap2..
3Bisness Pelancongan Online - Mon 26/Dec/2011 9:07pm
email detail please :mrzack_mrszack0304@yahoo.com
4Mencari Bisnes Partner (Business Online) - Sun 13/Nov/2011 11:40am
emailkan detail mrzack_mrszack0304@yahoo.com
5Pakej Kursus & Praktikal Serta Lawatan Pemborong ke China - Thu 6/Oct/2011 2:42pm
mrzack_mrszack0304@yahoo.com
6Pakaian Kanak2 Dengan Harga Borong. - Tue 26/Jul/2011 1:58pm
detail mrzack_mrszack0304@yahoo.com
7Sesiapa yang Berminat utk Buat Duit Sampingan dgn Jual Barangan Saya (Perfume Berjenama Dari Sephora Dubai) - Tue 26/Jul/2011 1:56pm
boleh email detail mrzack_mrszack0304@yahoo.com
8Mencari Pembekal Tudung, Shwal Dn Pashmina - Jelutong, Penang - Fri 6/May/2011 10:03pm
ingin cari tudung yang berjenama dan terbaru dengan harga yang terendah.boleh layari http://www.facebook.com/profile.php?id=100001418428173&sk=photos atau call 0133729563
9Memerlukan Kertas Kerja utk Dapatkan Geran @ Pinjaman - Mesin Kelapa - Tue 22/Mar/2011 12:34pm
mesin santan untuk dijual.8500 berminat boleh call 0133729563
10Pemborong Tudung, Kain Pasang, Pada Harga Borong Turut Memberi Consignment Pada yang Berminat, Stok Perfume Pd Harga Lelong - Mon 14/Mar/2011 7:51pm
boleh emailkan katalog mrzack_mrszack0304@yahoo.com
11RM10 - Ladies Dress, Ladies Branded Blazers And Blouse - Thu 10/Mar/2011 6:49pm
de gambar x or katalog? emailkan pada saya.mrzack_mrszack0304@yahoo.com
12Modal Bisnes RM30.00 Je? - Wed 9/Mar/2011 11:01pm
email kan saya mrzack_mrszack0304@yahoo.com
13Mencari Consignment Tudung. - Mon 7/Mar/2011 3:23pm
0133729562 nana http://naqizcollections.webs.com http://www.facebook.com/profile.php?id=100001418428173&ref=ts#!/profile.php?id=100001418428173&sk=photos
14Mencari Mcm2 Shawl Design Terbaru. Handbag dan Kasut yg Murah dan Berpatotan. Serta Jumpsuit utk di Jual Secara Online - Sat 5/Mar/2011 1:03am
boleh tgk di fb kami.semua barang terbaru shawl dan sebagainya http://www.facebook.com/profile.php?id=100001418428173&sk=photos
15Sesiapa Bleh Bagi Consignment Tudung & Pakaian Kanak2? - Sat 5/Mar/2011 12:51am
boleh lawati fb kami untuk membeli borong dengan harga yang menarik http://www.facebook.com/profile.php?id=100001418428173&sk=photos
16Menjual Baju Muslimah, Jubah Abaya - Sat 5/Mar/2011 12:40am
boleh bagi harga borong serta katalog. mrzack_mrszack0304@yahoo.com
17Free Internet Wifi - Sun 27/Feb/2011 12:41pm
email detail mrzack_mrszack0304@yahoo.com
18Mencari Pembekal Dropship - Fesyen Korea Lelaki, Kasut Futsal, Jersi dan Kasut Wanita - Sun 27/Feb/2011 12:34pm
emailkan pada saya mrzack_mrszack0304@yahoo.com
19Mencari Sharepartner Usedcar - Shah Alam - Sat 26/Feb/2011 1:56am
saya ada buat sewa kereta.klu saudara ingin share bolehla guna kan used car saudara sebagai tambahan aset kami dan boleh dapat keuntungan bersama. kertas kerja jgk telah lengkap tersedia. berminat boleh email saya di mrzack_mrszack0304@yahoo.com
20Menjual HP Pelbagai Jenis Original (Blackberry, Sony Ericson, Motorolla, Nokia, Samsung, Lg, Iphone) - Fri 25/Feb/2011 12:00pm
tlong bagi list harga agen untuk phone2 saudara.saya agak berminat.email me detail....mrzack_mrszack0304@yahoo.com
21Mencari Pakej ke Pulau Perhentian utk 10-15 Pax, Jun 2011 - Mon 21/Feb/2011 2:15pm
emailkan pada saya.gentinghighland12@yahoo.com
22Mencari Pemborong utk Bluse Korean Style, Handbag. - Mon 21/Feb/2011 2:13pm
emailkan pada saya mrzack_mrszack0304@yahoo.com
23Belajar Berniaga - Mon 21/Feb/2011 2:11pm
jadi agen jual laptop sony vaio,apple dan sebagainya dgn harga murah. mrzack_mrszack0304@yahoo.com
24Mencari Pendapatan Sampingan - Sun 20/Feb/2011 3:10pm
jadi agen saya. jual laptop sony vaio dgn apple macbook dgn harga paling murah.ori japan 0133729563 mrzack_mrszack0304@yahoo.com
25Nak Berniaga Apa - Sun 20/Feb/2011 1:55pm
pakaian wanita seperti baju fesyen korea. emailkan pada saya.mrzack_mrszack0304@yahoo.com boleh dapatkan harga borong.nnti saya bgi skali katalog
26Mencari Pakej ke Pulau Pangkor utk 40 Org! - Sun 20/Feb/2011 1:48pm
email or cal saya di gentinghighland12@yahoo.com 0133729563
27Mencari Pendapatan Sampingan - Sat 19/Feb/2011 10:56pm
email pada saya di mrzack_mrszack0304@yahoo.com pendapatan lumayan.bukan mlm or bnde kuar modal.just cari customer sahaja.
28Personal Loan - Sat 19/Feb/2011 8:22pm
boleh emailkan pada saya.mrzack_mrszack0304@yahoo.com
29Pinjaman Peribadi - Sat 19/Feb/2011 8:12pm
bole emailkan pada saya.tq mrzack_mrszack0304@yahoo.com
30Tolong Kami Perkerja Swasta? - Sat 19/Feb/2011 2:54pm
boleh hubungi saya di mrzack_mrszack0304@yahoo.com insyallah kami cuba membantu untuk buat loan peribadi.ni bank punya bukan along ya
31Pembuat Baju Korporat, Blazer, Vest, Jacket Dicari - N9 - Fri 18/Feb/2011 10:53pm
Sy boleh jadi supplier untuk kuantiti yang kecil. Semua yang encik minta tu dalam kuantiti 50 helai ke?
32Pembuat Baju Korporat, Blazer, Vest, Jacket Dicari - N9 - Fri 18/Feb/2011 9:58pm
nak tempah bnyak kew? design buat sndiri atau syarikat kami yang buat kan? mrzack_mrszack0304@yahoo.com
33Mencari Agen untuk Memasarkan Barangan Pc dan Laptop - Fri 18/Feb/2011 7:40pm
email kan pada saya.skali katalog klu boleh.nak buat marketing
34Dropship/Borong - Barangan Dari China. Baju/Kasut/Handbag/Accessories - Fri 18/Feb/2011 7:24pm
boleh emailkan pada saya? mrzack_mrszack0304@yahoo.com
35Memerlukan Rakan Kongsi - Perniagaan Baru Bidang Katering - Fri 18/Feb/2011 7:20pm
emailkan pada saya.saya bidang designer.klu berminat menggunakan khidmat saya boleh email di mrzack_mrszack0304@yahoo.com
36Sesiapa yang Blh Tlg Uruskan Loan Kereta - Thu 17/Feb/2011 5:09pm
emailkan pada saya.boleh buat pinjaman peribadi melalui saya.ni bukan along ya.ni bank punya.saya agen. email di mrzack_mrszack0304@yahoo.com untuk info lebih lanjut
37Mencari Peniaga yg Berniaga Secara Borong (Apa2 Jenis Barang - Asalkan Borong) - Thu 17/Feb/2011 5:03pm
saya pembekal tepung kek segera.klu berminat boleh email saya di tepung_kek@yahoo.com @ boleh add fb busnes saya di http://www.facebook.com/profile.php?id=100002008758556
38Mencari Agen utk Promosi Pakej ke Langkawi - Wed 9/Feb/2011 1:39am
boleh emalkan pada saya mrzack_mrszack0304@yahoo.com
39Pakej Melancong Domestik & Muslim Pakej ke Overseas. Marketing Agent Juga Diperlukan - Tue 8/Feb/2011 1:21pm
boleh emailkan kepada saya.saya bnyak customer.tp xbnyak link and tempat yg bnyak untuk diberi kepada customer. mrzack_mrszack0304@yahoo.com
40Saya Ingin Menjadi Agen Pelancongan Anda - Tue 8/Feb/2011 1:19pm
boleh emailkan kepada saya.coz i bnyak customer.tp xckup link dan xbnyak sgt tmpat yg i ade..mrzack_mrszack0304@yahoo.com
41Mencari Agen utk Promosi Pakej Penginapan Villa Percutian Mewah di Pahang - Tue 8/Feb/2011 1:17pm
mrzack_mrszack0304@yahoo.com
42Tepung Kek Coklat - Tue 8/Feb/2011 1:02pm
tepung kek segera mudah dan senang dibuat..boleh layari di http://www.facebook.com/profile.php?id=100002008758556
43Mencari Tempat Boleh Cetak Buku Resit dan Bill - Tue 8/Feb/2011 12:49pm
boleh hubungi saya di talian 0133729563 kami membuat pelbagai jenis servis termasuk resit,banner,banting,printing, baju corporate dan design2 yang lain.